Vestrehamnvegen 11, 5548 KARMØY

Vestrehamnvegen 11

Karmøy
Prisantydning

1 590 000,-

 • BRA65㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1978
 • Omkostninger50 172,-
 • Totalpris1 640 172,-

FEØY - Flott bolig over en etasje med stor og solrik tomt - Ingen boplikt - Båtplass - Nyere kjøkken, bad og overflater!

Beskrivelse

Boligen er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, bad, soverom x2 og stue/kjøkken.

Spaser fra egen båtplass til eiendommen, og ta deg videre inn i denne flotte boligen. Boligen fremstår som lys og lettstelt. De fleste rom og overflater er oppgradert og pusset opp de senere år, så her kan man bare flytte rett inn og nyte den tilbakelente tilværelsen man får på Feøy. Her senker man virkelig skuldrene!

Det første man møter er en praktisk og lys gang. Her er det god plass for å henge av seg yttertøy.

Selger opplyser at det meste av boligen innvendig er pusset opp de siste år. Dette gjelder bad, kjøkken og de fleste overflater. Boligen fremstår som tidsriktig og moderne, og her er det bare til å flytte rett inn og nyte tilværelsen i naturskjønne omgivelser på Feøy. Her senker man virkelig skuldrene!

Lyst og pent bad med dusjkabinett, baderomsplater på vegg og belegg på gulv. Åpen stue/kjøkkeløsning med utgang til stor og solrik terrasse. Oppvarming i stue fra ildsted. Stuen fremstår som lys og luftig, med flott laminat på gulv, hvitt panel på vegg og hvitmalt panel i tak. God plass til både tv-krok og spisestuedel. Nyere kjøkken med åpen løsning inn mot stue. Kjøkkenet har hvite fronter, godt med lagringsplass i skuffer og overskap, samt integrert komfyr og platetopp. Boligen har to soverom, hvor av hoved-soverom er av god størrelse, med hvitmalt panel på vegger og belegg på gulv.

Stor og solrik tomt med begrenset innsyn. På tomten har man en romslig og flat gressplen.

kun ca 250 meters gange fra boligen finner man eiendommens egne båtplass. Like ved båtplass har man også øyens dagligvarebutikk.

Bruksareal per etasje

65 kvm.

Bygningsinformasjon

Boligen er trolig oppført i bindingsverk i tre på støpt såle/ringmur. Taket er tekket med panner og det er doble vinduer.

Primærrom

Gang, bad, soverom x2, stue/kjøkken.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 05.07.1978

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Eiendommen har en flott og solrik beliggenhet, med nærhet til sjø. Vestrehamnvegen 11 ligger flott til, med begrenset innsyn fra andre eiendommer. Fra eiendommen er det kun ca 250 meter ned til egen båtplass. Nyt tilværelsen i rolige omgivelser for deg selv, og benytt naturen rundt til det fulle. Fantastiske muligheter for både soling, fisking, bading og mye mye mer.

  Adkomst

  Adkomst ved båt. Kjør og legg til ved eiendommens båtplass, eventuelt ta rutebåt. Både "Røværfjord" og "Øyakongen" har faste ruter på denne strekningen. En kan hoppe på både på Indre kai, og Kveitevik på Torvastad.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Har en spørsmål angående tilgangen til eiendommen, kan en også kontakte megler for mer informasjon.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 590 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 525,-
  • Tinglysning skjøte 525,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 200,-
  • Attestasjonsgebyr 172,-
  • Dokumentavgift 39 750,-
  • kr 50 172,- (Omkostninger totalt)
  • kr 1 640 172,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 6 288,- pr. 2018. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 359 454,- for 2017 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  • Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.
  • Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.
  • Selger opplyser at det betales en årlig avgift på kr. 3000,- for båtplass.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger kart og selgers Egenerklæring datert 24.02.19 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 2. mar. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 1-19-00097
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.