Vardevegen 2, 4265 KARMØY

Vardevegen 2

Karmøy
Prisantydning

2 390 000,-

Solgt
 • BRA202㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1976
 • Omkostninger67 320,-
 • Totalpris2 457 320,-

Kjekk familiebolig i rolig og veletablert boligfelt - Romslig tomt med usjenert hage - Garasje - Nært skole og barnehage

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, vaskerom, kjellerstue, soverom(ikke godkjent innredet) og bad. 1. etasje: Gang, mellom-gang, stue, kjøkken, bad, wc og 3 soverom.

Luftig stue med store vindusflater og god takhøyde. Dette gir en herlig romfølelse. Stuen har mer enn god nok plass til stor spisestuedel og tv-krok. Utgang til terrasse fra stuen. Det er innlagt Altibox i boligen.I stuen er det nyere pvc vinduer fra 2010. Varmepumpe i stue. Selger opplyser at enkelte spotter i taket har blitt forsøkt fikset på egenhånd, og fungerer ikke. Bør sjekkes opp.

Praktisk kjøkken av god størrelse med utførelse på innredning i eik. Kjøkkenet er fra 2005, og har godt med både skap og skuffeplass. Gode arbeidsflater på kjøkkenbenk. Spotter i tak, og laminatgulv. Dekor fliser i skifer på vegg over kjøkkenbenk. Innebygget komfyr og oppvaskmaskin.

Boligen har to store bad, et i hver etasje. Begge badene har blitt delvis renovert i 2013. Det ene badet er fullfliset, mens bad nr 2 har fliser på gulv, og våtromsplater/tapet på vegg. Dusjkabinett på det ene badet, og badekar på det andre.

3 av 4 soverom befinner seg i hovedetasjen. Enkel standard med tapetserte overflater og laminat på gulv. Utgang til luftebalkong fra hovedsoverom.

I kjelleretasjen har man tilgang på en stor kjellerstue, med et soverom like innenfor(ikke godkjent innredet). I tillegg har man har gode muligheter for oppbevaring i stort disponibelt rom/bod.

Vaskerom i kjeller.

Ny varmtvannsbereder i 2005.

En del av vinduene i boligen er byttet de senere år, og det er registrert vinduer fra byggeår, 2005, 2010 og 2012.

Detaljer
 • Stor og romslig familiebolig på 202 kvm
 • 4 soverom
 • 2 bad, wc og vaskerom
 • 2 stuer
 • Romslig tomt med stor gressplen
 • Hjørnetomt med grense mot friområde
 • Parkering i garasje

Velkommen på visning i Vardevegen 2!

Bruksareal per etasje

Kjeller: 91 kvm 1. etasje: 111 kvm

Primærrom

Kjeller: Gang, vaskerom, kjellerstue, soverom(ikke godkjent innredet) og bad. 1. etasje: Gang, mellom-gang, stue, kjøkken, bad, wc og 3 soverom.

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 06.05.77. Det foreligger ferdigattest på tilbygg 03.05.85.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Beliggende sentralt på Håvik. Her opplever man umiddelbar nærhet, og trygg veg, til både skole og barnehage. Like i nærheten befinner det seg også flotte turområder, for den friluftsinteresserte, i tillegg til idrettshall. En kort kjøretur til handel på Avaldsnes, Haugesund Lufthavn Karmøy, og ikke minst Karmøytunnellen (T-forbindelsen) som knytter Haugalandet tettere sammen!

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 390 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 56 250,-
  • kr 67 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 457 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 733,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 510 615,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Selger informerer at varmepumpe fungerer ikke.

  Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger, kjellerstue og soverom er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 05.08.20 og selgers Egenerklæring datert 19.08.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 12. apr. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00142
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.