Tresberggata 3

Haugesund
Prisantydning

1 890 000,-

Solgt
 • BRA90㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1952
 • Omkostninger7 130,-
 • Totalpris1 897 130,-
 • Felles/mnd2 300,-

Betydelig oppusset 3 (4)-roms leilighet med sentrumsnær beliggenhet. Parkering med el-bil lader. Balkong mot sør.

Beskrivelse

Leiligheten ble ferdig pusset opp i 2020 og fremstår som meget innbydende. Med nye overflater (gulv, vegger og tak) Laminat på gulv, malte overflater på vegger og tak, lekkert IKEA kjøkken med øy løsning. Lekkert baderom med fliser på gulv og to vegger samt nytt rør opplegg. Nytt elektrisk anlegg. Nyisolert i gulv ned til 1 etg. Innlagt spotter i stue og etablert el-bil lader på parkeringsplassen. Leiligheten inneholder gang med skyvedørsgarderobe. 2 (3) soverom. hvor hovedsoverommet er stort med smart garderobeløsning. Soverom 2 er et barnerom. Soverom (3) er et godkjent soverom (pikeværelse i tegningene), men ligger på loftet. Baderom med opplegg for vaskemaskin. Rommet er fliset (gulv og to vegger) og renovert med ny støp, membran (utført av fagfolk). Fliset og fuget på egeninnsats. Meget flott utførelse. Nytt rør i rør system (fagfolk). Stue/spisestue/kjøkken i åpen løsning med utgang til solrik balkong mot sør. Rommet er stort og du har god plass til både kjøkkenøy, stort spisebord og romslig sofa/tv-gruppe. Kjøkkenet er hvitt og tidløst fra IKEA med integrerte hvitevarer.

Elbil lader på parkeringsplass.

Detaljer

Gang, baderom/vaskerom, Soverom, Soverom, Stue, Kjøkken, Soverom/kontor på loft. I tillegg er det 2 boder på loft og 3 boder i kjeller.

Bygningsinformasjon

Boligens innredning stemmer ikke overens med opprinnelige tegninger. Bad ble utvidet og kjøkken flyttet i forbindelse med oppussing. Det er ikke omsøkt hos kommunen.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik. Det er målt betydlige skjevhet i etasjeskiler målt i stue fra nord mot sør. Det måles inntil 75mm skjevhet her. Kostnadsestimat: 50 000 - 100 000

Primærrom

Bruksareal Kjeller: 18 kvm 2. etasje: 65 kvm 3. etasje: 7 kvm Primærrom 2. etasje: 65 kvm Gang, bad/vaskerom, 2 soverom og stue/kjøkken. 3. etasje: 7 kvm Kontor. Boder Sekundærrom Kjeller: 18 kvm Boder

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest. Det foreligger ferdigattest på garasje datert 01.06.1961

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad. Elektrisk. Varmepumpe.

 • Beliggenhet

  Sentralt beliggende i nordre ytterkant av Hauge. ca 10 minutter gange til sentrumskjernen. Rolig og tilbaketrukkent. 5 minutter å gå til kyststien samt 10 min gange til Vangen.

  Regulering

  Regulert til bolig.

  Kommuneplanens arealdel 2014-2030.

  RL791 Vestebekkområdet Eldre reguleringsplan fra 1972 som fortsatt er gjeldende.

  • kr 1 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 440,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 440,-
  • Gebyr e-tinglysning kr 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • kr 7 130,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 897 130,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 2 300,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, samt utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring og internett/kabel-tv fra Telia/Get.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Boligen stemmer ikke overens med opprinnelige tegninger. Bad ble utvidet og kjøkken flyttet i forbindelse med oppussing. Det er ikke omsøkt hos kommunen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  06.11.2023 og selgers Egenerklæring datert 02.11.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 8. des. 2023

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01230595
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.