Treskovegen 57C

Åkrehamn
Prisantydning

1 850 000,-

Solgt
 • BRA70㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2005
 • Omkostninger56 080,-
 • Totalpris1 906 080,-
 • Felles/mnd1 000,-

Lettstelt og pen leilighet i andre etasje - Flott utsikt over Tjøsvollvatnet - Fint vedlikeholdt!

Beskrivelse

Leiligheten holder hovedsakelig standard fra byggeår men fremstår som godt vedlikeholdt. I løpet av de siste årene er det lagt nye gulvoverflater i stue og kjøkken, samt malt de fleste innervegger. Det er montert en flott skyvedørsgarderobe i gang og måltilpasset solskjerming fra Scandic i stue og kjøkken.

 • Leilighetens stue og kjøkken er i åpen løsning med god plass til både spisebord og sofagruppe. Store vindusflater om gir rikelig med naturlig lys, samt utgang til balkong. Kjøkkeninnredningen er tidløs med god lagringsplass. Det er pipe i rommet med mulighet for montering av vedovn.
 • To kjekke soverom med garderobeskap.
 • Lys og lun gang med oppbevaringsmuligheter. Det er montert et nyere flott garderobeskap.
 • Bad med gulvbelegg og varmekabler som inneholder dusjkabinett, toalett og vask i seksjon.
 • Eget vaskerom
Detaljer

Leiligheten inneholder: Stue og kjøkken i åpen løsning, to soverom, bad og vaskerom. Terrasse ved entrè og balkong ved stue. Utvendig sportsbod på bakkeplan.

Bygningsinformasjon

Bebyggelsen består av leilighet oppført i en horisontal, og vertikaldelt firemannsbolig. vinduer med karmer og foringer av tre. Ytterdører med karmer og foringer av tre. Etasjeskille mellom første og andre etasje er av tre. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligge godkjente tegninger som stemmer med dagens bruk. Vaskerom er godkjent som bod i tegningene. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen.

Følgende momenter har fått tilstandsgrad TG2 (Avvik som kan kreve tiltak) og TG IU (Konstruksjoner som ikke er undersøkt):

TG IU: Våtrom > Tilliggende konstruksjoner våtrom, vaskerom: Hultaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga tilliggende konstruksjoner, røropplegget er i yttervegg.

TG2: Utvendig: Det ble registrert noe slitasje på ytterdørene. Rustdannelse på hengsler. Noe treghet på skyvedør i stue/kjøkken. Det ble registrert noe misfarging og malingsslitasje på rekkverket. Råtedannelse på trepanel. Liten avstand mellom trepanel og terreng.

Innvendig: Veggene, himlingen og fornyet belegg framstår som godt vedlikeholdt. Det ble registrert noe slitasje på gulvoverflater som ikke er fornyet.

Våtrom, vaskerom: Det ble registrert noe misfarging og slitasje på vegger. Det er lite fall til sluk, men belegget har oppbrett ved terskel. Rommet har kun naturlig ventilasjon.

Våtrom, bad: Det er lite fall til sluk, men belegget har oppbrett ved terskel.

Tekniske installasjoner: Naturlig ventilasjon. Det er ikke påvist tilfredsstillende el-tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. Automatsikringer.

Primærrom

Leilighet Bruksareal 2. etasje: 70 kvm Primærrom 2. etasje: 70 kvm Gang, Vaskerom, Bad, 2 Soverom, Stue/kjøkken

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg. 4- mannsbolig. Seksjon 1-4, bolig C og D.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende leilighet som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger kjekt og sentralt til like ved Amfi senteret i Åkrehamn. Fra boligen er det kort avstand til blant annet skoler, barnehager, handlemuligheter, idrettsanlegg, turløyper og nydelige Åkrasanden. Leiligheten ligger i andre etasje og har flott utsikt over Tjøsvollvatnet og Tjøsvoll øst.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen er på område avsatt til boligbebyggelse i reguleringsplanen.

  • kr 1 850 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 56 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 906 080,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 000,- felles bygningsforsikring samt avsetning til diverse vedlikehold. Det skal avholdes årsmøte i april.

  Kommunale utgifter

  kr 10 659,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 473 256,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 28.03.2023 og selgers Egenerklæring datert 30.03.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 26. apr. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230136
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.