Torvvikvegen 30

Karmøy
Prisantydning

2 350 000,-

Solgt
 • BRA97㎡
 • EierformSameie
 • Soverom3
 • Byggeår2012
 • Omkostninger70 500,-
 • Totalpris2 420 500,-
 • Felles/mnd346,-

Flott leilighet i 2. etasje - 3 soverom - Fin utsikt - God planløsning - Attraktiv beliggenhet!

Beskrivelse

Gang: Inngangsparti/ gang med fliser på gulv og inngang til bod. Her er det god plass til oppbevaring av yttertøy, i tillegg til mulighet for lagring i bod.

Soverom: Leiligheten har tre romslige soverom, hvor dagens eier disponerer to av rommene til kontor og trening. Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng, nattbord og oppbevaring i klesskap.

Kjøkken: Lys og lekker kjøkkeninnredning med integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøleskap medfølger. Kjøkkenet har god skap- og benkeplass, i tillegg plass til spisebord. Kjøkkenet er i åpen løsning til stuen. Utgang til en romslig overbygget terrasse.

Stue: Romslig stue i en naturlig overgang til kjøkken. Stuen har plass til flere sittegrupper, og de store vindusflatene gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Altibox.

Bad: Lekkert helfliset baderom med vegghengt wc, dusjnisje, vask i seksjon samt opplegg for vaskemaskin. Det er god plass til både vaskemaskin og tørketrommel på bad, samt øvrig oppbevaring.

Det finnes også et felles uteområde ved entrè. Leiligheten har to utvendige boder, en ved entrè og en ute i felles bygg.

Detaljer

Leiligheten inneholder gang, bod, tre soverom, bad/ vaskerom, kjøkken og stue i åpen løsning. Utgang til kjekk overbygget terrasse. Utvendig bod ved entrè og på bakkeplan.

Bygningsinformasjon

Leiligheten ligger i 2.etasje i en vertikal og horisontaldelt firemannsbolig. Vinduer og skyvedør av PVC. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger tegninger som stemmer med dagens bruk.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten: TG2: -Utvendig: Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Målt høyde rekkverk: 90 cm. Dagens krav: Minimum 100 cm. Det ble registrert grønskedannelse på terrassebord. -Innvendig: Det ble registrert lokal skade på parkettgulv. Ellers fremstår gulvene som godt vedlikeholdt. Det ble registrert sprekk/riss i fuger og løs flis på flislagt gulv. Største målte høydeforskjell var på 16 mm. Dette ble målt i stue/kjøkken. Det ble registrert noe stedvis knirk i gulv. -Våtrom: Det er mulighet for at det kan forekomme vannlekkasje på våtrommet hvor vann ikke vil gå til sluk. Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Det er manglende fall til sluk i dusjsonen. Kravet er minimum fall i forholdet 1:50, 80 cm ut fra dagens nedslagsfelt eller 1:100 dersom dusjsonen er nedsenket minimum 10 mm. Rommet er et våtrom hvor det ved etablering var krav om "uavhengig kontroll", men det foreligger ingen dokumentasjon på at det er utført omtalt kontroll. Det er påvist mangelfull/feil utførelse rundt rørgjennomføringer e.l. som gir fare for fukt i konstruksjonen i våtsone. Hjelpesluk har ingen klemring. -Tekniske installasjoner: Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkopling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Vi har begrenset kunnskap om kontroll av EL-anlegg og anbefaler at anlegget blir kontrollert av en godkjent elektroinstallasjonsvirksomhet.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg, firemannsbolig.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende leilighet som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Barnevennlig beliggenhet i Kopervik med kort avstand til nye Stangaland barneskole. Nabolaget har også en flott badestrand for kjekke sommerdager. Få minutter unna ligger blant annet Kopervik sentrum, barnehager, Vidergående skole, spisesteder, matbutikker og kino.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse.

  • kr 2 350 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 10.500,-
  • kr 70 500,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 420 500,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 346,- Felles bygningsforsikring. Fellesutgifter forfaller når faktura for forsikring betales. Selger betalte i 2023 kr. 4148 for sin andel av forsikring.

  Kommunale utgifter

  kr 13 176,- pr. 2023. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 671 368,- for 2022

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport og selgers egenerklæring. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 8. apr. 2024

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01240033
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.