Tyltersvingen 110, 5545 KARMØY

Tyltersvingen 110

Karmøy
Prisantydning

2 290 000,-

 • BRA67㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2016
 • Omkostninger65 320,-
 • Totalpris2 355 320,-
 • Felles/mnd900,-

Fastlands-Karmøy - Moksheim - Halvpart av tomannsbolig - Lys og moderne standard!

Beskrivelse

Boligen ligger i 2.etg, har overbygget inngangsparti og inneholder: Gang, 2x soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken.

Velkommen til Tyltersvingen 110, en lys, innbydende og moderne halvpart av tomannsbolig. Boligen ligger i 2.etg og har flott utsikt og gode solforhold.

Flott stue med store vindusflater som sørger for mye lysinnslipp. Det er god plass til både sitte- og spise grupper. Her har man også utgang til sørvest-vendt terrasse. Stuen har en åpen løsning mot kjøkken. Flott vedovn som sørger for god varme og stemningsfull tilværelse.

Lekker kjøkkeninnredning fra HTH med integrerte hvitevarer og godt med lagring i over- og underskap.

Badet har fliser med varmekabler i gulv og baderomsplater på vegg. Baderommet er innredet med downlights, flott baderomsinnredning, dusjnisje, vegghengt toalett og vask i seksjon. Skyvedører skjuler vaskemaskin og VVS.

To gode soverom. Hovedsoverommet har to garderobeskap med god plass, mens soverom har 1 garderobeskap.

Gangen er romslig med god plass til oppheng for yttertøy.

Nydelig Boen hvit mattlakkert 14 mm eikeparkett på gulv i alle tørre rom.

Bod med god lagringsplass, sikringsskap, Altibox og Villavent ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

Utvendig sportsbod for lagring.

Bygningsinformasjon

Hovedsakelig trekonstruksjon med trekledning utvendig.

Primærrom

Gang, 2x soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 10.10.2017.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Lekker vedovn med stålpipe i stue, varmekabler på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Møllebekken ligger i et veletablert boligområde på Moksheim, bare 6km fra Haugesund sentrum. Feltet er pent tilbaketrukket fra veien, og en liten spasertur vil ta deg til blant annet barnehager, skoler, svømmehall og grendahus. Det er også gangavstand til rikholdig nærbutikk og kort avstand til flere kjøpesentre. Buss går hyppig til Norheim og Haugesund.

  I umiddelbar nærhet finner du gode fiskevann, med flott turterreng rundt, og fra Moksheim er det skog- og sykkelstier til Norheim.

  Adkomst

  Fra Haugesund kjør sørover til Norheim/Oasen storsenter. Følg Vormedalsvegen sørover og forbi avkjøring opp mot travparken/Coop butikk. Ta inn neste vei til venstre som er Tyltersvingen og skiltet Mølleparken.

  Det vil bli skiltet med Eiendomsmegler A sine visningskilt ved fellesvisning.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Dokumentavgift 57 250,-
  • kr 65 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 355 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 900,- pr. mnd. som dekker Get tv/internett, felles forsikring av bygningsmassen og avsetning til diverse.

  Kommunale utgifter

  kr 10 112,- pr. 2019. Opplyste kommunale avgifter er fordelt på: Avløp - kr. 3431,52 Eiendomsskatt - kr. 1078 Feiing - kr. 442,52 Renovasjon - kr. 2837,52 Vann - kr. 2323,40For boliger og fritidsboliger er det valgfritt om man ønsker å installere vannmåler. Uten vannmåler vil vannforbruket bli stipulert på bakgrunn av bruksarealet i boligen. Installasjon av vannmåler kan svare seg for store boliger med lite vannforbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 452 841,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti. Integrerte hvitevarer er som følger: Kjøleskap med frys, oppvaskmaskin og stekeovn.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 12.06.2020 og selgers Egenerklæring datert 08.06.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 1. feb. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00198
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.