Uvikstrand 11

Karmøy
Prisantydning

2 490 000,-

 • BRA77㎡
 • EierformSameie
 • Soverom1
 • Byggeår2010
 • Omkostninger72 080,-
 • Totalpris2 562 080,-
 • Felles/mnd650,-

Flott og velholdt leilighet i 2. etasje - Nydelig utsikt til sjø - Maritime omgivelser - Gasspeis!

Beskrivelse

Leiligheten har gjennomgående god standard og fremstår som fint vedlikeholdt.

 • Stue og kjøkken av romslig størrelse med god plass til gjester, spisegruppe og sofagrupper med fantastisk sjøutsikt. Store vinduer som utnytter utsikten til sitt fulle potensiale. Utgang til balkong med overbygg fra stuen. Lekker gasspeis som gir god varme. Kjøkkenet er lyst og fint med god skap- og benkeplass.

 • Flott lyst helfliset baderom med downlights i tak. Varmekabler, vegghengt toalett, dusjkabinett, vask i seksjon med god oppbevaring.

 • Teknisk rom/vaskerom som inneholder varmtvannstank, vannkran, mulighet for vaskemaskin og oppbevaringssystem.

 • Romslig soverom med god plass til både dobbeltseng og nattbord. Skyvedørsgarderobe fra gulv til tak. Downlights i taket ved garderoben.

 • Entrè er utstyrt med skyvedørsgarderobe for oppbevaring.

 • Det er gassuttak for gassgrill på terrasse.

Leiligheten har gjennomgående 3 stavs lys eikeparkett. Kjekk carport utenfor leiligheten med sportsbod for oppbevaring.

Detaljer

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder: Gang, soverom, baderom, bod/ vaskerom samt stue og kjøkken i åpen løsning. Carport og utvendig sportsbod.

Bygningsinformasjon

Det foreligger bygningstegninger som stemmer med dagens bruk.

Bebyggelsen består av leilighet oppført på 2. etasje som ligger i en vertikal og horisontaldelt bygning med fire leiligheter og to etasjer. Bygning med grunnmur av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med liggende bordkledning og fasadeplater. Vinduer av tre. Utvendig beslått med aluminiumsprofiler. Isolerglass. Dører av tre. Isolerglass i terrassedør. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Leilighetsbygget fikk igangsettingstillatelse i 2009 og midlertidig brukstillatelse i 2010. Ferdigattest ble gitt 2017.

Følgende momenter har fått Tg2 i tilstandsrapporten: - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Bad: Det er vindu/ dør med ikke fuktbestandige materialer i våtsonen. Men det er dusjkabinett/ dusjnisje. Det ble registrert noe manglende fall i dusjsonen. Kravet er fall i forholdet 1:50 (16 mm over 80 cm). - Varmtvannstanken er koblet med plugg i stikkontakt. Varmtvannstanker har høy effekt. Over tid kan dette medføre brann i overgangen mellom plugg og stikkontakt. - Det anbefales el- kontroll hvert 5. år. - Innvendige dører: Det er noe slitasje på listverk samt en mindre skade på et dørblad. - Kjøkken: Det ble registrert merker etter tidligere fuktighet under kjøleskapet. I følge opplysninger skjedde dette under avriming av fryseskapet. Det ble ikke registrert fuktighet ved måling.

Primærrom

Bruksareal 2. etasje: 77 kvm Primærrom 2. etasje: 77 kvm Gang, vaskerom/ bod, soverom, bad samt stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg. Boligblokk på 2 etasjer m/ boder.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Gasspeis i stue.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fint til svært sentrumsnært på Avaldsnes. Den sentrale beliggenheten man her får, gjør at man har svært kort avstand til det aller meste man til daglig vil ha bruk for av tilbud og tjenester. Skoler, barnehager, butikker, lege, apotek, bank, idrettsplass mm.
  Leiligheten ligger kun noen få meter fra sjø, så her har man nydelig utsikt. Virkelig en flott beliggenhet!

  Adkomst

  Se Finn.no eller Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen er i Kommuneplanen avsatt til boligbebyggelse, nåværende. Eiendommen er i Reguleringsplanen avsatt til boliger. Området i front er i reguleringsplan avsatt til naust.

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 8.500,-
  • kr 72 080,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 562 080,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 650,- Felles bygningsforsikring, avsetning til diverse vedlikehold og årlig service/ vedlikehold kostnader knyttet til kloakkpumpe (sammen med de andre sameiene i Uvikstrand).

  Kommunale utgifter

  kr 11 165,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Kommunale avgifter betales over 4 terminer og kan variere etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 472 310,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  09.05.2023, selgers Egenerklæring datert 09.05.2023 og vedtekter. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 1. jun. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230200
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.