Utsiragata 42 C, 5537 HAUGESUND

Utsiragata 42 C

Haugesund
Prisantydning

3 100 000,-

Solgt
 • BRA136㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår1968
 • Omkostninger86 320,-
 • Totalpris3 186 320,-

Søre bydel / Niphaug - Enebolig med dobbel garasje. Høyt og fritt i terrenget - utsikt!

Beskrivelse

Praktisk enebolig på ett plan. Inneholder entre, gang med garderobeplass. 4 soverom med skapplass. Vaskerom med bi-inngang. Kjøkken med hvit innredning og god skap og benkeplass. Fliser over benkeplaten. Bad med fliser på gulv og våtromsplater på veggene, dusjkabinett. Separat toalett med servant. Stuen går over 2 halvplan og følger terrenget. Spisestuedel i flukt med resten av boligen. Sofadel noen trinn ned med flott peisovn. God takhøyde gir god romfølelse. Utgang til stor solrik terrasse. Underetasjen består av lagringsrom. Stor dobbel garasje med påbygd vinterhage / sommerstue.

Bruksareal per etasje

Bra hovedplan: 100 kvm Bra kjeller: 36 kvm

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført med grunnmur i betong. Bindingsverk veggkonstruksjon i tre. Tak tekket med eternittplater. Se for øvrig vedlagte takstrapport.

Utvidelse av garasje til sommerstue / vinterhage er ikke byggemeldt eller godkjent.

Iht. opprinnelige bygningstegninger så avviker planløsning noe med at bla. kjøkken er flyttet/byttet plass med et soverom.

Primærrom

P-rom utgjør entre, gang, stue, kjøkken, bad, toalett og 4 soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Det foreligger ferdigattest på garasje datert 17.10.1998 og karnapp datert 16.02.1995.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Peisovn i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger i idylliske Jamnhaug i søre bydel. Rolig og etablert område med kort vei til butikker og handelssentrum. Svært sentral beliggenhet mellom Norheim og Raglamyr, samtidig som det er kort vei til Haugesund sentrum.Boligen ligger høyt og fritt i terrenget, har lite innsyn, gode solforhold og fantastisk utsikt.

  Adkomst

  Ta av fra Spannavegen sør for Biltilsynet. Kjør opp til Utsiragaten, kjør nordover og ta til venstre ved skilt mot nr. 42. Boligen ligger da i enden av vegen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 100 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 75 000,-
  • kr 86 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 186 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 293,- Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 499 727,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 21.04.2014 og selgers Egenerklæring datert 14.04.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 14. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 2-21-00086
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.