Tostembekken 12M

Karmøy
Prisantydning

2 180 000,-

Solgt
 • BRA65㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2019
 • Omkostninger64 330,-
 • Totalpris2 244 330,-
 • Felles/mnd1 299,-

Svært flott, moderne og oppgradert leilighet i 2. etasje - Heis i bygget - Kjekk terrasse - Varmepumpe!

Beskrivelse

Leiligheten er gjennomgående lys og moderne innredet med flotte fargevalg på samtlige vegger samt en tidsriktig tre- stavs eikeparkett på gulvoverflater. I tillegg er leiligheten påkostet med downlights i himling i kjøkken, stue og baderom. Det er montert varmepumpe i stue/ kjøkken, samt oppgradert kjøkkeninnredning med integrert kjøleskap. Leiligheten fremstår som svært innbydende.

Leilighetens stue og kjøkken er i åpen løsning med direkte utgang til kjekk overbygget terrasse. Lys og tidsriktig kjøkkeninnredning med integrert kjøleskap, koketopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Overskapene er praktisk montert opp til himling. Det er rikelig med både skap- og benkeplass på kjøkkenet. Rommet et naturlig inndelt i soner og har god plass til et romlig spisebord, samt praktisk plassering av tv- møblement på skillevegg. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lysinnslipp i rommet.

Baderommet er pent opparbeidet med fliser på både gulv og vegger og inneholder vask i seksjon, wc og dusjhjørne. Downlights i himling. Det er plass til både vaskemaskin og tørketrommel i rommet samt øvrig oppbevaring om ønskelig. Varmekabler i gulv.

Leiligheten har to soverom. Hovedsoverommet er av god størrelse med plass til både dobbeltseng, nattbord på begge sider samt garderobeskap. Soverom 2 passer ypperlig til både barnerom, gjesterom, walk- in garderobe eller kontor. Garderobeskap på begge rom medfølger.

I gangen er det mulig å innrede med både knagger, speil, skjenk eller plassere inn garderobeskap. Gangen er lys og innbydende.

Leiligheten har både innvendig bod samt utvendig sportsbod ved parkeringsplass.

Sameiet er kollektivt tilknyttet tv og internett fra Altibox.

Detaljer

Leiligheten inneholder gang, to soverom, bod, bad/ vaskerom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Utvendig sportsbod ved parkeringsplass.

Bygningsinformasjon

Leilighet i 2.etasje i en bygning med 1 og 2. etasje og flere leiligheter. Etasjeskille av betong . Yttervegger oppført av sementblokker og bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Flatt tak oppført i trekonstruksjon, tekket med osb-plater og asfaltpapp. Gulv av betong. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger som stemmer med dagens bruk.

Følgende momenter har fått TG2 i tilstandsrapporten: Utvendig: Det ble registrert skade på terskel på ytterdør.

TGIU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt: Våtrom: Hulltaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner.

Primærrom

Leilighet Bruksareal 2. etasje: 65 kvm Primærrom 2. etasje: 62 kvm Gang, 2 soverom, bad/vaskerom, stue/kjøkken Sekundærrom 2. etasje: 3 kvm Bod

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg. Leilighetsbygg m/ 14 leiligheter, uteboder, samt opparbeiding av parkeringsplass og utearealer.

Adgang til utleie

Ved fremleie/ utleie skal styret og forretningsfører skriftlig underrettes.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og avløp tilknyttet private stikkledninger

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Varmekabler på baderom.

 • Beliggenhet

  Særdeles kjekk beliggenhet i populære omgivelser på Tjøsvoll Øst. Tjøsvoll øst ligger strategisk plassert i nærheten av sentrum av Åkrehamn, samt skoler, barnehager, Åkrahallen og kjøpesentre. Samtidig ligger eiendommen like i nærheten av flotte turomgivelser i Åkramarken.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligformål.

  • kr 2 180 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 64 330,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 244 330,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 299,- Felles bygningsforsikring, drift og vedlikehold, forretningstilførsel, vedlikehold heis og standard abonnement TV og Internett via Altibox, i flg. forretningsfører Haubo.

  Kommunale utgifter

  kr 10 151,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp og renovasjon fra 2022. Eiendomsskatt er også medregnet for inneværende år (2023). Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 395 294,- for 2021

 • Diverse

  Dyrehold er tillatt i sameiet. Plenklipping etter tur/ordning av sameiet. Sameierne oppfordres til å delta på dugnad når styret innkaller til dette. Taklampe over spisebord medfølger ikke. Det er opplyst om at "start-knappen" på slange til sentralstøvsuger ikke fungerer. Støvsuger må startes manuelt i bod.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring, det er dog krysset av feil i selgers egenoppgave.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  15.07.2023, selgers Egenerklæring datert 13.07.2023 samt husordensregler og vedtekter. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 11. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230315
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.