Tostemvegen 204 B, 4270 KARMØY

Tostemvegen 204 B

Karmøy
Prisantydning

2 290 000,-

 • BRA122㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2007
 • Omkostninger68 570,-
 • Totalpris2 358 570,-

VISN. 17/6! Kjekk bolig over to plan - Lettstelt tomt med stor terrasse - Beliggende like ved nydelige turløyper!

Visning

torsdag 17 juni

16:30-17:30

Påmelding
Beskrivelse

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: vindfang, to soverom, vaskerom, bad, stue og kjøkken. Andre etasje: Loftstue, soverom og bod.

Boligen holder gjennomgående god standard, og tomten/ uteområdet fremstår som lettstelt. - Pen kjøkkeninnredning med kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og platetopp. Kjøkkenet er i delvis åpen løsning til stuen og har parkett på gulv og utgang til stor og flott terrasse. - Stuen fremstår som romslig og har store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys. Varmepumpe i stue. - Flott helfliset baderom med toalett, vask i seksjon og dusjkabinett. Det er gode muligheter for oppbevaring på badet. Boligen har også eget vaskerom, her med gulvbelegg på gulv og plater på vegg. - To romslige soverom i første etasje. Det er også to store rom i andre etasje, som både kan brukes til soverom og loftstue. - Mulighet for å sette inn vedovn i stue. - Flott terrasse ved entrè. Her kan morgensolen nytes.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 81 kvm Andre etasje: 41 kvm

Bygningsinformasjon

Det foreligger bygningstegninger datert 2006. I originale bygningstegninger tyder på at det er klargjort for innredning av loft. Innredning er foretatt etter ferdigattest er gitt, og ikke omsøkt innredet i kommunen.

Vertikaltdelt tomannsbolig oppført på ringmur med støpt gulv. Skillevegg mellom boligene i tre. Yttervegger i bindingsverk kledd med trepanel. Yttertak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Primærrom

Første etasje: Vindfang, to soverom, vaskerom, bad, stue og kjøkken. Andre etasje: Loftstue og soverom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg tomannsbolig datert 05.07.2007.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe i stue. Varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Barnevennlig beliggenhet på Tjøsvoll Øst i Åkrehamn. Flotte turmuligheter like utenfor boligen. Her kan man for eksempel gå rundt Aureivatnet, til tanken på Vea, Brekke, Sålefjell, rundt Tistreivatnet Oppmerket sti hele turen og flere flotte utsiktsposter på veien. Eiendommen ligger kun få minutter unna bla. Åkrehamn sentrum, Amfi senteret, Åkrasanden og idrettsanlegg

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Det er planer om å bygge omkjøringsveg i området, og denne vil eventuelt bli i nærheten av boligen.

  • kr 2 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 57 250,-
  • kr 68 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 358 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 515,- pr. 2020. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 588 133,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 10.05.202, selgers Egenerklæring datert 20.04.2021 og grunnkart . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 10. jun. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00121
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.