Trones 2 B, 5550 Sveio

Trones 2 B

Sveio
Prisantydning

3 790 000,-

 • BRA138㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2011
 • Omkostninger108 570,-
 • Totalpris3 898 570,-

Rålekker rorbu med høy standard og privat kai like utenfor terrassedøren. Oppført i 2011

Visning

tirsdag 24 mai

16:30-17:30

Påmelding
Beskrivelse

Gang , Bad , Vaskerom , Soverom , Soverom 2, Soverom 3, Gang , Stue/kjøkken , Bad, Stue/opphold

Velkommen inn til en romslig gang med garderobeløsning. Tapet på vegger og fliser på gulv. Varmekabler i gulv.

Vaskerom med praktisk innredning og utslagsvask. Tre panel på vegger og fliser på gulv.

Helfliset baderom med stor baderomsseksjon, WC, dusjhjørne. Varmekabler i gulv.

Soverom 1 er et koselig lite soverom med tapet på vegger og hvitlasert eike parkett på gulv.

Soverom to og tre er romslige med garderobe løsninger tapet på vegger og hvitlasert eike parkett på gulv.

Første etasje.

Varmepumpe i trapperom mellom første og andre etasje.

Stor og romslig stue og kjøkken løsning med vedfyringspeis. Bokhyller og reoler langs veggen følger med i handelen. God plass til både spisestue og annen møbler ring som sittegrupper. Utgang til terrasse med fantastisk sjø utsikt. Ny parkett i hele etasjen. Dette ble lagt på grunn av av en lekkasje i dørstokk til altandør. Dette er ordnet av forsikringen og lagt nytt beslag.

Lys grå kjøkken innredning fra Marbodal med integrerte hvitevarer fra AEG og Samsung. Frittstående kjøl og frys dobbeltskap som følger med i handelen. Lampe over spisebord følger ikke med.

Hovedbadet er også et helfliset baderom med varmekabler i gulv. Dusjnisje, seksjon, WC. Spotlights som belysning i tak

Spiskammers/bord/teknisk rom.

Kjeller/naust del:

Bord/teknisk rom med Biovac system.

Stort oppholdsrom/fest lokale med plass til langbord til hele Vennegjengen. Liten kjøkkenkrok med god skapplass og kjøleskap. Kjøleskapet følger med i handelen. Doble dører ut til terrasse og privat brygge langs sjøkanten. Her har man plass til båt samtidig som man kan stupe rett uti sjøen. Utekjøkken med vann og vask

Biovacsystemet:

Service hver fjerde måned (6000 kr. årlig)

Forsikring på anlegget (800 kr. årlig)

Det som kommer ut av Biovac systemet er flytende og 100 % rent. Utslippsløsningen er som følger: 20 m ut og 7 m dypt.

Parkeringsforhold: To biler like utenfor.

Kledning: Royalimpregnert. Hele rorbuen ble oljet i 2021.

Kaianlegg: man disponerer en side av uteriggeren.

Skiferplatting og terrasse på kai. Skifer plattingen ble byttet ut i 2019.

Markise ut fra terrasse over sjøplan.

Innvendig trapp er en eiketrapp fra Suldalstrappa.

Gjenstander som medfølger i handelen: Utemøbler inngangsparti, Vaskemaskin, Kjøleskap og fryseskap på kjøkken, 120 seng + nattbord på lite soverom, BBB reoler i stue, Jacuzzi, taklamper i naustdel. Sprosser til vinduene følger også med.

Gjenstander som kan kjøpes: Langbord x 2 i kjellerstue ut mot brygge inkl 14 jærstoler. 5 av dem er det enkelte skader på som kjøper vil kunne overta gratis.

Gjenstander som ikke følger med eller kan kjøpes: Taklampe i trappeoppgang og taklampe over spisebord i stue.

Detaljer

Velkommen til Trones 2B som ligger få minutter fra kommunegrensen Haugesund/Sveio. Her kan man kjøre til Haugesund på ca 15 minutter. Den perfekte sommerplassen om du ønsker å "bo på hytta" deler av året.

Boligen ble oppført i 2011 og innehar høy standard med blant annet royalimpregnert kledningsbord (nyoljet i 2021).

Boligen inneholder 3 soverom, 2 komplette baderom, Separat vaskerom, bodplass, åpen stue/kjøkken løsning med utgang til balkong, teknisk rom samt stue/festlokale/forsamlingsrom i naustdel/underetasje. Stor og flotte uteområder i sjøkanten med tilgang til utrigger og båtplassering.

Ordnet forhold med vann og kloakk. Kommunalt vann samt biovacsystem som fungerer ypperlig.

Dette er virkelig en sjelden perle og må sees for riktig inntrykk!

Husk påmelding til visning! Velkommen!

Bruksareal per etasje

Underetasje: 47 kvm 1. etasje: 49 kvm 2. etasje: 42 kvm

Primærrom

Gang , Bad , Vaskerom , Soverom , Soverom 2, Soverom 3, Gang , Stue/kjøkken , Bad, Stue/opphold

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 05.06.2012

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende på Trones på Sveio-siden av kommunegrensa mellom Sveio og Haugesund. Ca 15 minutter kjøretur til Haugesund sentrum.

  Adkomst

  Se kart på Finn.no annonsen.

  Regulering

  Eiendommen er regulert til Rorbu.

  • kr 3 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 94 750,-
  • kr 108 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 898 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 5 342,- pr. 2022. Det er to terminer pr år.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 11 994,- for 2020 Ligningsverdi er opplyst av skatteetaten men denne må forventes å endres da denne pr nå er lavere enn forventet.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven

  Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

  Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

  Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

  Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 06.04.2022 og selgers Egenerklæring datert 22.03.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 16. mai 2022

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 1-22-00032
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.