Trælhaugvegen 22, 4275 KARMØY

Trælhaugvegen 22

Karmøy
Prisantydning

1 990 000,-

Solgt
 • BRA163㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1991
 • Omkostninger60 820,-
 • Totalpris2 050 820,-

SEVLAND - Velholdt og lettstelt eiendom - Enebolig over to plan - Fire soverom - Tre stuer!

Beskrivelse

Enebolig over to plan.

Første etasje inneholder vindfang, gang, kjøkken, to soverom, bad, bod, samt stue og tv- stue. Direkte inngang til bod og garasje fra boligen. Andre etasje inneholder loftstue, bod, bad og to soverom.

Eiendommen fremstår som velholdt og har hovedsakelig standard fra byggeår. Enkelte utbedringer er gjort den senere tiden. - Fire vinduer i andre etasje ble byttet i 2017. - Badekar og vask i seksjon på bad i første etasje ble nytt våren 2020. - Det er nylig malt vegger i de fleste rom i første etasje. - Uteområdet er oppgradert med steinbed.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 118 kvm Andre etasje: 45 kvm

Bygningsinformasjon

Ringmur i betong. Kledningsbord og listverk i treverk. Tak tekket av betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger datert 1991.

Primærrom

Første etasje: Entrè, gang, stue, tv- stue, kjøkken, bad og to soverom. Andre etasje: Loftstue, to soverom og bad.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 13.04.1992. Ansvarshavende pålegges å utføre følgende arbeider: 1. Røykvarsler monteres (straks) 2. Det må monteres ventiler i yttervegger i samsvar med byggeforskriftenes kap. 47:532. Evt. krav fra brann- og feiervesenet må etterkommes umiddelbart. Arbeidet må være utført innen: 30.04.92.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral og barnevennlig beliggenhet på Sevland. Kort avstand til blant annet skole, barnehage og Åkrehamn.

  Adkomst

  Ta opp på Vestre Veaveg i krysset ved Circle K Sævelandsvik. Trælhaugvegen kommer som første vei inn til høyre. Eiendommen ligger så på venstre side.

  Regulering

  Det foreligger ikke reguleringsplan over området. Her er det kommuneplanen som er gjeldende. Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  Ubebygd eiendom som ligger øst for denne er regulert til boligformål og fremtidig bygg må påregnes.

  • kr 1 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 49 750,-
  • kr 60 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 050 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 808,- pr. 2019. De kommunale avgiftene gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 579 528,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. det gis av selger ingen garanti på disse.

  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 24.08.2020, selgers Egenerklæring datert 21.08.2020 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 16. des. 2020

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00159
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.