Tostembekken 27

Karmøy
Prisantydning

2 950 000,-

Solgt
 • BRA104㎡
 • EierformSameie
 • Soverom4
 • Byggeår2020
 • Omkostninger83 580,-
 • Totalpris3 033 580,-

Svært lekker og moderne bolig - Gjennomgående god standard - 4 soverom - El- bil lader - Her kan en flytte rett inn!

Beskrivelse

Boligen holder gjennomgående høy standard og er moderne innredet. Her kan en flytte rett inn!

Stue/ kjøkken: Lys og lekker kjøkkeninnredning med integrert oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn. Kjøkkenfrontene er i hvit utførelse med høyskap opp til himling. Det er god plass til et romslig spisebord, i tillegg til øvrig møblering som vitrineskap på kjøkkenet. Praktisk bod/ kammers under trapp for oppbevaring av tørrvarer og kjøkkenmaskiner. Rommet er praktisk inndelt i naturlige soner, og det er god plass til sofagruppe og møblering i stuen. I tillegg er det utgang til en kjekk terrasse med hage. Stuen har store vindusflater som gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Det er varmepumpe i stuen, og også mulighet for montering av vedovn. Innlagt fiber for Altibox.

Baderom: Boligen har to flotte baderom med fliser på både gulv og vegger. Varmekabler gulv. Badet i første etasje inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon, dusjhjørne og opplegg for vaskemaskin. Badet i andre etasje inneholder også vegghengt toalett, vask i seksjon og dusjhjørne.

Soverom: I andre etasje finnes fire romslige soverom. Soverommene passer også ypperlig til kontor eller walk-in garderobe. Hovedsoverommet er av god størrelse og har plass til både dobbeltseng, nattbord og garderobeskap. I tillegg vil det også være plass til dobbeltseng på de andre rommene.

Boligen har også en praktisk bod ved entrè hvor det er mulig å oppbevare yttertøy, samt en kjekk utvendig sportsbod.

Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Hall, bod, bad/ vaskerom, bod under trapp samt stue og kjøkken i åpen løsning. Andre etasje: Gang, bad samt fire soverom. Utvendig sportsbod.

Bygningsinformasjon

Det foreligger bygningstegninger som stemmer med dagens bruk. I tegningene kan vi se at det er godkjent å bygge soverom i tv- stuen i første etasje om en ønsker livsløpsstandard.

Yttervegger er oppført i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Vinduer med karmer av tre, malt utførelse. Tak oppført som flatt tak i trekonstruksjon. Trepanelet ble malt 2 strøk i 2022. Ytterdører med karmer av tre. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

TGIU: - Utvendig taktekking. - Innvendig pipe. - Tilliggende konstruksjoner bad/ vaskerom.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 52 kvm 2. etasje: 52 kvm Primærrom 1. etasje: 50 kvm Gang, bad/ vaskerom og stue/ kjøkken. 2. etasje: 52 kvm Gang, baderom og 4 soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg rekkehus, 4 boliger.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Balansert ventilasjon. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Barnevennlig beliggenhet på Tjøsvoll Øst i Åkrehamn. Boligområdet er nyetablert med både leiligheter, eneboliger og rekkehus. Flotte turmuligheter like utenfor boligen, her rundløype via Mariaskogen og rundt Aureivatnet. Eiendommen ligger kun få minutter unna bla. Åkrehamn sentrum, Amfi senteret, Åkrasanden og idrettsanlegg

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område avsatt til boligformål. Eiendommen grenser til friareal mot vest og lekeplass mot sør. Det må påregnes videre fremtidig utbygging av Tostembekken, se vedlagt reguleringsplankart.

  • kr 2 950 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 83 580,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 033 580,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 034,- pr. 2022. Kommunale avgifter gjelder her avløp, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Eiendommen har per nå ikke hatt ett aktivt sameie. Det arbeides nå med å innføre sameiet. Felleskostnader kan forekomme ved en slik innføring.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 25.07.2023, selgers Egenerklæring datert 20.07.2023 og reguleringsplankart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 11. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230321
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.