Tyltersvingen 110, 5545 KARMØY

Tyltersvingen 110

Karmøy
Prisantydning

2 290 000,-

 • BRA67㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2016
 • Omkostninger65 320,-
 • Totalpris2 355 320,-
 • Felles/mnd900,-

Fastlands-Karmøy - Moksheim - Halvpart av tomannsbolig - Lys og moderne standard!

Beskrivelse

Boligen ligger i 2.etg, har overbygget inngangsparti og inneholder: Gang, 2x soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken.

Velkommen til Tyltersvingen 110, en lys, innbydende og moderne halvpart av tomannsbolig. Boligen ligger i 2.etg og har flott utsikt og gode solforhold.

Flott stue med store vindusflater som sørger for mye lysinnslipp. Det er god plass til både sitte- og spise grupper. Her har man også utgang til sørvest-vendt terrasse. Stuen har en åpen løsning mot kjøkken. Flott vedovn som sørger for god varme og stemningsfull tilværelse.

Lekker kjøkkeninnredning fra HTH med integrerte hvitevarer og godt med lagring i over- og underskap.

Badet har fliser med varmekabler i gulv og baderomsplater på vegg. Baderommet er innredet med downlights, flott baderomsinnredning, dusjnisje, vegghengt toalett og vask i seksjon. Skyvedører skjuler vaskemaskin og VVS.

To gode soverom. Hovedsoverommet har to garderobeskap med god plass, mens soverom har 1 garderobeskap.

Gangen er romslig med god plass til oppheng for yttertøy.

Nydelig Boen hvit mattlakkert 14 mm eikeparkett på gulv i alle tørre rom.

Bod med god lagringsplass, sikringsskap, Altibox og Villavent ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Utvendig sportsbod for lagring.

Bygningsinformasjon

Hovedsakelig trekonstruksjon med trekledning utvendig.

Primærrom

Gang, 2x soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 10.10.2017.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Lekker vedovn med stålpipe i stue, varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Møllebekken ligger i et veletablert boligområde på Moksheim, bare 6km fra Haugesund sentrum. Feltet er pent tilbaketrukket fra veien, og en liten spasertur vil ta deg til blant annet barnehager, skoler, svømmehall og grendahus. Det er også gangavstand til rikholdig nærbutikk og kort avstand til flere kjøpesentre. Buss går hyppig til Norheim og Haugesund.

  I umiddelbar nærhet finner du gode fiskevann, med flott turterreng rundt, og fra Moksheim er det skog- og sykkelstier til Norheim.

  Adkomst

  Fra Haugesund kjør sørover til Norheim/Oasen storsenter. Følg Vormedalsvegen sørover og forbi avkjøring opp mot travparken/Coop butikk. Ta inn neste vei til venstre som er Tyltersvingen og skiltet Mølleparken.

  Det vil bli skiltet med Eiendomsmegler A sine visningskilt ved fellesvisning.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Dokumentavgift 57 250,-
  • kr 65 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 355 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 900,- pr. mnd. som dekker Get tv/internett, felles forsikring av bygningsmassen og avsetning til diverse.

  Kommunale utgifter

  kr 10 112,- pr. 2019. Opplyste kommunale avgifter er fordelt på: Avløp - kr. 3431,52 Eiendomsskatt - kr. 1078 Feiing - kr. 442,52 Renovasjon - kr. 2837,52 Vann - kr. 2323,40For boliger og fritidsboliger er det valgfritt om man ønsker å installere vannmåler. Uten vannmåler vil vannforbruket bli stipulert på bakgrunn av bruksarealet i boligen. Installasjon av vannmåler kan svare seg for store boliger med lite vannforbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 452 841,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti. Integrerte hvitevarer er som følger: Kjøleskap med frys, oppvaskmaskin og stekeovn.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 12.06.2020 og selgers Egenerklæring datert 08.06.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00198
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse