Tostembekken 12K

Åkrehamn
Prisantydning

2 090 000,-

Solgt
 • BRA65㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2019
 • Omkostninger62 080,-
 • Totalpris2 152 080,-
 • Felles/mnd1 299,-

Meget lekker leilighet i andre etasje - Moderne innredet - Parkeringsplass og utvendig bod - Her kan en flytte rett inn!

Beskrivelse

Leiligheten holder gjennomgående høy standard og fremstår som innflytningsklar.

Stue og kjøkken: Leilighetens stue og kjøkken er i åpen løsning, samtidig inndelt i naturlige soner for innredning. Veggene er malt i moderne farger, og det er lagt en tidsriktig enstavs laminat på gulv. Lys og lekker kjøkkeninnredning med integrert koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Kjøleskap medfølger. Kjøkkenet har en stilren benkeplate av laminat, samt spotlights under overskap og i himling. Godt med skap og benkeplass. Stuen har god plass til sofagruppe samt annet møblement. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lysinnslipp i rommet. Utgang til terrasse.

Bad/ vaskerom: Leiligheten har et svært flott helfliset baderom som inneholder vask i seksjon, wc, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Det er plass til øvrig oppbevaring og hyller på baderommet. Varmekabler.

Soverom: Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet er av god størrelse, innredet med en stor garderobe og malt i mørke toner. Det andre soverommet har plass til garderobeskap, seng og nattbord.

Romslig gang med muligheter for oppbevaring.

Detaljer

Leiligheten inneholder gang, to soverom, bod, bad/ vaskerom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utvendig sportsbod ved parkeringsplass.

Bygningsinformasjon

Leiligheten ligger i 2.etasje i en bygning oppført med 1. og 2. etasjer. Etasjeskille av betong. Vinduer med karmer av tre. Terrasse med bjelker, terrassebord og rekkverk av tre. Utvendig kledd med trepanel.

Det foreligge godkjente og byggemeldte tegninger som stemmer med dagens bruk.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad 2 i tilstandsrapporten: Utvendig bod: Det ble registrert skade på terskel på ytterdør. Innvendig dør: Påvist noe slitasje på dørblad og list i bad/wc rom.

Primærrom

Bruksareal 2. etasje: 65 kvm Primærrom 2. etasje: 62 kvm Gang, 2 Soverom, Bad/vaskerom, Stue/kjøkken Sekundærrom 2. etasje: 3 kvm Bod

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg. Leilighetsbygg m/ 14 leiligheter, uteboder, samt opparbeiding av parkeringsplass og utearealer.

Adgang til utleie

Ved fremleie/ utleie skal styret og forretningsfører skriftlig underrettes.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og avløp tilknyttet private stikkledninger

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Særdeles kjekk beliggenhet i populære omgivelser på Tjøsvoll Øst. Tjøsvoll øst ligger strategisk plassert i nærheten av sentrum av Åkrehamn, samt skoler, barnehager, Åkrahallen og kjøpesentre. Samtidig ligger eiendommen like i nærheten av flotte turomgivelser i Åkramarken.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  • kr 2 090 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 62 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 152 080,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 299,- felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, forretningstilførsel, vedlikehold heis og standard abonnement TV og Internett via Altibox.

  Kommunale utgifter

  kr 10 604,- pr. 2022. Kommunale avgifter gjelder her kostnader til avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan endres hvert år og avvik kan forekomme.

  Ligningsverdi

  kr 496 946,- for 2021

 • Diverse

  Dyrehold er tillatt i sameiet. Plenklipping etter tur/ordning av sameiet. Sameiet er tilknyttet boligbyggelaget Haubo. Sameierne oppfordres til å delta på dugnad når styret innkaller til dette.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert, 05.03.2022, selgers Egenerklæring datert 07.03.2022, vedtekter og husordensregler. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 20. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230011
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.