Tusenfrydvegen 9

Karmøy
Prisantydning

3 490 000,-

Solgt
 • BRA120㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2013
 • Omkostninger104 400,-
 • Totalpris3 594 400,-

Nyere og flott bolig med alt på ett plan - Garasje - Lettstelt tomt - Livsløpsstandard - Sentral beliggenhet!

Beskrivelse

Eiendommen holder gjennomgående høy standard og har en praktisk planløsning. Her kan en flytte rett inn!

Boligens kjøkken fremstår som moderne og romslig innredet med god plass til spisebord. Kjøkkeninnredningen er etter byggeår malt i en flott lys grønnfarge, og er innredet med integrert kjøleskap, micro, stekeovn, oppvaskmaskin og koketopp. Kjøkkenet har direkte utgang til terrasse og de store vindusflatene gir rikelig med naturlig lysinnslipp. Fra kjøkkenet er det direkte inngang til et praktisk vaskerom med bi- inngang.

Stuen er av god størrelse og har både montert varmepumpe og vedovn. Stuen er naturlig inndelt i soner, og har god plass til flere sittegrupper. Også her er det rikelig med vindusflater for naturlig lys. Boligen er gjennomgående innredet med parkett på alle gulv unntatt våtrom og bod.

Boligen har et moderne og pent innredet baderom med fliser og varmekabler på gulv samt baderomsplater på vegger. Badet inneholder vask i seksjon med tilhørende oppbevaring, vegghengt wc samt dusjkabinett. Downlights i tak.

I boligen finnes tre soverom hvor det ene soverommet i dag disponeres som hobbyrom. I hovedsoverommet er det montert en flott lys skyvedørsgarderobe.

Det er god plass til oppbevaringsmøbler i gang, i tillegg til garderobeskap som medfølger.

Detaljer

Boligen inneholder gang, tre soverom, baderom, vaskerom, bod, stue og kjøkken. Garasje og utvendig bod.

Bygningsinformasjon

Det foreligger tegninger på enebolig med garasje. Tegningene stemmer med dagens bruk.

Ringmur av betong. Isolerte blokker. Støpt plate på mark. Isolert. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med liggende trepanel. Saltak med takkonstruksjon av tre, tekket med betongtakstein. Takrenner og rennenedløp av metall. Ytterdører og vinduer av tre. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Følgende momenter har fått tg2 i tilstandsrapporten: - Bad: Det ble registrert hulrom/ bom under fliser. Ingen sprekk i fuger ble registrert. Gulvet har mindre fall til sluk enn krav. Badet fungerer til dagens bruk med dusjkabinett, men kjøper må være nøye med å rengjøre sluk. - Mer enn halvparten av forventet brukstid på varmesentral er oppbrukt (varmepumpe fra 2013). - Det er ikke påvist tilfredsstillende el- tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. - Det anbefales el- kontroll hvert 5. år.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg enebolig og garasje.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Vedovn i stue.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger svært kjekt og barnevennlig til i Kopervik. Fra boligen er det gangavstand til nye Stangaland skole, barnehage, idrettsanlegg og Kiwi Åsebøen. I tillegg er det kort avstand til Kopervik sentrum med flere handlemuligheter og spisesteder, kino og kollektivtransport.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Her er det kommuneplanen som gjelder. Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse.

  • kr 3 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 500,-
  • Tinglysing skjøte kr. 500,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 15.900,-
  • kr 104 400,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 594 400,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 15 919,- pr. 2022. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 792 112,- for 2022

 • Diverse

  Diverse lampetter og taklamper medfølger ikke.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger takstrapport, ledningskart og selgers egenerklæring. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 4. apr. 2024

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01240047
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.