Vardenvegen 27

Karmøy
Prisantydning

2 490 000,-

Solgt
 • BRA100㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1970
 • Omkostninger75 980,-
 • Totalpris2 565 980,-

Velholdt og flott enebolig med alt på ett plan - Stor tomt (900,3kvm) - Nydelig utsikt til sjø - Sentralt!

Beskrivelse

Boligen fremstår som godt vedlikeholdt, og har hatt jevne oppgraderinger både innvendig og utvendig.

Vinduer og det meste samt innerdørene ble fornyet for ca. 13 år siden. Ytterdør ca. 4 år siden, altandør soverom ca. 1,5 år siden og bod- dør ca. 4 år siden. Taktekket og renner ble fornyet for ca. 7 år siden. Tidsriktig og flott kjøkkeninnredning fra Sigdal fornyet i 2018. På baderommet ble gulvbelegg og sanitærutstyret fornyet for ca. 6 år siden.

Romslig og lys gang/ inngangsparti med nyere gulvoverflater av laminat og malte panelvegger. Fra gangen har en inngang til tre soverom, hvor det ene i dag disponeres til kontor, samt baderom. Stue med store vindusflater som gir rikelig med naturlig lys og flott utsikt mot sjø. Stuen er delt inn i ulike soner, hvor en har god plass til både spisebord, sofagruppe og annet ønskelig møblement. Opplegg for Altibox via Haugaland kraft. Det er både varmepumpe og vedovn i rommet. Utgang til terrasse. Nyere tidsriktig kjøkkeninnredning fra Sigdal. Kjøleskap medfølger. Det er plass til spisebord på kjøkkenet. Direkte inngang vaskerom med bi- inngang. Gode muligehter for oppbevaring i bod ved vaskerom.

Detaljer

Boligen har alt på ett plan og inneholder gang, tre soverom, baderom, stue, kjøkken, vaskerom og bod. Stor terrasse ved entrè samt balkong fra hovedsoverom. Garasje.

Bygningsinformasjon

Enebolig oppført med 1. etasje. Krypkjeller. Yttervegger og tak i trekonstruksjoner. Garasje oppført med fundamenter av sementblokker. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Saltak. trekonstruksjon, tekket med metallplater. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger av enebolig datert 1968 som stemmer med dagens bruk. Det foreligger tegninger av garasje datert 1986. I tegningene kan vi se at sidedør ved garasjeport ikke finnes i dag. Bod ved vaskerom var i tegningene inndelt i flere boder.

Følgende momenter har fått TG2(avvik som kan kreve tiltak) og TGIU(konstruksjoner som ikke er undersøkt) i tilstandsrapporten: TGIU: - Hultaking er ikke foretatt da det ikke er fysisk mulig pga. tilliggende konstruksjoner. Røropplegget er i vegg med skapinnredning på motsatt side. TG2: - Overflater vaskerom: Rommet blir brukt til vaskerom, men tilfredsstiller ikke kravet til våtrom. Naturlig ventilasjon. - Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. - Bad: Belegget ble fornyet for ca. 6 år siden, men det er ikke anordnet fall til sluken. Rommet har kun naturlig ventilasjon. - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på innvendige vannledninger. - Naturlig ventilasjon i boligen. - Varmtvannstank er over 20 år. - Rommet tilfredsstiller ikke kravet til våtrom. - Det mangler eller på grunn av alder er det sannsynlig at det mangler utvendig fuktsikring av grunnmuren- ved kjeller. Det ble registrert noe fuktighet på tomten på nordre side av bygningen. - Det ble registrert noe fuktighet på plenen. - Mer enn halvparten av forventet brukstid er passert på septiktank.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 100 kvm Primærrom 1. etasje: 84 kvm Gang, tre soverom, bad, kjøkken og stue. Sekundærrom 1. etasje: 16 kvm Bod m/ vaskerom.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på enebolig. Gjenstående arbeider pr. 28.05.1970 1. Pussing av grunnmur utvendig. 2. Støping av gulv i vaskerom. 3. Støping av inngangstrapp. Gjenstående arbeider må utføres snarest og ferdigbesiktigelse avholdt innen 01.12.1970.

Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på garasje. I matrikkelrapport er garasjen gitt rammetillatelse og igangsettingstillatelse i 1986.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Privat septikanlegg.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe. Det gis av selger ingen garanti på varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Vedovn i stue.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger svært kjekt til like utenfor Skudeneshavn sentrum i et veletablert boligfelt. Her ligger man rolig og koselig plassert med utsikt mot sjøen. Kort avstand til dagligvare, frisør, bank, skole, barnehage, idrettsanlegg og alt man trenger i hverdagen.

  Adkomst

  Se Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i et område regulert til boligbebyggelse.

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 75 980,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 565 980,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 608,- pr. 2022. Kommunale avgifter inneholder vann, avløp, slam, renovasjon, feiing og eiendomsskatt. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 427 381,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 01.04.2023, selgers Egenerklæring datert 23.03.2023 og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 7. jun. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230134
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.