Tostembekken 22, 4270 KARMØY

Tostembekken 22

Karmøy
Prisantydning

2 990 000,-

 • BRA117㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2017
 • Omkostninger86 070,-
 • Totalpris3 076 070,-

Svært lekker bolig over to plan - 4 soverom - 2 bad - Beliggende like ved flotte turløyper!

Beskrivelse

Første etasje: Hall, vaskerom, bad, soverom, stue og kjøkken. Andre etasje: Stue, tre soverom og bad.

Boligen holder gjennomgående god standard og fremstår som svært moderne

Stue / kjøkken: Kjøkkenet og stuen er i åpen løsning. Lys og tidsriktig kjøkkeninnredning fra Sigdal med integrerte hvitevarer. Kjøkkenet har hvite fronter, mørk benkeplate og svart kjøkkenservant. Laminat på gulv, gipsede vegger og spotlights i tak. Utgang til terrasseområde og hage. Kjekk loftstue i andre etasje med utgang til balkong. Også her laminat på gulv, gipsede vegger og spotlights i tak. Begge stuene er malt i moderne fargevalg

Bad / vaskerom: Boligen har ett bad i første og ett bad i andre etasje, samt vaskerom. Badet i første etasje er helfliset og inneholder vegghengt wc, en flott baderomsseksjon og dusjhjørne. Badet i andre etasje er også helfliset og inneholder vegghengt wc, vask i seksjon og badekar/ dusj. Vaskerommet ligger i første etasje og har egen inngang fra forsiden av boligen. Det er også inngang fra hallen. Fliser på gulv og gipsede vegger. Varmekabler på begge bad.

Soverom: Boligen har per i dag fire soverom da deler av stuen ble gjort om til hovedsoverom. Tre soverom i andre etasjen. Alle rommene har laminat på gulv og gipsede vegger malt i fine fargenyanser.

Gang: Romslig gang med fliser på gulv og gipsede vegger. Spotlights i tak. Det er mulighet for oppbevaringsmøbler i gang. Varmekabler.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 60 kvm Andre etasje: 57 kvm

Bygningsinformasjon

Fundamenter av betong. Steinfylling og fast grunn. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Valme tak oppført i trekonstruksjon. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger av fasade og planløsning datert 27.08.2014.

Eiendommen fikk igangsettingstillatelse 20.07.2016 og ferdigattest 21.05.2017. Boligens byggeår er tatt utgangspunkt i ferdigstillelse 2017.

Primærrom

Første etasje: Hall, vaskerom, bad, stue, kjøkken og soverom. Andre etasje: Stue, tre soverom og bad.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg, tomannsbolig datert 30.05.2017.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmekabler i hall og begge bad. Varmepumpe. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Barnevennlig beliggenhet på Tjøsvoll Øst i Åkrehamn. Flotte turmuligheter like utenfor boligen, her rundløype i Mariaskogen og rundt Aureivatnet. Eiendommen ligger kun få minutter unna bla. Åkrehamn sentrum, Amfi senteret, Åkrasanden og idrettsanlegg

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for kartbeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Det er regulert inn vei vest og nord for eiendommen. Veien mot nord skal knytte seg på omkjøringsvegen, og veien mot vest ti eventuell videre boligbebyggelse. Se reguleringskart.

  • kr 2 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 74 750,-
  • kr 86 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 076 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 360,- pr. 2020. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 618 601,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger. Det gis av selger ingen garanti.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 14.03.2021, selgers Egenerklæring datert 24.02.2021, grunnkart og reguleringsplankart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 5. apr. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00043
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.