Valkyriegata 12C

Haugesund
Prisantydning

3 590 000,-

Solgt
 • BRA151㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1987
 • Omkostninger103 480,-
 • Totalpris3 693 480,-

Familiebolig med dobbel garasje og vestvendt hage

Beskrivelse

Gang med garderobe til å henge fra seg. Malte overflater på vegger og fliselaminat på gulv.

Gjestetoalett med wc og liten seksjon. Malte overflater på vegger og vinyl på gulv.

Hvit og tidløs kjøkkeninnredning fra Norema (2011). God plass til spisebord på kjøkken. Malte overflater på vegger og parkett på gulv.

Stor stue med utgang til vestvendt balkong. Vedfyringsovn. Varmepumpe. Malte overflater på vegger og parkett på gulv.

Trapp ned til underetasje fra stue.

Stor gang med trapp. Vedfyringsovn.

Vindfang/Gang med mulighet til å henge fra seg.

Vaskerom, gjestetoalett og bod i nordre del av huset ble ribbet ned og bygget opp igjen etter en lekkasje. Arbeid utført av fagfolk.

Vaskerom med utslagsvask og sluk i gulv. Praktisk og av god størrelse. vinyl på gulv.

Gjestetoalett med seksjon og wc. Vinyl på gulv.

3 soverom. alle med garderobe og av god størrelse. Malte overflater på vegger og parkett/laminat på gulv.

Bad fra 2015 med baderomspanel på vegger og fliser på gulv. Dusjkabinett, baderomsseksjon og lagringsskap. Varmekabler i gulv.

Dobbel garase og utvendig bod.

Detaljer

Gang, kjøkken, stue, gjeste wc, utvendig bod.

Vindfang, gang, soverom, soverom, soverom, walk-in, bod, bod, gjeste wc, baderom, vaskerom.

Bygningsinformasjon

Tomteforhold > Terrengforhold Terrenget faller inn mot bygningen og det er maksimale forhold for vann inn mot muren. Det er noe fall inn mot bygget på østsiden. Kostnadsestimat: 10 000 - 50 000

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 72 kvm 2. etasje: 79 kvm Primærrom 1. etasje: 63 kvm Entre, gang, toalettrom, vaskerom, bad og 3 soverom. 2. etasje: 75 kvm Entre, gang, kjøkken stue og toalettrom. Sekundærrom 1. etasje: 9 kvm 2 boder 2. etasje: 4 kvm Bod

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 24.11.1987.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedfyringspeis i begge etasje. Varmekabler i gulv på bad i underetasje. Varmepumpe i hovedstue på hovedplan. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende sentralt i søre bydel med kort veg til det meste.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert for bolig.

  • kr 3 590 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 103 480,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 693 480,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 450,- pr. 2023. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk. I tillegg kommer renovasjon til HIM på kr 3 130,- pr år

  Ligningsverdi

  kr 837 212,- for 2021 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  27.10.2023 og selgers Egenerklæring datert .17.10.2023 Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 23. nov. 2023

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01230560
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.