Utsiragata 63, 5537 HAUGESUND

Utsiragata 63

Haugesund
Prisantydning

3 590 000,-

 • BRA143㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2017
 • Omkostninger101 070,-
 • Totalpris3 691 070,-

Jamnhaug - Lekker og tiltalende rekkehus fra 2017. 4 soverom, 2 bad. Barnevennlig og rolig beliggenhet

Beskrivelse

Velkommen til en lekker og tiltalende bolig over 4 halvplan. Meget innholdsrik og praktisk bolig. Inneholder entre/hall/forstue med garderobeplass. Praktisk vaskerom med skap og vask. Et haleplan ned finner du et bad med belegg på gulv (varmekabler), våtromsplater på veggene og dusjhjørne. Vegghengt toalett og bred servantskap. Stue med et lite hybelkjøkken og utgang til terrasse / hage. Varmepumpe. Soverom med skapplass. Innvendig bod. Et halvplan opp fra hallen finner du 3 soverom hvorav det ene med utgang til luftealtan. Opp et halvplan finner du et fliselagt bad/wc med varmekabler, dusjkabinett, vegghengt toalett og bred servantskap. Lekkert og innholdsrik Designa kjøkken med rikelig av skap og benkeplass. Integrerte hvitevarer. Delvis åpen løsning mot stuen. Stuen har god plass for sofagruppe og spisestue. Peisovn. Utgang til stor solrik vestvendt terrasse. Stuen har god takhøyde og store panoramavinduer som gir god romfølelse og gode lysforhold. Dette er en meget gjennomført bolig med tidsriktige materialvalg. Det er i tillegg en frittstående utebod.

Bruksareal per etasje

60 kvm over de 2 nederste halvplanene. 83 kvm over de 2 øverste halvplanene.

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført med grunnmur - ringmur av betong. Bindingsverk veggkonstruksjon i tre. Tak tekket med takbelegg.

Primærrom

Hall, kjellerstue, soverom, bad og vaskerom på nedre plan. Gang, soverom , soverom 2, soverom 3, bad og stue/kjøkken på øvre plan.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 11.05.2017.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Elektrisk oppvarming via 2 varmepumper. Varmekabler på bad. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger i idylliske Jamnhaug i søre bydel. Rolig og etablert område med kort vei til butikker og handelssentrum. Svært sentral beliggenhet mellom Norheim og Raglamyr, samtidig som det er kort vei til Haugesund sentrum.

  Adkomst

  Følg Spannavegen sørover, ta til venstre etter Statens vegvesen opp til Jamnhaug. Ta så første vei til venstre inn Utsiragata og følg denne rett frem oppover. Boligen vil så komme på høyre hånd.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. 54 kvm av eiendommen er regulert til kjørevei.

  • kr 3 590 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 89 750,-
  • kr 101 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 691 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 4 608,- pr. 2021. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk. Boligen har ikke vært i bruk, så oppgitte kommunale avgifter er uten vann og avløpsgebyr. STF sine beregninger viser snittforbruk vann på rekkehus på mellom 100 og 170 kubikk. Vann og avløpsgebyr vil da ligge på nivå mellom kr. 3 879,- og 6 594,-.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 465 911,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Kjøper har ikke anledning å tegne Boligkjøperforsikring ved kjøp av denne eiendom.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 16.11.2021. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. nov. 2021

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 2-21-00071
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.