Vestvegen 7, 4276 KARMØY

Vestvegen 7

Karmøy
Prisantydning

2 490 000,-

 • BRA152㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår
 • Omkostninger73 320,-
 • Totalpris2 563 320,-

VEAVÅGEN - Enebolig med stor tomt (1619,8 kvm) og flott utsikt mot sjø - 4 soverom - Kjekt uteareal!

Beskrivelse

Enebolig over to plan samt grovkjeller. Første etasje: Gang, to soverom, bad/ vaskerom, stue, kjøkken/ allrom og gjestetoalett. Loftsetasje: Gang samt to soverom, hvor det ene soverommet har inngang til kjekke garderobe.

I 2000 ble boligen bygget til med større kjøkken, inngangsparti, soverom og bad/ vaskerom. I forbindelse med dette ble det gjort en del oppgradering av den opprinnelige delen, blant annet: - Nytt trepanel, etterisolering, vinduer og ytterdører. - Taktekket av skifer ble demontert og remontert med nye sutaksplater, lekter og innfestning. - Innvendig ble røropplegg og el. opplegg fornyet. - Gulvoverflater, innvendige dører og himling ble fornyet i hovedetasjen. Deler av loftet har overflater fra byggeår. - Det er bygget ny terrasse i hagen, samt ny utvendig bod/ lekehytte. - Det vil bli byttet to vinduer i stuen i løpet av den nærmeste tiden.

Bruksareal per etasje

Første etasje: 110 kvm Loftsetasje: 42 kvm

Bygningsinformasjon

Grunnmur av naturstein med pusset overflate. Grunnmur av sementblokker og krypkjeller under tilbygg. Yttervegger i trekonstruksjon. Tømret konstruksjon på opprinnelig del. Bindingsverk på tilbygg. Opprinnelige yttervegger ble isolert, platet med asfaltplater, pappet og kledd på ny da tilbygg ble bygget år 2000. Saltak oppført i trekonstruksjon. Åsetak og sutak på opprinnelig del. Konstruksjon av sperr på tilbygg. Tekket med skifer. I år 2000 ble opprinnelig skifertak demontert og remontert med nye sutaksplater, papp, lekter og innfestning. Se tilstandsrapport for byggetekniske spesifikasjoner.

Det foreligger bygningstegninger på tilbygg datert 28.08.99. Megler har ikke mottatt bygningstegninger av loftsetasjen, og har av den grunn ikke mulighet til å kontrollere hva som er godkjent innredet.

Ukjent byggeår. Megler har ikke mottatt informasjon som kan bekrefte byggeår på eiendommen.

Primærrom

Første etasje: Gang, to soverom, bad/ vaskerom, stue, kjøkken/ allrom og gjestetoalett. Loftsetasje: Gang, soverom m/ garderobe samt soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest. Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på tilbygg.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik. Privat vei. Det foreligger veirett frem til eiendommen.

Oppvarming

Oppvarming av elektrisitet og fast brensel. Peis i stuen og varmekabler på bad/ vaskerom. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Flott beliggenhet på Salvøy i Veavågen. Salvøy er et idyllisk område som kan by på aktiviteter for hele familien. Blant annet finner man badeplassen "Lauvikje" med hvit sandstrand og terrasse på Salvøy. Det blir her arrangert flere sosiale arrangement i løpet av året. Like ved Lauvikje finnes også en kjekk fotballøkke, samt lekeplass lenger nede i veien. Salvøy byr også på turløyper.

  Salvøy ligger kun få minutter unna barnehage, Veavågen Skole, nærbutikker, frisør, bank mm. Ca. 4 km unna ligger Danielsen Ungdomsskole, sykehjem, Karmøy Storsenter og diverse butikker.

  Adkomst

  Ta over Salvøybroen og følg veien noen hundre meter. Eiendommen vil da komme på venstre side av veien, like ved "krysset" i Vestvegen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  Det er regulert inn vei som vil gå noe over eiendommens grenser i nord. Se vedlagt reguleringskart.

  • kr 2 490 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 62 250,-
  • kr 73 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 563 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 386,- pr. 2019. Kommunale avgifter gjelder her eiendomsskatt, feiing, renovasjon, slam og vann. Kommunale avgifter kan variere etter bruk.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  kr 517 755,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner.

  Lysekroner i boligen medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 30.07.2020, selgers Egenerklæring datert 14.08.2020, grunnkart og reguleringsplankart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 4. des. 2020

 • Ansvarlig megler: Ingeborg Gangsøy Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00141
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse