Vestre Karmøyveg 258, 4275 KARMØY

Vestre Karmøyveg 258

Karmøy
Prisantydning

3 890 000,-

 • BRA127㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2013
 • Omkostninger105 507,-
 • Totalpris3 995 507,-
 • Felles/mnd1 660,-

Sævelandsvik - Lys, stor og tiltalende 3-roms leilighet i usjenert 1. etasje. Fritt utsyn. Garasjeplass. Heis

Beskrivelse

Lys, stor og tiltalende 3-roms leilighet i usjenert 1. etasje. Inneholder romslig entre / hall / forstue med garderobeplass. 2 gode soverom med god skapplass. 2 fliselagte bad/wc med varmekabler, vegghengt toalett og dusjkabinett. Separat vaskerom med rikelig av skapplass. Kjøkken med lekker Designa innredning med rikelig av skap og benkeplass. Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys. Fliser over benkeplate. Godt med arbeidslys under overskap. Åpen stue - kjøkkenløsning. God plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til stor solrik terrasse med utsikt over Tjøsvollvatnet. Utstrakt bruk av downlights i hele leiligheten.

En privat garasjeplass i kjeller og en ute. Stor privat bod i kjeller (ca 15 kvm) Stor felles takterrasse. Felles bod i kjeller og på takterrasse

Boligen ble ferdigstilt i 2013. Av tekniske forhold, kan nevnes:
- Varmekabler på begge bad - Balansert ventilasjonsanlegg m/varmegjenvinning - Rør i rør system - Det er lagt inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft - Porttelefon - Opplegg til el-bil på utvendig parkeringsplass - Flott opparbeidet fellesområde

Primærrom

Hall, 2 soverom, 2 bad, vaskerom, stue og kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 19.08.2014

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Varmepumpe i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Sentral og flott beliggenhet med nydelig utsikt til Tjøsvollvatnet. Gangavstand til bl.a: barnehage, barneskole, flotte turområder og AMFI kjøpesenter. Det er også kort avstand til ungdomsskole, idrettsanlegg, Åkrasanden og Åkra sentrum.

  Adkomst

  Fra Circle-K stasjonen i Sævelandsvik: følg RV-47 sørover og ta til venstre etter ca 250 meter. Bygget kommer så på høyre side.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Tinglysingsgebyr e-skjøte 187,-
  • Dokumentavgift 97 250,-
  • kr 105 507,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 995 507,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 1 660,- Felleskostnaden betjener forsikring av bygningsmassen, strøm i fellesarealer, serviceavtale med heiskontrollør og Altibox.

  Kommunale utgifter

  kr 10 560,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det gis ingen garantier på disse.

  I følge styreleder i sameiet har de vedtatt at dyrehold ikke er tillatt. Han tilføyer at det har vært oppe et forslag om at dette endres til at dyrehold må styregodkjennes. Endring er ikke vedtatt.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 27.10.2020, ordensregler og vedtekter. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 1-19-00105
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.