Tostembekken 12E

Karmøy
Prisantydning

2 190 000,-

Solgt
 • BRA65㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2019
 • Omkostninger64 580,-
 • Totalpris2 254 580,-
 • Felles/mnd1 299,-

Svært lekker og oppgradert leilighet i 1. etasje - Kjekk terrasse - Gjestewc - Utvendig isolert bod!

Beskrivelse

Leiligheten holder gjennomgående høy standard og er vesentlig oppgradert utover standard leveranse. Lekker kjøkkeninnredning i lys grå utførelse med benkeplate av silestone. Kjøkkenet er levert av Friestad og har integrerte hvitevarer og rikelig med skap- og benkeplass. Gulvoverflater er oppgradert med en lys enstavs eikeparkett i alle rom unntatt baderom, og vegger er malt i delikate fargevalg. Det er montert plissègardiner i stue/ kjøkken. Flott helfliset baderom innredet med vegghengt wc, vask i seksjon og dusjhjørne. Opplegg til vaskemaskin og mulighet for tørketrommel. Baderommet har downlights i himling. Teknisk bod er omgjort til et praktisk gjestetoalett, men også fungerende til øvrig oppbevaring av feks ekstra kjøleskap eller frys. Både gjestewc og det minste soverommet har skyvedør for å mest mulig utnytte plass i gangen. På hovedsoverommet er det montert en flott skyvedørsgarderobe. Her er det god plass til dobbeltseng og nattbord. Det er varmekabler i gulv unntatt soverom. Boligens terrasse er utvidet med tillatelse fra sameiet, og har rikelig med plass til både hagemøbler, grill og ønsket innredning. Flotte blomsterkasser er bygget og fungerer som levegg til terrassen.

Detaljer

Leiligheten inneholder gang, to soverom, bad/ vaskerom, gjestewc/ teknisk bod samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til kjekk og delvis overbygget terrasse fra stue. Utvendig sportsbod.

Bygningsinformasjon

Leilighet oppført på 1.etasje i en bygning med 2 etasjer og flere leiligheter. Utvendig felles bod bygning. Yttervegger av betong og yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Flatt tak i trekonstruksjon, tekket med sarnafilbelegg. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger tegninger som stemmer med dagens bruk.

Følgende momenter har fått TGIU i tilstandsrapporten: -TGIU (Konstruksjoner som ikke er undersøkt): -Bad/vaskerom: Hulltaking er ikke foretatt da rommet framstår som nytt.

Primærrom

Leilighet Bruksareal 1. etasje: 65 kvm Primærrom 1. etasje: 65 kvm Gang, 2 soverom, bad/vaskerom, toalettrom/teknisk rom, stue/kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg. Leilighetsbygg m/ 14 leiligheter, uteboder, samt opparbeiding av parkeringsplass og utearealer.

Adgang til utleie

Ved fremleie/ utleie skal styret og forretningsfører skriftlig underrettes.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Særdeles kjekk beliggenhet i populære omgivelser på Tjøsvoll Øst. Tjøsvoll øst ligger strategisk plassert i nærheten av sentrum av Åkrehamn, samt skoler, barnehager, Åkrahallen og kjøpesentre. Samtidig ligger eiendommen like i nærheten av flotte turomgivelser i Åkramarken.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  • kr 2 190 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 64 580,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 254 580,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 299,- Felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, forretningstilførsel, vedlikehold heis og standard abonnement TV og Internett via Altibox, i flg. forretningsfører Haubo.

  Kommunale utgifter

  kr 10 604,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 496 946,- for 2021

 • Diverse

  Dyrehold er tillatt i sameiet. Plenklipping etter tur/ordning av sameiet. Sameierne oppfordres til å delta på dugnad når styret innkaller til dette.

  Følgende inventar/ diverse medfølger ikke: - Taklampe i stue - Lampe på vegg hovedsoverom. - Innmat i skyvedørsgarderobe hovedsoverom. - Høyskap på bad og gjestetoalett (ikke fastmontert). - Plommetre (nylig sådd) - Minidrivhus.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 15.08.2023 og selgers Egenerklæring datert 10.08.2023, samt husordensregler og vedtekter. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230334
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.