Trodlahaugvegen 20, 5551 Sveio

Trodlahaugvegen 20

Sveio
Prisantydning

490 000,-

 • BRA0㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom0
 • Byggeår
 • Omkostninger22 672,-
 • Totalpris512 672,-

Stor og solrik boligtomt med flott utsikt

Beskrivelse
Detaljer
 • Ingen boplikt!
 • Tinglyst rett til båtfeste.
 • Solrik, stor og vestvendt boligtomt med flott utsikt! Vei inntil tomten. Stikk for kommunalt vann, privat kloakk og strøm innpå tomten i følge selger.
 • Lett skrånet tomt på en høyde over Vestvikvågen. Tomten er på 1459 kvm.
 • Tillatt inntil 20% BYA eksklusiv garasje på inntil 50 kvm. i følge vedlagt reguleringsplan.
 • Lett tilgang til både havfiske og fjordsafari i nydelige omgivelser med Folgefonna mot øst og Norskehavet mot vest. Dagsturer med skjærgårdsjeep til Bømlo, Romsa øyene, Ålfjorden, Haugesund og mer.
Vei/vann/kloakk

Vei inntil tomten. Stikk for kommunalt vann, privat kloakk og strøm innpå tomten i følge selger.

 • Beliggenhet

  Vestvendt og solrik beliggenhet.

  Vestvikvågen ligger i Sveio kommune, og byr først og fremst på fantastisk natur og rolige omgivelser. Vestvikvågen er et paradis for lystfiskere. Nesten 10% av Sveio kommune er dekket av ferskvann, og det er 282 forskjellige vann å prøve lykken i. For å slett ikke nevne kyststrekningen.

  Området er et yndet mål for seilere, og livet her er da også preget av den tette kontakt med havet. Det er gode muligheter til å komme seg ut å seile enten på noen av fjordene eller på åpent hav. Du kan også ta en mer fredelig kanotur f.eks. på Ålfjorden.

  Adkomst

  Når en følger E39 nordover forbi Haukås bensinstasjon i retning Førde/Valevåg skal en ta av til venstre ved Rød hvor det står skilt mot Auklandshamn. Følg denne til en får skilt mot Fagerland mot høyre. Ta av her. Etter ca 200m tar en av opp til venstre og følger veien oppover feltet. Like over toppen får en boligtomten på venstre hånd. Tomten er merket med "Til Salgs" skilt.

  Regulering

  Regulert til boligformål. Her er et lite utdrag av reguleringsplanen (Boligområde 1): - Tillates oppført småhusbebyggelse med bebygd areal inntil 20% BYA eksklusiv garasje. - Maks gesimhøyde 4 m og mønehøyde 7 m over planert terrengs gjennomsnittnivå. - Det skal anlegges minst 2 parkeringsplasser på egen grunn. Frittliggende garasje kan oppføres med maks grunnflate 50 kvm, maks gesimhøyde inntil 3 m og maks mønehøyde 5 m over planert gjennomsnittsvivå. - Bebyggelsen skal gis en helhetlig utforming tilpasset terrenget, med hensyn til form, materialbruk og farge. - Det kan ikke legges inn vann, eller innstalleres vannklosett i boligene før avløpssystem er godkjent og utslippstillatelse gitt.

  • kr 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 525,-
  • Tinglysning skjøte 525,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 200,-
  • Attestasjonsgebyr 172,-
  • Dokumentavgift 12 250,-
  • kr 22 672,- (Omkostninger totalt)
  • kr 512 672,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 500,- pr. 2015. Dette er eiendomsskatt.

  Ligningsverdi

  Det er ikke mottatt ligningsverdi fra ligningskontorene. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse
  • Det er tinglyst at det ikke kan bygges hus nærmere grensen til 30/91 enn 10meter.
  • Det er frivillig å være medlem i velforeningen. Leder i Trollhaugen Velforening heter Trond Aarre. Medlemsavgift kr. 250,- per år.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker all advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har ingen egenandel. Forsikringen tegnes senest på kontraktsmøtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Reguleringsbestemmelser, reguleringskart og situasjonskart. Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 4. jan. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-17-00524
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse