Valhallgata 7

Haugesund
Prisantydning

1 600 000,-

Solgt
 • BRA80㎡
 • EierformAndel
 • Soverom3
 • Byggeår1954
 • Omkostninger11 015,-
 • Totalpris1 734 296,-
 • Felles/mnd4 066,-

Kjekk andelsleilighet over to plan - 3 soverom - Vestvendt altan - Ingen dok.avgift!

Beskrivelse

Et stort og innholdsrikt kjøkken med mye skap- og benkeplass. Fliser over benkeplaten. I kjøkkeninnredningen er det frittstående stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap, vaskemaskin og tørketrommel. Disse medfølger, uten at det gis noen garantier fra selger.

Imellom stue og kjøkken er det åpen løsning, med trapp til 2.etasje som romdeler.

Stuen er i god størrelse, med nye vinduer og terrassedør mot vest. Utgang til koselig balkong. Det er montert varmepumpe på vegg og det er også mulighet å montere vedovn.

Gang med hattehylle og oppheng for yttertøy. Fliser på gulvet. Sikringsskap med automatsikringer.

I andre etasje er det totalt tre soverom. Fra soverom 1 er det gjennomgang til soverom 2. Begge i gode størrelser. Plassbygd bod/garderobeskap på soverom 2 og speil montert på veggen.

Oppbevaring i gangen.

Bad med fliser på gulvet og baderomspanel på vegg. Downlights i taket. Vegghengt toalett, vask i seksjon og dusjnisje. Varmekabler i gulvet. Badet er fra 2009.

Hovedsoverom med walk-in garderobe med downlights.

Stor lagringsbod i felles kjellernalegg.

Bygningsinformasjon

Sammendrag av boligens tilstandsrapport og fordeling av tilstandsgrader:

KONSTRYKSJONER SOM IKKE ER UNDERSØKT - TG IU: Innvendig - Pipe og ildsted Tekniske installasjoner - Varmtvannstank

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK - TG2: Våtrom - Overflater gulv - Bad Våtrom - Sanitærutstyr og innredning - Bad Våtrom - Ventilasjon - Bad Tekniska installasjoner - Ventilasjon Tekniske installasjoner - Elektrisk anlegg

AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK - TG2: Innvendig - Innvendige trapper Våtrom - Overflater vegger og himling - Bad Våtrom - Sluk, membran og tettesjikt - Bad Kjøkken - Overflater og innredning - Stue/kjøkken Tekniske installasjoner - Vannledninger Tekniske installasjoner - Avløpsrør

For mer utdypende informasjon om nevnte punkter, se komplett tilstandsrapport vedlagt i denne salgsoppgaven.

Primærrom

Bruksareal 3. etasje: 39 kvm Entré og stue/kjøkken 4. etasje: 41 kvm Gang, bad, tre soverom og tre kott Primærrom 3. etasje: 39 kvm Entré og stue/kjøkken 4. etasje: 37 kvm Gang, bad og tre soverom Sekundærrom 3. etasje: 0 kvm 4. etasje: 4 kvm Tre kott

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Boligen har installert varmepumpe. Det gis ingen garanti på varmepumpe av selger. Ellers elektrisk oppvarming i boligen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Det er også anledning å etablere vedfyr i boligen.

 • Beliggenhet

  Blokken ligger tilbaketrukket til i et rolig boligområde. Sentral beliggenheten med kort avstand til de fleste fasiliteter. Innenfor kort avstand har en barnehage, treningssenter, bensinstasjoner og butikker.

  Gode bussforbindelser.

  Adkomst

  En kan åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 600 000,- (Prisantydning)
  • 123 281,- andel fellesgjeld pr. dato 5. okt. 2023
  • 1 723 281,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 440,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 440,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Forkjøpsrettsgebyr kr. 3.885,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • kr 11 015,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 734 296,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 066,- Felleskostnader faktureres månedlig og inneholder avdrag og renter av andel fellesgjeld, kommunale avgifter, forsikring av bygningsmasse, vedlikehold og renhold, vaktmestertjenester og TV/bredbånd.Styret er i dialog med Balcho ang skifting av hele fasaden og større balkonger. Dette er det generalforsamlingen som avgjør. Det er foreløpig ingen formelle vedtak på dette.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 15.10.2023 og selgers Egenerklæring datert 09.10.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. des. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230446
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.