Valkyriegata 17A

Haugesund
Prisantydning

1 790 000,-

Solgt
 • BRA70㎡
 • EierformAndel
 • Soverom2
 • Byggeår1962
 • Omkostninger10 985,-
 • Totalpris2 349 344,-
 • Felles/mnd4 053,-

Nydelig renovert 3-roms leilighet i 3.etasje - Innflytningsklar - Ingen dok.avgift!

Beskrivelse

Velkommen til Valkyriegata 17A, en lys og trivelig leilighet som i all hovedsak er oppgradert i 2021. Alle overflater er nymalte og har fått nye gulv. Bad, rør og elektrisk er også renovert. Leiligheten fremstår generelt som en nyere leilighet og er lite brukt etter renoveringen. Her flytter du rett inn!

Div. Møblement til stede på visning, kan etter nærmere avtale, medfølge handelen. Konferer megler.

Leiligheten har totalt to soverom. Et stort og delikat hovedosverom. Vegger og tak er malt i behagelige farger og et nydelig og, mykt vegg til vegg teppe er lagt på gulvet. Gjestesoverom i god størrelse med garderobeskap.

Et nydelig helfliset bad med varmekabler i gulvet. Vegghengt toalett, vask i seksjon og dusjnisje. Rør-i-rør opplegg og mekanisk avtrekksvifte.

Stue/kjøkken i åpen løsning. Et flott kjøkken med mye skap og benkeplass. Kjøkkeninnredningen består av eldre skrog med ny benkeplate og backsplash plate. Frittstående kjøleskap, stekeovn vaskemaskin og oppvaskmaskin. Disse medfølger handelen, men det gis av selger ingen garanti.

Stuen er i god størrelse. Her har du rikelig med plass til større spise- og sittegruppe. Det er pipeløp i leiligheten og dermed anledning å etablere vedfyr, om ønskelig. Borettslaget er godt i gang med arbeider på blokkene. Dagens balkong vil bli erstattet med en større og innglassert balkong. Denne blir i praksis en forlengelse av stuen.

Bod i felles kjelleranlegg.

Bygningsinformasjon

Oppsummering av takstmanns tilstandsrapport: Lys og trivelig leilighet. Alle overflater er i 2021 malt og enkelte oppgradert, det er i tillegg lagt nytt gulv. Bad er renovert og det er lagt inn nye rør og elektrisk i andelen. Leiligheten fremstår generelt som en nyere leilighet som er lite brukt etter renovering.

Sammendrag av boligens tilstand; Avvik som kan kreve tiltak - TG2: Utvendig - Balkonger, terrasser og rom under balkonger

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - TG2: Kjøkken - Avtrekk - Stue/kjøkken; Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Det er relativt vanlig med kullfilter vifte på leiligheter.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 70 kvm Primærrom 1. etasje: 70 kvm Gang, stue/kjøkken, bad og to soverom. I tillegg kommer bod i felles bod-anlegg, denne er ikke medregnet i opplyst areal.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 26.06.1964

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Det er pipeløp i leiligheten og dermed anledning å sette inn vedovn.

 • Beliggenhet

  Sentralt beliggende kort avstand til treningssenter, skoler, barnehage og butikker. Sykkel- gangavstand til Haugesund sentrum med dets fasiliteter og Raglamyr. Vestvendt beliggenhet som gir gode solforhold på terrasse.

  Adkomst

  Fra Opel-bygget kjør nordover på Vallhallgata. Ta til høyre Valkyriegata ved første lavblokk.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 790 000,- (Prisantydning)
  • 548 359,- andel fellesgjeld pr. dato 30. mai 2023
  • 2 338 359,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysing pantedokument kr. 440,-
  • Tinglysing hjemmelsovergang kr. 440,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 6.000,-
  • Gebyr forhåndsprøving forkjøpsrett kr. 3.855,-
  • kr 10 985,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 349 344,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 053,- Felleskostnader betales pr. mnd. og dekker bla. betjening av andel renter og avdrag på felles lån, samt utvendig vedlikehold, felles bygningsforsikring, kommunale avgifter, forretningsførsel og borettslaget er kollektivt tilknyttet Get/Telia med tv-basis pakke og liten internett pakke.

 • Diverse

  Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er inneforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 19.06.2023 og selgers Egenerklæring datert 30.05.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 25. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01230244
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.