Vestre Karmøyveg 144, 4275 KARMØY

Vestre Karmøyveg 144

Karmøy
Prisantydning

2 690 000,-

 • BRA340㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1967
 • Omkostninger81 070,-
 • Totalpris2 771 070,-

PÅMELDINGSVISNING 19 MAI. Stor og innholdsrik enebolig (bra 340 kvm) med garasje. Solrik og opparbeidet uteområde.

Visning

torsdag 19 mai

17:30-18:30

Påmelding
Beskrivelse

Boligen er innredet over 3 plan og inneholder: Underetasje: Vindfang, hall m/trapp, gang, 3 boder, vaskekjeller, verksted og garasje. Hovedetasje: Gang, bad, vaskerom, kjøkken og stue. Loft: Gang , stue, 3 soverom, kontor og wc

Boligen fremstår som fint vedlikeholdt, men holder hovedsakelig standard fra 1992, når boligen ble påbygget.

Det første som møter deg er en svært romslig gang/ stue med vedovn med god plass til oppbevaring. Videre i kjelleren er det flere gode boder.

I Hovedetasjen er det prefabrikkert kjøkkeninnredning utført av heltre eik. Laminat benkeplate. Integrert komfyr og oppvaskmaskin. Godt med skap og benkeplass. God plass til spisegruppe. Stor stue på to plan. Store vinduer som gir godt med dagslys. Det er pen utsikt fra vinduene. Det er vedovn og varmepumpe i stuen. Utgang til terrasse og uteområde.

Stort baderom som ble renovert i 2007 med varmekabler, fliser på gulv og vegger. Innredet med Vegghengt klosett, dusjkabinett, dobbel servant i baderomsinnredning og badekar.

I loftsetasjen er det 3 gode soverom, hvor hoved soverommet har utgang til lufte balkong. Wc-rom på loft. Parkett på gulvoverflaten og fliser på vegger. Klosett og servant. Romslig loftstue med god utsikt.

Garasje og hagebod.

Følgende momenter har fått TG3(store eller alvorlige avvik) og TG2(avvik som kan kreve tiltak) i tilstandsrapport: TG3: Vaskerom må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav. TG2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på renner/nedløp/beslag. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Det er ikke tilfredsstillende bortledning av vann fra taknedløp ved grunnmur. Det er ikke anordnet rør i bakken for bortledning av vann ved to nedløp. Det er ikke anordnet trapp under Veluxvinduer for rømning på soverom på loft. Ukjent bruk av isolasjon over karnappvinduer. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.

Bruksareal per etasje

Underetasje: 114 kvm Hovedetasje: 139 kvm Loft: 87 kvm

Bygningsinformasjon

Bygningen består av enebolig oppført med underetasje, 1 etasje og loft. Fra opprinnelsen var bygningen oppført med flatt tak uten loft. I 1992 ble loftet oppført. Grunnmur av sementblokker. Pusset overflate. Yttervegger i bindingsverk av tre. Kledd med trepanel. Tak tekket med glasert takstein.

Primærrom

Underetasje: Vindfang, hall m/trapp og gang. Hovedetasje: Gang, bad, vaskerom, kjøkken og stue. Loft: Gang , stue, 3 soverom, kontor og wc

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat septiktank tilkoblet offentlig avløp

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen ligger fritt og solvendt til på Haringstad på sørsiden av Vestre Karmøyveg, like vest for Veakrossen. Et landlig område med spredt boligbebyggelse. Kort avstand til næringsområde, idrettshall, barnehage, turområde og butikk. Fri utsikt mot nord og vest utover Veavågen og retning havet

  Adkomst

  Åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i LNFR-område (landbruk, natur og friluft samt reindrift). I dette området er det nødvendig med søknad om dispensasjon for eventuelle fremtidige endringer/byggetiltak.

  • kr 2 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 12 400,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 67 250,-
  • kr 81 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 771 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 12 532,- pr. 2021. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 708 086,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Kjøkkenvifte er dårlig.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 07.04.22 og selgers Egenerklæring datert 04.05.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 16. mai 2022

 • Ansvarlig megler: Aud Mona Are Aase
 • Oppdragsnummer: 2-22-00057
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.