Vestvegen 57, 4276 KARMØY

Vestvegen 57

Karmøy
Prisantydning

2 840 000,-

 • BRA201㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1987
 • Omkostninger82 070,-
 • Totalpris2 922 070,-

Salvøy - Familiebolig over tre plan - Fint opparbeidet tomt - Barnevennlig beliggenhet!

Visning

onsdag 2 desember

17:30-18:30

Påmelding
Beskrivelse

Enebolig over tre plan.

Underetasjen inneholder: Entrè, vaskerom, to soverom, gjestetoalett, bod og garasje.

Første etasje inneholder: Gang, bad, kjøkken, stue og soverom.

Loftsetasjen inneholder: loftstue, to soverom og bod.

Boligen har hatt en del oppgraderinger i løpet av de siste årene, blant annet: - Stekeovn, koketopp, vask og batteri samt benkeplaten på kjøkken er fra 2019. - Loftet ble delvis innredet av selger i 2018. Det ble satt inn trapp og åpnet opp, i tillegg ble etasjen ble avdelt til to soverom og loftstue. - Nyere terrassedør i stue. - Det ble bygget vegger og tak på deler av terrassen i 2019. - Nytt toalett på bad i 2019. - Villavent systemet ble frakoblet, og det ble montert nytt ventilasjon i kjøkken i 2019. - Varmepumpe montert 2017.

Bruksareal per etasje

Underetasje: 77 kvm Første etasje: 88 kvm Loftsetasje: 36 kvm

Bygningsinformasjon

Grunnmur av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Saltak oppført som sperretak, tekket med betongtakstein. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Megler har kun mottatt byggetegninger av fasade, og ikke innvendig planløsning. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet. Loft er innredet av selger. Ved bruksendring og bruk til varig opphold må det søkes om og godkjennes av kommunen(dette er ikke gjort).

Primærrom

Underetasje: Entrè, vaskerom, to soverom, gang og wc. Første etasje: Gang, bad, kjøkken, stue og soverom. Loftsetasje: Loftstue og to soverom

Ferdigattest

Det foreligger midlertidig brukstillatelse på nybygg boligbygg datert juli 1988. Ansvarshavende pålegges å utføre følgende arbeider: 1. Matbod gjøres ferdig 2. Pipe føres over tak og pusses 3. Nedløpsrenner tilkobles overvannsledning 4. Røykvarsler monteres (utføres straks)

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Vedovn i stue. Varmepumpe. Varmekabler på bad i første etasje, samt entrè, soverom og wc i underetasjen. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Flott beliggenhet på Salvøy i Veavågen. Salvøy byr på fine felles uteområder, blant annet sandstrand, fotballslette, lekepark og fine turløyper. Salvøy Velforening står også i regi av flere sosiale arrangement på øya.

  Adkomst

  Følg Austre Veaveg nedover Veavågen, og ta til venstre inn på Østhusneset. Ta så første til høyre inn på Salvøyvegen og følg veien til Salvøy. Vestvegen kommer så til venstre nesten til endes av Salvøyvegen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 840 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 71 000,-
  • kr 82 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 922 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 658,- pr. 2019. De kommunale avgiftene gjelder her eiendomsskatt, feiing, renovasjon, slam og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 551 353,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 05.04.2020 og selgers Egenerklæring datert 03.04.2020. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 26. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00052
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse