Vektarhagen 3A

Karmøy
Prisantydning

1 750 000,-

Solgt
 • BRA80㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår2010
 • Omkostninger57 480,-
 • Totalpris1 807 480,-

Flott bolig over to plan med kjekke terrasser - Carport med bod - God standard!

Beskrivelse

Boligen holder gjennomgående god standard. I løpet av de siste årene er gulvoverflater i hele 2. etasje fornyet til en flott enstavs laminat. Kjøkkenvegg er fliset i flotte svarte fliser, og det er montert spiler på levegg på terrasse.

 • Romslig stue og kjøkken i åpen løsning. Det er god plass til både spisegruppe og sofa- avdeling. I tillegg er det mulighet for å montere vedovn i stue. Utgang til kjekk terrasse.
 • Store vindusflater i stue og kjøkken som gir rikelig med naturlig lysinnslipp.
 • Begge soverommene er av god størrelse med plass til seng, nattbord og garderobe. Parkett på gulvoverflater. Direkte utgang til en stor terrasse fra hovedsoverommet. Her er det plass til både hagemøbler og grill.
 • Tidsriktig og pent innredet baderom med fliser på gulv og baderomsplater på vegger. Opplegg til vaskemaskin bak praktiske skyvedører. Utslagsvask.
 • Gode muligheter for lagring i innvendig bod ved entrè, utvendig bod i carport og i høyloft.
 • Boligen fremstår som gjennomgående moderne innredet og innflytningsklar.
Detaljer

Boligen er over to plan og inneholder: Første etasje: Vindfang, bod/ tekniske rom, gang, bad/ vaskerom samt to soverom. Utgang til terrasse fra det ene soverommet. Andre etasje: Stue og kjøkken i åpen løsning. Utgang til terrasse. Carport og utvendig bod.

Bygningsinformasjon

Boligen er oppført på fundamenter av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Tak oppført av takstoler av tre, tekket med betongtakstein. Vinduer og ytterdører av tre. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger tegninger av tomannsbolig og carport med boder datert 2009. I tegningene kan vi se at det er godkjent å lage soverom i andre etasje om ønskelig.

Følgende momenter har fått TG2 i tilstandsrapporten: - Det ble registrert noe stedvis misfarging/ malingsslitasje på trepanelet. Det er liten og ingen avstand mellom trepanel og terreng ved sørvestre hjørne. - Det ble registrert noe slitasje på ytterdørene. Slitasje på karmer, terskler og dørblader. Rustdannelse på hengsler. - Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. - Det er ikke påvist tilfredsstillende el- tilkobling av varmtvannstank iht. gjeldende forskrift. - Det anbefales el- kontroll hvert 5. år. TGIU: - Taktekking, pipe, hulltaking bad/ vaskerom pga. røropplegget er i yttervegg og inn mot garderobeskap på soverom.

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 43 kvm 2. etasje: 37 kvm Primærrom 1. etasje: 39 kvm Vindfang, gang, bad/ vaskerom samt to soverom. 2. etasje: 37 kvm Stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nybygg, tomannsbolig, vertikaltdelt. Det foreligger ferdigattest på nybygg, garasje, uthus, anneks knyttet til bolig datert 29.06.2010.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Det er pipe i boligen, med mulighet for å montere vedovn.

 • Beliggenhet

  Beliggende sentralt i Skudeneshavn. Gangavstand til bl.a barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, golfbane, flotte turområder, badeplasser og sentrum med dens fasiliteter.

  Adkomst

  Se Kart på Finn.no og Em-a.no for korrekt veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 750 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(valgfri) kr. 12.400,-
  • kr 57 480,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 807 480,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 11 666,- pr. 2022. Kommunale avgifter gjelder her avløp, eiendomsskatt, feiing, renovasjon og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Ligningsverdi

  kr 489 841,- for 2021

 • Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 09.08.2023 og selgers Egenerklæring datert 09.08.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 25. sep. 2023

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 01230329
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.