Vidars gate 33 D, 5531 HAUGESUND

Vidars gate 33 D

Haugesund
Prisantydning

1 990 000,-

 • BRA82㎡
 • EierformAndel
 • Soverom3
 • Byggeår1962
 • Omkostninger9 257,-
 • Totalpris2 254 309,-
 • Felles/mnd4 592,-

Visning v/påmelding - Haugesund - Flott oppusset andelsleilighet i 2.etg - 3(4) soverom - Garasje!

Beskrivelse

Leiligheten ligger i 2.etasje og inneholder stue/kjøkken i åpen løsning, bad, 3 stk soverom, gang og kontor. Det er i tillegg boder i kjelleranlegg og garasje tilhørende leiligheten.

Velkommen til Vidars gate 33D, Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt og holder god og moderne standard. Overflater i leiligheten ble oppgradert i ca. 2016, da med nytt laminat gulv og malte vegger og tak. Vinduer byttet i 2019 og 2017 (skiftet av Haubo). Alle innvendige dører er skiftet i 2016.

Helfliset bad med varmekabler i gulv. Vegghengt toalett, opplegg til vaskemaskin, innfelt hylle i vegg. Downlights i tak. Vask i seksjon og dusjnisje. Badet ble renovert i 2018, selger informerer i egenerklæring at dette ble gjort av Aibel og delvis som egeninnsats.

Flott, hvit kjøkkeninnredning med mye skap- og benkeplass. Her er det ikke manko på oppbevaringsrom. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn og kjøl- og fryseskap. Glassplater som backsplash bak vask og stekeplate. Kjøkkenet ble oppgradert i 2016.

Stor, flott stue. Her har en rom til større spise- og sittegruppe. Det er åpen løsning mot kjøkken. Utgang til balkong. Fliser i gulv og generelt god plass til utemøbler. Balkongen ligger vestvendt.

Leiligheten har 3 soverom i gode størrelser. Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe. Soverom 2 med skyvedørsgarderobe. Det er også et kontor/stue 2 som kan benyttes som soverom.

I tillegg til leiligheten er det 2 stk boder i underetasjen på bygget. Dette ligger i felles-bodanlegg og er ikke inkludert i areal. Det er også en privat garasje tilhørende leiligheten. Her er hver eier ansvarlig for vedlikehold og drift.

Informasjon fra tilstandsrapport som en må bemerke seg: Bad TG3: Det er rundt sluk påvist en ikke-fagmessig utførelse av membran/tettesjikt/klemring. Membran i kombinasjon med gammelt sluk uten klemring. Membran er smurt ned på sluk. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning.

TG2: Det er påvist avvik i fuger. Det er noe misfarging i fuger og det anbefales derfor å skifte fuge i dusjen.

Bruksareal per etasje

2.etasje - 82 m2

Bygningsinformasjon

Lavblokk oppført i betong.

Primærrom

Stue/kjøkken, bad, 3 soverom, gang og kontor/stue2.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest vedr. nybygg av boligblokk 2 datert 19.08.1963.

Det foreligger også ferdigattest vedr. nybygg av boligblokk 1 datert 14.08.1963.

Adgang til utleie

Etter borettslagslovens bestemmelser kan andelseieren ikke uten samtykke fra styret leie ut boligen utenom til familie i opp og nedadstigende rekkefølge. Det er noen unntaksbestemmelser, konferer megler.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Blokken ligger tilbaketrukket til i et rolig boligområde. Sentral beliggenheten med kort avstand til de fleste fasiliteter. Innenfor kort avstand har en barnehage, treningssenter, bensinstasjoner og butikker.

  Gangavstand til Høyskolen Stord/ Haugesund og Haugesund sentrum med alt som medfølger.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 1 990 000,- (Prisantydning)
  • 255 052,- andel fellesgjeld pr. dato 28. okt. 2021
  • 2 245 052,- (Totalpris ekskl. omkostninger)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring 480,-
  • Tinglysning pr. pantnotering 480,-
  • Boligkjøperforsikring valgfri 4 300,-
  • Forhåndsprøving av forkjøpsrett 3 747,-
  • Gebyr e-skjøte 250,-
  • kr 9 257,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 254 309,- (Totalpris inkl. omkostninger)
 • Fellesutgifter

  kr 4 592,- pr. mnd som dekker felles bygnings forsikring, vedlikehold, vaktmestertjenester, kommunale avgifter og renovasjon, trappevask. Kollektivt tilknyttet Get/Telia med tv-basispakke og liten internettpakke.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Kun integrerte hvitevarer medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti.

  Det er vedtektsbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler.

  Medlemsfrist 5 hverdager etter at HAUBO har publisert oppdraget for medlemmene.

  Om forkjøpsrett ønskes benyttet, må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen.

  Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes.

  Ny eier skal godkjennes av borettslaget og kjøper bærer ansvaret for at han blir styregodkjent. Skulle kjøper mot formodning ikke oppnå dette, vil selger være skadesløs og vil utstede blancoskjøte til kjøper mot oppgjør som planlagt. Kjøper forplikter seg til å avhende eiendommen på nytt for egen regning og risiko. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo.

  Konferer megler ang. Regler for dyrehold.

  Borettslaget har 1. prioritets pant (utinglyst) for forfalte felleskostnader.

  Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling.

  Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

  Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Betingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 135261519, Den Norske Stats Husbank Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 28.10.2021: 2.78% pa. Antall terminer til innfrielse: 23 Saldo per 28.10.2021: 17 267 829 Andel av saldo: 105 299 Første termin/første avdrag: 30.06.2003 ( siste termin 31.12.2032 ) Fastrente til 01.05.2023.

  Lånenummer: 32408326132, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 28.10.2021: 1.9% pa. Antall terminer til innfrielse: 30 Saldo per 28.10.2021: 14 882 580 Andel av saldo: 90 754 Første termin/første avdrag: 30.12.2016 ( siste termin 30.06.2036 ).

  Lånenummer: 32408405857, Haugesund Sparebank, Hovedkontor Annuitetslån, 2 terminer per år. Rentesats per 28.10.2021: 1.9% pa. Antall terminer til innfrielse: 37 Saldo per 28.10.2021: 9 675 169 Andel av saldo: 58 999 Første termin/første avdrag: 28.06.2020 ( siste termin 28.12.2039 )

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 25. nov. 2021

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 1-21-00353
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.