Vajervegen 39, 4272 KARMØY

Vajervegen 39

Karmøy
Prisantydning

2 490 000,-

 • BRA251㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår
 • Omkostninger73 570,-
 • Totalpris2 563 570,-

Stor og flott familiebolig over tre plan med sjøutsikt, og fint opparbeidet uteareal med lysthus og flere terrasser!

Beskrivelse

Underetasje: Gang, kjellerstue, to boder og kjellerrom. Første etasje: Gang, bad, vaskerom, kjøkken, spisestue og stue. Loftsetasje: Gang, tre soverom og bad.

Dobbel garasje med rom på loft. Dette disponeres i dag som verksted.

Boligen holder hovedsakelig standard fra ombygging i 1981, men eiendommen fremstår som godt vedlikeholdt og med normalt slitasje. Enkelte oppgraderinger er utført, blant annet ble hovedbadet pusset opp for ca. 8 år siden. Flere vinduer i stue ble fornyet i 2015. Lysthuset ble oppført i ca. 2016 i den forbindelse ble også terrassen med glassrekkverk fornyet.

Bruksareal per etasje

Underetasje: 71 kvm Første etasje: 110 kvm Loftsetasje: 70 kvm

Bygningsinformasjon

Bebyggelsen består av enebolig og frittliggende garasje. Frittliggende prefabrikkert hagestue, drivhus og terrasse i tilknytning hage. Det var fra opprinnelse oppført en eldre bygning på samme sted. Denne ble bygget til og så renovert i sin helhet, slik at bygningen fremstod som ny i 1981. Det var kun deler av tømrede yttervegger og deler av grunnmur som ble beholdt fra opprinnelig bolig. Grunnmur av sementblokker, pusset utside. Deler av grunnmuren er fra opprinnelig bygning. Denne er sannsynligvis oppført av gråstein og betong. Yttervegger i bindingsverk av tre. Tømrede yttervegger på opprinnelig del. Kledd med trepanel. Saltak oppført i trekonstruksjon som sperretak, tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Opprinnelig byggeår er ukjent, og megler har ikke mottatt dokumentasjon fra kommunen som kan bekrefte byggeår.

Det foreligger bygningstegninger av planløsning, og tegninger av fasade vedr. tilbygg i stue. Det ene soverommet er i tegningene godkjent som loftstue. Vi kan også se at det ene soverommet tidligere var to separate soverom, om en trenger flere rom. Det foreligger ikke bygningstegninger av underetasjen. Ved bruksendring må det søkes om og godkjennes av kommunen. Det foreligger tegninger av garasje.

Primærrom

Underetasje: Gang og kjellerstue. Første etasje: Gang, bad, vaskerom, kjøkken, spisestue og stue. Loftsetasje: Gang, tre soverom og bad.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Oppvarming av elektrisitet og fast brensel. Peis- ovn og ovn. Varmepumpe. Varmekabler på bad i første etasje og på loft. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Særdeles flott og idyllisk beliggenhet øverst i gaten. Fine turområder like i nærheten. Få minutter i bil unna Skudeneshavn sentrum. Fra boligen er det også kort avstand til sandstranden "Sandvesand".

  Adkomst

  Se Em-a.no og Finn.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål, samt delareal landbruksområde.

  Reguleringskart viser at området nord for eiendom som er ubebygd er regulert til boligformål og vei. Ny eier må forvente fremtidig bebyggelse her. Se vedlagt kart.

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 62 250,-
  • kr 73 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 563 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 14 150,- pr. 2020. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 638 013,- for 2019 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkken medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 28.05.2021, selgers Egenerklæring datert 31.05.2021 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 10. jun. 2021

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-21-00089
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.