Veslevegen 4, 5515 HAUGESUND

Veslevegen 4

Haugesund
Prisantydning

1 590 000,-

 • BRA83㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår1917
 • Omkostninger48 070,-
 • Totalpris1 638 070,-
 • Felles/mnd750,-

Tiltalende, stor leilighet på 83 kvm. over to etasjer - Fornyede overflater, nylig fornyet kjøkken 2006 og bad fra 2009

Beskrivelse

I andre etasje + loft og inneholder: Trapperom, toalett, bad, 2 soverom, kjøkken, stue og loftstue.

Hoveddøren ligger i første etasje og leder til trapp opp til leiligheten som går over andre etasje og det store loftet. I trapperom som ønsker deg velkommen opp til leiligheten har en plass til sittegruppe og god plass til garderobeskap med plass til alt av sko- og yttertøy.

Leiligheten har fantastiske takhøyde på mellom 2,4 - 2,6 m som gir et luftig inntrykk. I trapperom finner en sikringsskap med automatsikringer. Toalett ligger like ved og har hyller på nymalt vegg, fliser på gulv, toalett og vask. Romslig soverom 2 med laminat gulv fra 2019, mørkeblå vegger, god plass til stor seng og garderobeskap.

Nydelig, helfliset bad med grå fliser på gulv med varmekabler og behagelige flisevalg på vegg. Flott innredning, speil med belysning, og walk-in-dusj med glassvegg, rainshower og hånddusj. Opplegg for vaskemaskin. Fint fornyet kjøkken med folierte eike-fronter, oppvaskmaskin, kjøleskap og integrert komfyr/platetopp. Moderne ventilator i stål.

Herlig stue med god plass til spisebord eller sofagruppe. utgang til romslig nymalt terrasse med gode solforhold fra tidlig morgen til langt på kveld (ca. 22:00). Soverom med god plass til dobbeltseng og med stor garderobeløsning. Andre leiligheter i sameiet har tatt ned vegg til soverommet for ekstra stor stue.

I andre etasje: Stort loftsrom

Stort loftsrom med plass til eventuelt kontor og med plass til stort sofagruppe. Herlig rom med originalt gulv og lyse vegg/takflater. Et herlig og koselig rom med stigende takhøyde opptil 2,7 m.

 • Leiligheten er fornyet med årene og holder normalt god standard.
 • Aktivt sameie, nylig laget nye inngangsparti og laget bedre parkeringsmuligheter og gårdsrom. Det er planlagt at denne skal ytterligere opparbeides. Nymalt yttervegg mot vest.
 • Ifølge selger er det nye lekter på tak og lagt om skifer i senere tid. I tilstandsrapporten fra takstmannen er det imidlertid påpekt at flere stein har løsnet fra feste.
 • Noen vinduer med behov for utskiftning og noen vinduer skiftet i 2008.
 • Fornyede overflater, flott og nylig fornyet kjøkken fra 2006 og lekkert bad fra 2009.
 • Foliert frontene på kjøkkeninnredningen i 2021. Malt på kjøkken. Montert ny kjøkkenvifte og ført ut yttervegg. Montert spotter i tak.
 • Nyere varmepumpe av merket Mitsubishi og innlagt Altibox i 2014.
 • Lakket gulv, samt malt alle vegg- og tak-flater på loftet i ca. 2017.
 • Kjøleskap fra 2013, oppvaskmaskin fra 2016 medfølger i handelen.
 • Lagt ny 1 stavs laminatgulv i stue/kjøkken. Nymalt i stue/kjøkken. Lagt nye spotter i tak i stue/kjøkken.
 • Nymalt terrasse.
Detaljer

Tilbaketrukket og sentral leilighet i fri og solrik andre etasje med innredet loftsrom. Inneholder gang, toalett, bad, 2(3) soverom, kjøkken, stue og loftstue. Normalt god standard med fornyede, lyse overflater. Nylig fornyet kjøkken fra 2006 med medfølgende hvitevarer og lekkert, helfliset bad med dusj. Sentralt, kort avstand til "alt" Haugesund har å by på.

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 65 kvm. Loft: 18 kvm.
Bygningsinformasjon
 • Eneboligen oppført i tre/mur, grunnmur av betong/tegl, tegl pipe, tak tekket med skifer og det er hovedsakelig doble vinduer.
 • Innredning mtp. loftsetasje avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. Megler har ikke mottatt tegninger på loftsetasjen fra kommunen.
 • Påbygde terrasser er ikke godkjent og fremkommer ikke på fasadetegningene mottatt fra kommunen.
Primærrom
 1. etasje: gang m/trapp, wc, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. Loft: Loftstue.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for garasje datert 20.01.1987.

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest for bolighus. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Renovasjon faktureres av HIM og forutsetter lite abonnement hos HIM.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Varmepumpe. Eldre vedovn i stue.

Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Veslevegen 4 har flott beliggenhet og er sentralt plassert i ett attraktivt område i Haugesund. Leiligheten ligger i høy andre etasje og har svært solrik terrasse.

  Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens rekke restauranter med mat av god kvalitet.

  Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler.

  Rundt Haraldsvang finner en eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Kort avstand til barnehager og skoler i alle alderstrinn. Her har en alt i nærområde.

  Lett tilgang til byens turområder i Vangen og Djupadalen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Vangen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet.

  Ellers kort gang/sykkelavstand opp til Djupadalen med utallige turløyper. I varmere tider er Djupadalen en svært populær badeplass.

  Adkomst

  Følg Karmsundgata nordover frem til lyskrysset på Hauge, ta til venstre av Karmsundgata i lyskrysset. Fortsett deretter rett frem i Skillebekkgata og ta andre veg til høyre innpå Haugaleite. Ta deretter første vei til høyre innpå Veslevegen. Veslevegen 4 ligger som tredje bygg på høyre side av veien. Leiligheten går over 2. og 3. etasje i oppgang mot vest.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 590 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 39 750,-
  • kr 48 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 638 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 750,- Fellesutgifter inkluderer utvendig forsikring og noe vedlikehold ifl. selger. I tillegg til dette betaler selger også 200 per mnd. til naboen under for varmtvann. VVB for de som bor øverst er koblet til vvb hos leiligheten under. Selger opplyser at de aldri har gått tom for varmtvann.

  Kommunale utgifter

  kr 6 583,- pr. 2020. Det er fire terminer pr år. Det er montert vannmåler så avgifter vil variere ut fra forbruk.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Vaskemaskin fra 2020 på badet medfølger i handelen. Det gis ingen garanti på medfølgende hvitevarer.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger grunnkart, Takstrapport datert 20.07.2021 og selgers Egenerklæring datert . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 15. sep. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-21-00246
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.