Platået hytte 1, 3895 Vinje

Platået hytte 1

Vinje
Prisantydning

4 190 000,-

 • BRA121㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår
 • Omkostninger23 820,-
 • Totalpris4 213 820,-

Botn Aust - Prosjektert arkitekttegnet hytte med 4 soverom, loftstue og 2 bad - Særdeles godt utnyttet

Beskrivelse

VestlandsHus arkitekter har tegnet ei særdeles godt utnyttet hytte med moderne arkitektur som likevel fremstår som ei norsk fjellhytte.

Ei hytte på fjellet er det perfekte utgangspunkt for å dyrke friluftsinteressen og i disse hyttene har du plass til å dele opplevelser med familie og venner. Parker like utenfor hytta di. I det flislagte vindfanget har du plass til garderobe, videre inn i gangen har du mulighet til å få ei bod under trapp mot et tillegg i prisen. I tillegg får du bad og vaskerom for seg selv med enda mer lagringsplass. Kjøkkenet og stua har åpen løsning, tv krok og spise stue. Gode store vinduer og balkongdør som slipper mye lys inn. I andre etasje har du ei romslig tv stue med veluxvinduer, hele 4 soverom, bod og bad.

Kjøper kan velge kvaliteter selv.

Hyttene leveres nøkkelferdig, tilkoblingsavgifter inkludert, utvasket og klar til innflytting! 5 års reklamasjonsrett og 1 års befaring. Lave kjøpskostnader – kun dokumentavgift på tomteverdi og tinglysningsgebyr kommer utenom. Pliktig medlemskap i hytteforeningen.

Kontakt selger for mer informasjon og utfyllende leveransebeskrivelse.

Disse to hyttene har virkelig godt utnyttet plass! Tradisjonelle men med et moderne uttrykk og gjennomgående god standard. I første etasje: Sportsbod, vindfang, gang, bad, vaskerom/bod og kjøkken/stue.

I andre etasje: 4 soverom med fin størrelse, romslig loftstue med veluxvinduer og bad.

Stående kledning i Dovre brun og vinduer og ytterdører er alt i svart utførelse både ute og innvendig. Utvendig belysning og torv på taket ferdig isådd.

Inne er alle vegger og tak er kledd med ferdigbehandlet panel i drivved. Listverk i samme utførelse som panel.

I vindfanget har vi valgt ut moderne grå 60x60 fliser. De samme flisene finner du i vaskerom og begge bad. På baderommene har vi dusjvegger med fliser i dusjsonen. Vegghengte toaletter og hvit baderomsinnredning med speil. Rom med fliser på gulv har også selvsagt varmekabler.

Resterende rom har Pergo sensation laminat i Scraped Vintage Oak. Pergo Sensation-gulvene er ikke bare designet til å ta seg bra ut. De er også innovative når det gjelder den helt nye AquaSafe-teknologien som gjør at ditt nye laminatgulv være beskyttet mot vann på en helt unik måte! Slitesjiktet på de nye Sensation-gulvene går helt ned i de fasede kantene for å skape en helt tett overflate. I tillegg sikrer et vannavstøtende belegg langs kantene på planken at vannet ikke klarer å trenge ned i gulvet. Det vannbestandige Sensation gulvet er også hygienisk. Skiten holder seg på overflaten og kan enkelt tørkes av.

Flott komplett sort kjøkken fra Aubo kjøkken med integrerte hvitevarer.

Bygningsinformasjon

Byggesøknad skal sendes inn av utbygger. Det er utbyggers ansvar at byggesøknaden blir godkjent av Kommunen. Blir byggesøknaden ikke godkjent kan kjøper gå fra avtalen uten kostnader.

Igangsetting og forventet byggetid. Etter avtale, forventet byggetid 8 mnd forbehold om vær.

Ferdigattest

Selger plikter å besørge ferdigattest innen overtagelse. Dersom overtagelse blir avholdt ved midlertidig brukstillatelse skal selger rekvirere ferdigattest innen brukstillatelsens utløp.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende fritidsbolig som kan leies ut i sin helhet.

Oppvarming

Vedovn i stue/kjøkken ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Hyttene er plassert rundt 832 m over havet, snøforholdene er meget gode og kan regnes som sikre i perioden nov/des-april/mai. Et eldorado for utendørsaktiviteter året rundt og du finner både skiløyper og turstier i umiddelbar tilknytning til hyttefeltet. Langrensløypen ligger ca 130 meter fra hytten. Her kan du gå videre mot trekket.

  Et eget selskap har ansvaret for det omfattende og meget varierte løypenettet. Traseer varierer fra de helt enkle og korte til lange, utfordrende høyfjellsløyper. Velg deg ut ei løype, ta på deg langrennsskiene, pakk sekken med kakao og kvikk lunsj og nyt vinter og påskesola i nydelig natur.

  Haukelifjell Skisenter ligger ca 5 minutters kjøring unna. Anlegget har nyere varmestue med afterski og sportsbutikk. Heisene trekker deg fra 845m til 1250m over havet. Lengste løype er på hele 3000m. Arbuvollen kiosk er i umiddelbar nærhet og Edland ca 10minutters kjøring.

  Er du glad i fjellvandring vil du på sommeren ha løyper som går fra Vågslid/Haukeliområdet til både Haukeliseter og turisthytter på Hardangervidda og Setesdal/Ryfylkeheiene.

  I gang avstand fra hytten vil du etterhvert ha muligheten til å spise et bedre måltid på det nyåpnede hotellet, eller en rask pizza fra Pizzabakeren på samme sted.

  Adkomst

  Botn Aust - se kart på finn.no.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til fritid/hytter.

  • kr 4 190 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 12 500,-
  • kr 23 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 213 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  Det er pr i dag ikke kommunale avgifter, dette vil forekomme når hytten er ferdigstilt.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi er ikke beregnet. Ny eier må påregne at ligningsverdien på sekundærbolig vil bli ca 50% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Handelen reguleres av Bustadoppføringsloven. Iht §12 plikter entreprenøren å stille garanti for oppfyllinga av avtalen straks etter avtaleinngåinga.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 26. mar. 2021

 • Ansvarlig megler: Lars Frøyland
 • Oppdragsnummer: 1-21-00123
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.