Ulvøygata 1, 5537 HAUGESUND

Ulvøygata 1

Haugesund
Prisantydning

3 090 000,-

 • BRA106㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2003
 • Omkostninger88 570,-
 • Totalpris3 178 570,-

Søre bydel - Praktisk enebolig med alt på et plan, livsløpstandard - 3 soverom - Garasje

Beskrivelse

Lys og trivelig bolig med alt på et plan. Boligen holder en bra standard og er innredet med parkett på alle gulv, foruten gang og våtrom som har fliser. Vegger i lyse og lette farger. Romslig stue og kjøkken i delvis åpen løsning. Her er det vedovn og varmepumpe. Det er god plass til både sofakrok og spisestue. Utgang til vestvendt terrasse. Nyere KVIK kjøkkeninnredning med integrert komfyr og platetopp, kjøleskap, fryseskap og oppvaskmaskin. God skap og benkeplass. 3 soverom med adkomst til koffertloft fra det ene soverommet. Bad med fliser på gulv og varmekabler. Malte overflater på vegger med unntak av dusjsonen hvor det er fliser. Dette inneholder wc, badekar, dusjnisje og baderoms seksjon med nedfelt servant. Vaskerom med fliser på gulv. Inneholder: Utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og sentralstøvsuger. Garasje med automatisk portåpner og utvendig bod. Utekran ved inngangsparti.

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført med grunnmur av støpt såle. Bindingsverk veggkonstruksjon i tre. Tak tekket med betongpanner. Eiendommen står registrert som en tomannsbolig. Boligene er kun knyttet sammen med en sportsbod, derav har jeg betegnet dette som en enebolig.

Primærrom

P-rom utgjør entre/gang, vaskerom, 3 soverom, bad, kjøkken og stue.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 01.09.2003

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger i et veletablert og populært boligområde Sør i Haugesund. Kort gangavstand til Spar (med søndagsåpent), Plantasjen og Rema 1000. Gangavstand til Norheimskogen med flotte turområder. Sykkelavstand til Raglamyr med alle fasiliteter. God offentlig kommunikasjon.

  Adkomst

  Fra rundkjøringen E134 og Spannavegen følger du Spannavegen sørover mot Biltilsynet, ta av ved andre avkjørsel til venstre inn Ulvøygata. Ta så første til høyre og det er første bolig på høyre side

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 090 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 77 250,-
  • kr 88 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 178 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 337,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 564 837,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Det gis av selger ingen garanti på disse.

  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 24.10.21 og selgers Egenerklæring datert 28.10.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 2. des. 2021

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 2-21-00284
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.