Vestre Kringsjå 3 D, 5550 Sveio

Vestre Kringsjå 3 D

Sveio
Prisantydning

1 890 000,-

Solgt
 • BRA81㎡
 • EierformSameie
 • Soverom2
 • Byggeår2008
 • Omkostninger54 570,-
 • Totalpris1 944 570,-
 • Felles/mnd500,-

Flott leilighet med utsiktsbeliggenhet ved golfbanen

Beskrivelse

Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder:

Entrè/gang, 2 soverom, bad, stue med utgang terrasse med nydelig utsikt, kjøkken i åpen løsning og bod/teknisk rom.

Utebod.

Leiligheten holder meget god standard og har en praktisk planløsning.

Taket ble skiftet på hele bygget sommeren 2020.

Rør i sør system.

Entrè/gang: Parkett på gulv, malt strie på vegger. Garderobe.

2 soverom: Parkett på gulv, malt strie på vegger. Skapplass.

Bad: Fliser og varmekabler på gulv, vegghengt wc, servant, dusjkabinett samt mulighet for badekar. 2 sluker. Elektrisk vifte.

Vaskerom: Fliser og varmekabler på gulv, malt strie på vegger. Elektrisk vifte.

Stue: Parkett på gulv, malt strie i tidsriktige farger på vegger. Utgang solrik terrasse med flott utsikt!

Kjøkken i åpen løsning: Parkett på gulv, malt strie på vegger, Fibo Trespo plater over kjøkkenbenk. Integrert komfyr/koketopp, kjøleskap oppvaskmaskin og microbølgeovn.

Bod/teknisk rom: Fliser på gulv, malt strie på vegger.

Utebod: Utebod med betonggulv og innlagt strøm.

I sikringsskapet er i følge selger lagt opp til å ha el-bil.

Detaljer
 • Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder: Entrè/gang, 2 soverom, bad, stue med utgang altan med nydelig utsikt, kjøkken i åpen løsning og bod/teknisk rom. Utebod.
 • Leiligheten holder meget god standard og har en praktisk planløsning. Rør i rør, nytt yttertak på bygget i 2020, fliser og varmekabler på bad og vaskerom, dusjkabinett på bad med mulighet for badekar om man ønsker.
 • Leiligheten ligger høyt i terrenget på nyere boligfelt og har nydelig utsikt over golfbanen og fjellene mot øst. Meget solrikt. Kort avstand til sentrum, skole, barnehage, idrettsanlegg, spa og treningssenter, 18-hulls golfbane, friluftsområder m.m.
Primærrom
 1. etasje: Gang, 2 soverom, bad, vaskerom og stue/kjøkken.
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 23.09.08.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Leiligheten ligger høyt i terrenget på nyere boligfelt og har nydelig utsikt over golfbanen og fjellene mot øst. Meget solrikt. Kort avstand til sentrum, skole, barnehage, idrettsanlegg, spa og treningssenter, 18-hulls golfbane, friluftsområder m.m.

  Adkomst

  Kjør til Haugaland golfpark i Sveio, ta så opp til venstre, så til høyre mellom bebyggelsen, følg veien til fremste bolig på venstre side. Leiligheten ligger i 1. etasje og er merket med "Til Salgs" skilt.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til kombinert formål. Området kan brukes til næring, utleie, boliger og fritidsboliger.

  • kr 1 890 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 6 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 46 250,-
  • kr 54 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 944 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Fellesutgifter

  kr 500,- pr. mnd. som betales med kr. 1500,- pr. kvartalsvis. Dette dekker bla. forsikring bygg og avsetning til utvendig vedlikehold.

  Kommunale utgifter

  kr 9 993,- pr. 2020. Det er to terminer pr år.

  Renovasjon

  kr 2 839,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Det er lovbestemt panterett til sameiet for forfalt fellesutgifter. Det gjøres oppmerksom på at det kun er anledning til å erverve to seksjoner i sameiet iht. Lov om eierseksjoner § 23.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 08.04.21 og selgers Egenerklæring datert 29.03.21. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 14. mai 2021

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00421
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.