Ulvestien 42

Haugesund
Prisantydning

1 490 000,-

Solgt
 • BRA63㎡
 • EierformAndel
 • Soverom1
 • Byggeår1983
 • Omkostninger11 095,-
 • Totalpris1 545 147,-
 • Felles/mnd3 164,-

Betydelig oppgradert leilighet med høy standard - Bad, kjøkken, El-anlegg, rør i rør samt alle overflater (2021/22)

Beskrivelse

En betydelig oppgradert leilighet (2021/2022) Alle overflater er tatt. Nytt, tidløst laminatgulv. Veggfornyet og malte vegger. Nytt IKEA kjøkken i sort utførelse med tilhørende hvitevarer Renovert baderom med samsvarserklæring på støpt gulv og nylagt vinylbelegg (RM Bygg) Nytt rør i rør system med dokumentasjon (Karmøy Rørteknikk) Ny el-tavle med dokumentasjon (Bravida)

Detaljer

Gang, Bad/vaskerom, Kontor, Soverom, Stue/kjøkken.

Bygningsinformasjon

Tekniske installasjoner > Vannledninger Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Det er påvist ufagmessig utførelse av vannledninger. Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende løsning. Vedrørende kobberrør i kjøkkenbenk har disse levetid på 50 år. Levetiden for disse rør er derfor nært overskredet. Det hadde vært hensiktsmessig og skifte ut disse når boligen fikk installert rør i rør system. Fordelere for rør i rørsystem er installert i vegg uten bruk av fordelerskap. Det er derfor ingen avrenning fra fordelere til rom med sluk i fall en utilsiktet vannlekkasje. I all hovedsak er det krav om installasjon av denne type rør i et tett skap, ellers blir vannsikkertheten kompromittert. Det er ingen merking med «adresse» på rør i rør. Kostnadsestimat: Under 10 000

Fra takstmann: "Det er påvist at eventuelt lekkasjevann fra rør i rør system ikke ledes til sluk eller annen kompenserende løsning." - Kommentar: Selger har bestilt rørlegger til å innstallere magnetisk vannstoppventil som vil fungere kompenserende løsning/ lekkasje sikkerhet. Samme rørlegger som la opp rør i rør systemet monterer ventilen på mandag 23 januar slik at alt er i orden til overtakelse.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år Det er ikke påvist tilfredsstillende avrenning eller annen kompenserende løsning fra varmtvannstank. Bereder er 40 år, og har defor overskredet sin gjennomsnittlige levetid med god margin. Avløp fra sikkerhetsventil er ikke tilkoblet avløp i fall utblåsning ifm overtrykk i tank. Kostnadsestimat: Under 10 000

Primærrom

Bruksareal 2. etasje: 63 kvm Primærrom 2. etasje: 63 kvm Gang, bad/vaskerom, kontor, soverom og stue/kjøkken.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk.

Panelovn med app styring som kan styres fra mobil.

 • Beliggenhet

  Beliggende i nordre bydel. Få minutter fra dagligvarebutikk, barnehage, skole, og gode bussforbindelser til Haugesund sentrum. Turområder til fjells og på sti like ved.

  • kr 1 490 000,- (Prisantydning)
  • 44 052,- andel fellesgjeld pr. dato 17. jan. 2023
  • 1 534 052,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-.
  • Tinglysing pantedokument kr. 480,-.
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 480,-.
  • Avklaring forkjøpsrett kr 3 885,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-.
  • kr 11 095,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 545 147,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 3 164,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på evt felles lån, samt utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring og kabel-tv. Kommunale avgifter er ikke inkludert i felleskostnader og blir sendt til beboer i post pr. kvartal.Det ble vedtatt på ekstraordinær generalforsamling 14.12.2022 låneopptak på kr. 35.000.000,- til rehabilitering av tak, vinduer, kledning og etterisolering. Dette vil medføre økning i andel fellesgjeld og mest sannsynlig de månedlige felleskostnader.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånebetingelser på fellesgjeld: Bank: BoligBanken ASA Lånenummer: 96660143170 Rentesats per : 4,5 % pa. Antall terminer til innfrielse: 96 Saldo per 17.01.2023 : kr 3 789 484,-. Andel av saldo: kr. 44 052,- Første termin/første avdrag: 30.04.2022 ( siste termin 31.12.2030)

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  17.01.2023 og selgers Egenerklæring datert 19.01.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. mar. 2023

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01230009
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.