Vestbøvegen 8, 5585 VINDAFJORD

Vestbøvegen 8

Vindafjord
Prisantydning

990 000,-

 • BRA77㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1968
 • Omkostninger36 070,-
 • Totalpris1 026 070,-

Beskrivelse

Inngang til entrè med belegg på gulv, hvitmalt panel på vegger og glassdør fra vindfang og inn til gang.

Bod med luke i gulv til kjølerom, heltre gulv og panelte vegger.

Gang med laminatgulv, liten garderobeavdeling med innebygde skap. Malt tapet på vegger og montert panelovn.

Vaskerom med belegg på gulv, benkeplate med utslagsvask og plass til å ha både vaskemaskin og tørketrommel. Sluk i gulv og fastmontert skap.

Soverom med laminatgulv, malt panel på vegger og rullegardin i vindu. Eget garderoberom med inngang direkte fra soverommet. Garderoberommet har belegg på gulv og fastmonterte hyller.

Soverom2 med laminatgulv, tapetserte vegger, panelovn, utgang til terrasse og innebygget skap.

Soverom3 med skyvedørsgarderobe, foldegardin, tapetserte/panelte vegger og laminatgulv.

Bad med belegg på gulv, dusjkabinett, wc, servant med underskap, speilskap og ekstra skap. Malte veggplater og reflektorovn på vegg.

Stue/kjøkken med åpen løsning. Stua har laminatgulv, vedovn med glassfront, varmepumpe er montert, men virker ikke. Det er persienner i vinduer og store vinduer med flott utsikt ut på fjorden og til idyllisk beitemark.

Kjøkkenet har lamianatgulv, eikekjøkken med laminatbenkeplate og FiboTrespo plater mellom innredningene. Oppvaskmaskin og komfyr medfølger kjøpet.

Frittstående uthus.

Renoveringsobjekt. Takstmannen beskriver badet og fasaden som utdatert og bærer preg av elde. Altibox innlagt. Sikringsskap med skrusikringer.

Detaljer
 • Boligen inneholder Entrè, gang, kjøkken/stue, bad, vaskerom, 3 soverom og bod. Frittstående uthus.
 • Gruset innkjørsel, parkering og snuplass på egen tomt. Tomta er inngjerdet unntatt ved innkjørsel.
 • Fint beliggende i idylliske omgivelser og med flott utsikt til fjorden. Kort gangavstand til sentrum, skole, butikk, barnehage med mer.
 • Renoveringsobjekt. Takstmannen beskriver badet og fasaden som utdatert og bærer preg av elde. Altibox innlagt.
Bruksareal per etasje
 1. etg.: 77 kvm.
Bygningsinformasjon

Ringmur i betong. Teglpipe. Reisverk i tre. Utvendig trekledning. Takplater med taksteinsmønster. Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet.

Takstmann har opplyst byggeår 1968. I matrikkel står bolig som tatt i bruk 1960. Megler har ikke ytterligere opplysninger som bekrefter byggeår.

Primærrom
 1. etg.: Entrè, gang, kjøkken/stue, bad, vaskerom og 3 soverom.
Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik.

Oppvarming

Vedovn i stua. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Fint beliggende i idylliske omgivelser og med flott utsikt til fjorden. Kort gangavstand til sentrum, skole, butikk, barnehage med mer.

  Adkomst

  Fra sentrum kjører man vestover i retning Ilsvåg. I enden av sletta tar man av til høyre opp bakken i Vestbøvegen. Man får da boligen på venstre hånd.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 24 750,-
  • kr 36 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 026 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 6 355,- pr. 2019. Det er to terminer pr år. Slamtømming til HIM kommer i tillegg.

  Renovasjon

  kr 3 739,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM og slamtømming hvert annet år (minstesats).

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer som er på kjøkkenet medfølger i handelen. Det gis ingen garantier på disse.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Boligen er pr idag utleid med følgende avtale: Tidsubestemt leieavtale startet 15.12.19. Oppsigelse frist 3 mnd fra utløpet av den måned oppsigelse leveres. Leietaker betaler kr 6000,- hver mnd.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 08.01.21og selgers Egenerklæring datert 10.12.20 Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 12. jan. 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00411
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse