Trovåg Nord, 5574 VINDAFJORD

Trovåg Nord

Vindafjord
Prisantydning

990 000,-

 • BRA0㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom0
 • Byggeår
 • Omkostninger35 820,-
 • Totalpris1 025 820,-

TROVÅGFELTET: Nydelig og solrik utsiktstomt med båtplass og kai bod

Beskrivelse
Detaljer
 • Ingen byggeklausul. Fritt valg av byggherre og leverandør.
 • Til tomta hører det til båtplass og en ca. 5 kvm. stor kai bod. Både båtplassen og boden skal høre til boligen. Disse er kjøpt og betalt utenom selgers tomtekjøp (i tillegg til forrige omsetningssum).
 • Området kan bebygges med inntil BYA=35% (inkl. garasje eller carport, bod og biloppstillingsplass).
 • Frittstående garasje/carport/uthus maks 50 kvm. kan plasseres inntil 2 m. fra regulert veiside og inntil 1m fra nabogrense, slik at takutstikk og renne blir liggende på egen eiendom.

Feltet har egen Facebookside. Der kan man også se en annen video fra feltet enn den vi har lagt ut i Finn annonsen under "Bilder": https://www.facebook.com/trovagfeltet/

Vei/vann/kloakk

Eiendommen kan tilkobles offentlig vann og avløp. Ny eier må bekoste dette.

 • Beliggenhet

  Med utsikt til sjøen fra en vestvendt og solrik tomt er det bare å nyte fritiden hjemme. Spaser ned til bryggen og ta en fisketur på fjorden... eller ta deg en dukkert fra den koselige badestranden.

  Boligfeltet er ferdig opparbeidet med asfalterte veier, gatelys, lekeplass m.m.

  Tilhører nå Skjold skolekrets og har fått nytt postnummer 5574 Skjold.

  Adkomst

  Trovågfeltet ligger til Ålfjorden ca. 4 km fra Isvik mot Vikebygd.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  Området kan bebygges med inntil BYA=35% (inkl. garasje eller carport, bod og biloppstillingsplass).

  Boligene kan ha en maks mønehøyde på 7,5 m, målt fra planert terrengs gjennomsnittsnivå. Maks gesimshøgde kan ikke overstige 6 m målt fra ferdig planert terreng ved høyeste fasade mot sjøen. For felt B kan ikke maks byggehøyde overstige kote 44.

  Se forøvrig salgsoppgaven med vedlagt reguleringsplan i sin helhet.

  • kr 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 24 750,-
  • kr 35 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 025 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  Ikke fastsatt enda.

  Renovasjon

  kr 2 500,- pr. år. Eiendommen vil bli tilkoblet HIM vedr Renovasjon. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel på denne eiendom.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Reguleringskart, Reguleringsbestemmelser, Matrikkelbrev og skisse over planlagt småbåtanlegg. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00307
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse