Vestvik, 5551 Sveio

Vestvik

Sveio
Prisantydning

790 000,-

 • BRA0㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom0
 • Byggeår
 • Omkostninger31 070,-
 • Totalpris821 070,-

Vestvikvågen - Rorbutomt på 144,3 kvm. Bilvei, vann og kloakk til tomten. Maritim beliggenhet med et yrende båtliv

 • Beliggenhet

  Meget lun og skjermet beliggenhet godt inne i Vestvikvågen tett på hyttefeltene på Fagerland og i Vestvik. Bilvei helt frem til tomten. Vestvik er et ypperlig utgangspunkt for flotte båtturer i sunnhordalandsbassenget. Kort båttur til Førde med bl.a. cafe og nærbutikk.

  Adkomst

  Fra E39 tar du inn mot Auklandshamn og du kommer inn på Øklandsvegen. Følg denne ca 6,2 kilometer. Tomten ligger godt inne i vågen som kommer på høyre side. Se for øvrig kart på finn.no.

  Regulering

  Eiendommen er regulert til naust/båtopplagsplass. Reguleringsbestemmelsenes § 4 sier at "I området merka med naust/båtopplagsplass kan det byggjast nausthytter med tilhøyrande anlegg. Bygningane kan førast opp inntil 1 1/2 etasje og skal ha saltaksform. Framføre bygningane kan det lagast kai, og det kan leggjast ut flytebrygger. Flytebryggene bør samordnast felles for fleire bygningar. Anlegg i sjø skal godkjennast av Kystverket."

  • kr 790 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • Dokumentavgift 19 750,-
  • kr 31 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 821 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom, dog egenerklæring om konsesjonsfrihet.

  Det foreligger tinglyst vei og parkeringsrett mot at en betaler sin andel av vedlikeholdskostnader.

  Det er satt opp bom med lås på veien.

  Det foreligger skriftlig avstandserklæring hvor en kan bygge vegg i vegg med nabo.

  I følge selger er det opparbeidet vann og kloakk til grunnmur hos nabo.

  Grenselinjer på bilder montert av fotograf er for å gi et inntrykk av hvor grensene går, men er ikke nøyaktig angitt. Avvik må påregnes ut fra disse illustrasjoner.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger kart, reguleringsplan og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 6. mai 2022

 • Ansvarlig megler: Fred Lippens
 • Oppdragsnummer: 2-21-00233
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.