Vassbrekkevegen 16 B, 5534 HAUGESUND

Vassbrekkevegen 16 B

Haugesund
Prisantydning

2 675 000,-

 • BRA86㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2016
 • Omkostninger75 170,-
 • Totalpris2 759 416,-
 • Felles/mnd2 412,-

Vassbrekke - Tiltalende og lettstelt leilighet med 2 soverom - carport!

Beskrivelse

Leiligheten ligger på grunnplan med enkel og trappefri adkomst. Flott leilighet med kjekk planløsning.

Inneholder: Stue, kjøkken, 2 doble soverom, bad, vaskerom og entre/gang. Carport og tilstøtende sportsbod.

Leiligheten holder normal god standard og er innredet i lyse og tidsriktige farger. Det er lagt eikeparkett på de fleste gulv, fliser på bad.

Gjennomgående lys stue/ kjøkken med rikelig med plass til både spise- og sittegruppe. Store vindusflater sørger for godt med lysinnslipp. Varmepumpe og utgang til usjenert terrasse.

Kjøkkenet fungerer som en naturlig rom deler mellom spisestue og tv-stue. Kjøkkenet har flott hvit innredning med integrert komfyr/platetopp. Glassplater med silikon over komfyr og kjøkkenvask.

Tiltalende flislagt bad med hvit moderne baderomsinnredning, dusjkabinett, vegghengt toalett, baderomsplater på vegg og varmekabler i gulv.

Begge soverommene er utstyrt med 2 skyvedører og har godt med garderobeplass.

Primærrom

Gang, stue, kjøkken, soverom x2 stk, bad, vaskerom.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 21.06.2016.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe i stuen og varmekabler i gulv på bad, ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Denne leiligheten i Vassbrekkevegen 16B har sentral beliggenhet på Raglamyr i naturskjønne omgivelser.

  Med en luftlinje på bare 250 meter til Amanda senteret, har en alt en behøver i umiddelbar nærhet.

  Leiligheten ligger bra plassert, her får du med deg alt som skjer på Haugalandet. Midt mellom Haugesund, Norheim og Aksdal. Ellers kort avstand til det nye veisystemet som fører videre til tunellen mot Bokn og Karmøy.

  Adkomst

  Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt.

  Følg Longhammervegen forbi Amanda senteret og ta vei til høyre i ende av veien. Ta deretter andre vei inn til venstre. Følg vassbrekkevegen og ta av til venstre rett før svingen. Hold venstre og du havner på parkeringsplassen ved leiligheten.

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 675 000,- (Prisantydning)
  • 9 246,- andel fellesgjeld pr. dato 8. mai 2020
  • 2 684 246,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Dokumentavgift 67 100,-
  • kr 75 170,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 759 416,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 2 412,- fellesforsikring bygg, avsetning til diverse vedlikehold, Altibox Tv-basis og fiberbredbånd, strøm fellesareal og forretningsfører honorar.

  Kommunale utgifter

  kr 9 018,- pr. 2019. Opplyste kommunale avgifter er fordelt på: avløp, eiendomsskatt og vann. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 604 796,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti

  Betingelser på sameiets fellesgjeld: Haugesund Sparebank Rente: 3,65% Saldo: kr. 363.414,- Siste termin: 04.06.2023 Tall pr. 08.05.2020.

  • Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger selgers Egenerklæring datert 08.05.2020 og vedtekter for sameiet. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 5. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-20-00162
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.