Tostemvegen 204 A, 4270 KARMØY

Tostemvegen 204 A

Karmøy
Prisantydning

2 750 000,-

 • BRA122㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2007
 • Omkostninger82 570,-
 • Totalpris2 832 570,-

Flott bolig over to plan - To bad - Garasje 2022 - Lettstelt og pent opparbeidet tomt - Barnevennlig beliggenhet!

Visning

tirsdag 27 september

16:30-17:30

Påmelding
Beskrivelse

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Gang, bad, vaskerom, to soverom, kjøkken og stue. Loftsetasje: Soverom, bad, stue og gang. Garasje.

Boligen fremstår som moderne innredet med en praktisk planløsning, og passer alle aldersgrupper.

I første etasje finnes gang med muligheter for oppbevaring av yttertøy. Det ble nylig lagt nytt gulv av laminat i gangen. To romslige soverom hvor det er plass til dobbeltseng på begge rommene. Boligen har bad i begge etasjene, og badet på hovedplan inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon og dusjhjørne. Gulvbelegg på gulv og baderomsplater på vegger. Kjekt vaskerom med plass til både vaskemaskin, tørketrommel og ytterligere oppbevaring. Boligens kjøkken er lyst og tidsriktig. Kjøkkenet er i delvis åpen løsning til stuen hvor det er god plass til både spisebord og sofa- avdeling. De store vindusflatene gir rikelig med naturlig lys i rommet. I tillegg er det utgang til terrasse og hage fra stuen. Varmepumpe.

Loftsetasjen er meget kjekt innredet med soverom, loftstue og bad. Baderommet er fra 2013, har fliser på både gulv og vegger og inneholder vegghengt toalett, vask i seksjon samt badekar. Romslig soverom med plass til dobbeltseng og oppbevaring, samt en kjekk loftstue. Rommene er malt i moderne fargevalg.

Garasje samt støpt platting ved entrè er fra 2022. Det vil bli lagt inn strøm til garasje før overtagelse.

Rute i stue vil bli fornyet før overtagelse.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 81 kvm Loftsetasje : 41 kvm

Bygningsinformasjon

Det foreligger bygningstegninger datert desember 2006. I tegningene kan vi se at loftsetasjen ikke har spesifisert innredning. Boligen ble opprinnelig bygget og levert med en innredet etasje, og tidligere eier har innredet loftsetasjen i etterkant.

Garasje er fritatt fra søknadsplikt, og det foreligger derfor ikke tegninger/ ferdigattest på denne.

Bolig med plate av betong på mark. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med liggende bordkledning. Takkonstruksjon av tre, utført som saltak. Tekket med betongtakstein. Vinduer og dører av tre. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Følgende momenter har fått TG3(store eller alvorlige avvik) eller TG2(Avvik som kan kreve tiltak) i tilstandsrapporten: TG3: - Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket. Det ble registrert en bunk i rennenedløp. TG2: - Det ble registrert lav avstand mellom kledning/ søyle og terrenget. Noe malingsflass på søyle. - Noe malingsflass på vindu. - Skade på dørblad på entredør, samt rustdannelse på hengslene. - Terrassen er avsluttet med liten avstand til terrenget. Malingsflass på terrassens rekkverk. - Det ble målt 15 mm skjevhet over 2 meter i stuen på loftet. - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Det ble registrert merker på karm på dører til soverommene i første etasje. Døren til stuen på loft tar i karm. - Avvik i fallforhold til sluk på bad på loft. - Det er tegn på fuktskader nederst på våtromsplater på bad første etasje. Det er oppkant rundt dusjsonen. Ved en eventuell lekkasje vil vann kunne finne veien ut av våtrommet. - Det er ikke påvist tilfredsstillende løsning for å synliggjøre lekkasje fra innebygget sisterne. - Vaskerom: Avvik høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/ synlig topp membran ved dørterskel. Det er tilnærmet ingen oppbrett av belegg ved dørterskel. - Varmtvannstanken er koblet med plugg i stikkontakt. - Ikke foretatt el. sjekk de siste 5 årene.

Primærrom

Første etasje: Stue, kjøkken, bad, vaskerom, to soverom og gang. Loftsetasje: Soverom, bad, stue og gang.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg tomannsbolig datert 03.07.2007.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe i stue. Varmekabler på begge bad. Pipe(mulig å montere ildsted) I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger svært kjekt til helt øverst på feltet i Tjøsvoll Øst. Tjøsvoll Øst er et barnevennlig boligområde med nærhet til Espira barnehage, kunstgressbane og flere lekeparker i regi av velforeningen. Like utenfor boligen har en tilgang på fantastiske turløyper i Åkramarken. Her kan en blant annet gå rundløype rundt Aureivatnet, Tistreivatnet, Brekkevatnet eller til Sålefjell. Vanntanken ligger også i kort gange fra boligen, og her kan en nyte fantastisk utsikt mot vest/ Sevland. Feltet tilhører Grindhaug skole, og det er trygg sykkel/ gangvei fra Tjøsvoll Øst og over til området skolen ligger i. Ellers er det også kort avstand til Amfi- senteret, idrettsanlegg, Åkrasanden og sentrum.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 750 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 68 750,-
  • kr 82 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 832 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 701,- pr. 2021. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 461 000,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 21.09.2022 og selgers Egenerklæring datert 21.09.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 22. sep. 2022

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-22-00152
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.