Tunvegen 29

Karmøy
Prisantydning

1 450 000,-

Solgt
 • BRA132㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1950
 • Omkostninger37 420,-
 • Totalpris1 487 420,-

Bud foreligger - Bolig med fantastisk flott utsikt mot Karmsundet - Landlig og solrik beliggenhet - Nær skole!

Detaljer

Enebolig over 2 plan med tillegg av kjeller. Inneholder i 1. etasje entre/gang med garderobeplass. Bad/wc med fliser på gulv og varmekabler. Panel på vegger, downlights, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. Pent servantskap og speil. Kjøkken med hvit innredning med integrert komfyr - platetopp. Utsparring til kjøleskap. Oppvaskmaskin. Åpen løsning mot stuen. Stuen har god plass for sofagruppe og spisestue. Utganger til østvendt og sørvendt terrasse. Husets andre etasje består av mellomgang/liten loftstue, romslig foreldresoverom og 2 små barnerom. Underetasjen er innredet som en leilighet. Dette tiltaket er ikke byggemeldt eller godkjent. Består av utvendig inngang. Rom som er disponert som soverom, stuerom og forstue. Fliselagt bad. Boligen bærer preg av mye ufagmessig arbeid og manglende vedlikehold og trenger full oppussing.

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført med grunnmur av betong. Bindingsverk veggkonstruksjon i tre. Tak tekket med betongpanner. Se for øvrig vedlagte tilstandsrapport.

Takstmann i har sin rapport gitt TG3 (Store eller alvorlige avvik) på følgende: Nedløp og beslag. Vinduer på alder og innfesting av nye. Utvendige dører har råteskader. Terrasse. Åpninger i rekkverk følger ikke krav og ikke ferdigstilt. Ikke rekkverk på utvendige trapper. Innvendige overflater - slitasje - gjenstående arbeid. Etasjeskiller. Avvik på over 20 mm på 2 meter. Fukt i kjeller. Radon - foreligger ikke radonmåling eller tiltak. Pipe er fjernet over tak og må ikke brukes. Rom under terreng, høye fuktverdier. Innvendige trapper mangler rekkverk. Våtrom - høye fuktverdier. Mangel på ventiler. Elektro. Delvis skrusikring, delvis automat. Tomteforhold, drenering.

TG2 (Avvik som kan kreve tiltak) er gitt på følgende: Veggkonstruksjon, mangler overflatebehandling. Takkonstruksjon/loft, synlige fuktmerker i synlige sperrer. Slitasje på innvendige dører. Kjøkken, alder og misfarging. Vann/avløps ledninger, ufagmessig utførelse/alder.

Primærrom

Enebolig Bruksareal Kjeller: 45 kvm 1. etasje: 58 kvm 2. etasje: 29 kvm Primærrom 1. etasje: 58 kvm Gang, bad/wc, kjøkken og stue 2. etasje: 29 kvm Gang og 3 soverom

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest. Det gjøres oppmerksom på at innredning i kjeller ikke er byggemeldt eller godkjent. Det foreligger heller ikke tegninger av huset i kommunens arkiv, men ut fra byggeår - byggetype er ikke huset bygget med innredet kjeller.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet. Kjeller fremstår som en planlagt separat boenhet, denne er ikke godkjent for utleie.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik. Det er felles kloakk kum og pumpe sammen med flere naboer, kostnad er opplyst til å være kr. 1 000,- til 1 500,- per kvartal. Det er opplyst av nabo at deler av kloakkledningene fra Tunvegen 29 er betongrør og bør skiftes for å ikke forårsake skade på kvern og pumpe. Alternativ kan være å sprøyte innvendig strømpe i rørene. Vi vil også informere om at naboenes (Tunvegen 31 og 33) vannledning går over denne tomtens søndre del, konf megler og du ønsker å se kartet.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Varmepumper er ikke funksjonstestet.

 • Beliggenhet

  Tunvegen 29 ligger fint til i meget rolige omgivelser like i nærheten av Storasundfeltet på Torvastad. Eiendommen har en fantastisk flott utsikt mot Karmsundet. Området er perfekt for barnefamilier, med barnehager, nye Torvastad skole og kultursenter, idrettsanlegg og lekeplasser like i nærheten. Dagligvarebutikk finner man også bare en kort spasertur unna. Benytt deg også av fantastiske turmuligheter i naturskjønne omgivelser i Bjørgene, som også har lysløype.

  Adkomst

  Fra Haugesund: følg RV-47 sørover og ta til høyre like etter Karmsund bro og ta deretter til høyre i rundkjøringen inn på Storasundvegen. Følg vegen ca 3 km og ta til høyre inn på Tunvegen. Følg deretter vegen og hold til venstre. Boligen kommer da på høyre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  Reguleringsplaner under arbeid: Planforslag 4077 - GS-veg fra Vikjå til Hålandsvegen.

  • kr 1 450 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 585,-
  • Tinglysing skjøte kr. 585,-
  • kr 37 420,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 487 420,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 166,- pr. 2022. Det er fire terminer pr år.

 • Diverse

  Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges i henhold til bestemmelsene i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring. At eiendommen tvangsselges innebærer at det er tingretten, og ikke eier av eiendommen, som tar beslutningene i salgsprosessen. Bestemmelsene om gjennomføring av tvangssalg av fast eiendom og andeler i borettslag finnes i kapittel 11 og 12 i Lov om tvangsfullbyrdelse og midlertidig sikring av 26. juni 1992. Det vises til "Informasjonsskriv om tvangssalg" som følger vedlagt denne salgsoppgave. Alle interessenter oppfordres til å besiktige boligen grundig, gjerne sammen med bygningskyndig person. Boligen selges slik den står med de mur- og nagelfaste innretninger som i dag befinner seg i boligen. Kjøper er kjent med å ha begrenset adgang til å påberope seg feil og mangler ved et tvangssalg. (Avhendingslova gjelder ikke). Det gjøres spesielt oppmerksom på at kjøpetilbud ikke kan trekkes tilbake innen akseptfristen fra det tidspunkt selger/megler er gjort kjent med budet. Se vedlagt informasjon om budgivning.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke mulig å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det er ikke mulig å tegne boligkjøperforsikring.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 19.09.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 13. feb. 2024

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 01230012
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.