Valldalen

Røldal
Prisantydning

2 500 000,-

 • BRA65㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2015
 • Omkostninger76 230,-
 • Totalpris2 576 230,-

Fint beliggende familiehytte med 3 soverom og hems - Helårshytte - Flotte turområder til både sommer og vinter

Beskrivelse

Gjennomgående standard med beiset trepanel på vegger og tregulv eller skifer på gulv. Fliser på baderom.

Velkommen inn til en romslig gang med garderobe.

3 gode soverom med god plass til det man trenger.

Romslig stue med vedfyringspeis i åpen løsning til kjøkken. Ekstra takhøyde. Utgang til terrasse med flott utsikt.

Klassisk grå kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Godt med lagrings- og benkeplass.

Komplett baderom med varmekabler i gulv. Dusjkabinett, baderomsseksjon med lagring, speil og servant. Cinderella forbrenningstoalett.

Hems med trapp fra gang. God plass til både sofaløsning og ekstra soveplasser.

Innvevndig bod/teknisk rom med VVB og opplegg for vaskemaskin.

Stor utvendig bod til ski og utstyr.

Detaljer

Entré/gang, vaskerom/bod/teknisk, hems, gang, 3 soverom, bad, stue/kjøkken.

Bygningsinformasjon

Fritidsbolig oppført i 2015. Oppført på ringmur i betong. Trebjelkelag. Yttervegger ovenpå ringmur i tradisjonelt bindingsverk som er utvendig kledd med trepaneler. Saltak i trekonstruksjon av sperrer som er utvendig tekket med torv og knotteplast. Tilstanden på boligen fremstår som meget god. Det må allikevel påregnes normalt vedlikehold.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 65 kvm Primærrom 1. etasje: 65 kvm Entre/gang, 3 soverom, vaskerom/bod/teknisk, gang, bad og stue/kjøkken Hems er ikke målbart areal

Vei/vann/kloakk

Borehull/vann og spillvanns tank sammen med nabohytte. Cinderella forbrenningstoalett.

Oppvarming

Varmekabler i gang og på bad. Vedfyring. Elektrisk

 • Beliggenhet

  Valldalen er kjent for sin råe natur, flotte turer både på sommer og vinter, snø-garanti og flotte utsikt om hytten er riktig plassert! Noe denne hytten i aller høyeste grad er. Bare en liten avstikker fra hovedvegen, godt opp i høyden.

  Regulering

  Eiendommen ligger i området regulert for fritidsbebyggelse.

  • kr 2 500 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 12.400,-
  • kr 76 230,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 576 230,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 4 160,- pr. 2022. Det er 12 terminer pr år.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi gjelder for sekundærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert  og selgers Egenerklæring datert 08.11.2022. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 11. nov. 2022

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01220048
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.