Ulvøygata 37, 5537 HAUGESUND

Ulvøygata 37

Haugesund
Prisantydning

4 450 000,-

 • BRA143㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1974
 • Omkostninger122 320,-
 • Totalpris4 572 320,-

Nydelig enebolig med alt på ett plan - betydelig oppgradert inne og ute - vinterhage og nydelige terrasseområder

Beskrivelse

Hovedinngang via nyere ytterdør (2015) til hall med innebygget skap, luke med nedtrekkbar trapp til kaldloft, parkett på gulv og tapetserte vegger. Glassdør til stue.

Wc med flislagt gulv, strie på vegger, moderne servant og toalett.

Nydelig bad er renovert og utvidet i 2017. Helfliset med varmekabler på gulv, stor innglasset dusjnisje med regnvannsdusj, vegghengt toalett, høyt sideskap, fuktstyrt vifte, moderne baderomsinnredning med to underskap samt enda et høyt sideskap.

Dobbelt soverom innebygde skap, parkett, tapetserte vegger og rullegardin.

Dobbelt soverom med skyvedørsgarderobe, rullegardin, tapetserte vegger og parkett på gulv.

Stue med spisestueavdeling og varmepumpe i den ene enden. Plass til flere sittegrupper. Parkett på gulv og tapetserte vegger. Nyere vedovn (2017) med glassdør. Skyvedører til terrasseområdet mot vest fra stua. Skyvedørene og vinduene her har fastmontert solskjerming.

Ny dobbel glassdør skiller stua fra kjøkkenet. Kjøkkenet er nydelig og romslig med god spiseplass. Meget flott kjøkkeninnredning av dansk design levert av Kjøkkenfornyeren (2014). Integrert kjøleskap, stekeovn, oppvaskmaskin, stor koketopp, moderne vifte, halvannen nedfelt vask i laminatbenkeplate og stor kjøkkenøy med skuffer på begge sider. 2 skap over benkeplate på kjøkkenøya. Utgang fra kjøkkenet til terrasseområdet. Opplegg for TV på kjøkken. Parkett på gulv og tapetserte vegger.

Glassdør fra kjøkkenet til vindfang og vaskeromsavdeling med sidedørsinngang direkte fra carporten. I vindfanget er varmekabler, varmtvannsbereder (2012) skjult bak skillevegg samt plass til å ha ekstra kjøleskap.

Vaskerommet har flere skap, heltre benkeplate over vaskemaskin og tørketrommel, utslagsvask, brannslange og direkte utgang til terrasseområdet via nyere balkongdør. Fliser og varmekabler i gulv.

Grovkjøkken med belegg på gulv, mulighet for ekstra kjøle/fryseskap, fastmonterte hyller og benkeplate samt eldre kjøkkeninnredning med benkeplate, underskap/skuffer og høyskap.

Soverom med belegg på gulv, stor skyvedørsgarderobe, rullegardin, malt panel på vegger og varmekabler i gulv.

Terrasseområdet er utrolig flott med egne utganger både fra vaskerommet, kjøkkenet og stua. Når man kommer ut fra vaskerommet kommer man til sittegruppe med fastmontert speil og tett tak over. Hele terrassen har antiskli terrassebord og langs berg er terrassebord beskjært og innfelt inntil berget. Det er grønnsakshage. Terrassen er enda romsligere foran stua og kjøkkenet og har fastmontert belysning. Frittstående vinterhage (2015) med dobbel dør som peker mot terrasseområdet. Her har selger både ekstra seng og sofagruppe samt montert TV. Lagt opp stikkontakter flere plasser på terrasseområdet. Fastmontert hageslange. Vinterhagen er omsøkt og godkjent i kommunen 2014.

Krypkjeller: Liten krypkjeller som en rørlegger nylig inspiserte og i følge selger så den tørr og fin ut.

Pergola: Pergola med tette vegger på 3 sider og tak samt terrassebord. Innkasset utedel til varmepumpa her. På baksiden er det laget terrasseplattinger med egnet plass for renovasjonsbeholdere og grønnsakshage.

Carport: Carport (25 kvm.) ved inngangsparti og tett tak bort til inngangsdørene. Bod i bakkant. Boda har fastmonterte hyller og god plass til lagring. Terrassebord på gulv og innlagt belysning.

Anneks: Frittstående anneks (ca. 11 kvm.) med flislagt gulv med varmekabler som også kan brukes som kontor eller ekstra soveplass for gjester. Takhøyde under 1.9m. Godkjent som sykkelbod på tegninger i kommunen.

 • Eiendommen er betydelig påkostet både innvendig og utvendig. Veldig fint opparbeidet med asfaltert innkjørsel, carport, parkering, snuplass og inngangsparti.
 • Godt med utebelysning på huset.
 • Utvendig vannkrane.
 • Nydelig bad er renovert og utvidet i 2017. Ny membran og utført av fagfolk. WC ble også renovert samme år.
 • Innlagt fiber og Altibox fra Haugaland Kraft.
 • Meget flott kjøkkeninnredning av dansk design og stort og flott kjøkken.
 • Montert alarm.
 • Takrenner tilkoblet dreneringsrør.
 • Kun ett blyinnfattet vindu som ikke er skiftet i huset.
 • Sikringsskap skiftet i 2014.
 • Fasadekjemisk vask og impregnering av tak er utført i nyere tid.
Detaljer
 • Eiendommen er betydelig påkostet både innvendig og utvendig. Veldig fint opparbeidet med asfaltert innkjørsel, carport, parkering, snuplass og inngangsparti.
 • Boligen inneholder hall, wc, bad, vaskerom, 3 soverom, stue, kjøkken, grovkjøkken, vindfang, boder, carport, vinterstue på terrasse og anneks. Terrasseområdet er utrolig flott og usjenert med egne utganger både fra vaskerommet, kjøkkenet og stua samt vinterhage som peker mot boligen.
 • Nydelig bad er renovert og utvidet i 2017. Ny membran og utført av fagfolk. WC ble også renovert samme år.
 • Meget flott kjøkkeninnredning av dansk design fra 2014 og stort og flott kjøkken.
 • Sikringsskap skiftet i 2014.
 • Her bor en i ett rolig og trivelig nabolag. Bo sentralt på Haugalandet med kort avstand til de fleste fasiliteter. Her bor en så å si midt mellom Raglamyr, Norheim og sentrum.
Bruksareal per etasje
 1. etg.: 143 kvm.
Bygningsinformasjon

Støpt ringmur. Tegl pipe. Utvendig trekledning og deler av fasade i tegl som er malt. Taktekking av tegl.

Primærrom
 1. etg.: Hall, wc, bad, stue, kjøkken, vaskerom og 3 soverom.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 21.03.1974. Hagestue er omsøkt og har igangsettingstillatelse. Den er dog ikke ferdigmeldt iflg. matrikkelinfo.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Ulvøygata 37 har attraktiv og familievennlig beliggenhet i søre bydel.

  Her bor en i ett rolig og trivelig nabolag. Bo sentralt på Haugalandet med kort avstand til de fleste fasiliteter. Her bor en så å si midt mellom Raglamyr, Norheim og sentrum. Det vil si kort avstand til bl.a. Amanda storsenter, Oasen storsenter, gågaten i Haugesund sentrum og en rekke andre fasiliteter. Gode bussforbindelser.

  Adkomst

  Følg Spannavegen sørover gjennom rundkjøring ved Prix. Ta deretter andre vei til venstre innpå Ulvøygata. Følg bakken oppover og ta vei til høyre. Ta deretter igjen vei til høyre for så nederst i bakken ta vei til høyre. En vil da få Ulvøygata 37 på venstre side.

  Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 450 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 111 250,-
  • kr 122 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 572 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 7 688,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 481 010,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Planløsning avviker noe fra mottatte tegninger fra kommunen etter påbygget i 1983. Det ene soverommet er erstattet med vaskerom og det er i stedet laget soverom hvor det på tegninger er tegnet inn bod.

  Denne eiendom har del i realsameie. 1106/36/337 andel: 1/37.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 16.08.20 og selgers Egenerklæring datert 13.08.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 2. jul. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00260
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.