Vikavegen 34

Valevåg
Prisantydning

3 690 000,-

Solgt
 • BRA89㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2016
 • Omkostninger105 980,-
 • Totalpris3 795 980,-

Lekker hytte (2016) med panorama utsikt over fjord og fjell. Perfekte solforhold. Utestue. 3 min gange til Båtplass.

Beskrivelse

Gjennomgående bra standard da hytten er oppført i 2016. Sparklet og malte gipsvegger og tak med listefrie overganger. Enstavs eikeparkett på gulv i stue, kjøkken og soverom. Fliser i gang og på bad. Varmekabler i alle gulv med fliser.

Romslig gang med god plass til garderobeløsning og skjenk.

3 soverom med plass til dobbeltseng i alle rom. Hovedsoverommet er noe større enn de andre 2 og har en helt vanvittig flott utsikt.

Badet er komplett med dusj i glassdører, baderomsinnredning med servant, lagring og speil. Wc, VVB og opplegg for vaskemaskin. Baderomspanel på vegger og fliser på gulv + sokkel.

Flott, lysgrå og tidløs kjøkkeninnredning fra Norema med integrerte hvitevarer og frittstående kjøleskap og frys. Fliser som backsplash. Beige laminat benkeplate.

Hems med bra permanent trappeløsning. God plass til flere gjestesenger og sofa/tv krok.

Hagestue oppført i 2021 med bekreftelse fra kommune på at tiltaket ikke var søknadspliktig. Dette har vi dokumentasjon på. Hagestuen er isolert i vegger og tak. Skyvedører for å åpne opp mot hyttens flotte utsikt og kveldssol.

Utvendig bod.

Uteområdene er særdeles flotte og opparbeidet med hvit singel, kortenstålkanter mellom gress og singel, rullestein, frukttrær, bed, prydbusker og granitt. Singel i gårdsrom.

Detaljer

Gang , Bad/vaskerom , Stue/kjøkken , Soverom , Soverom 2, Soverom 3, Sommer stue

S-rom: Utvendig bod.

Bygningsinformasjon

AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK Våtrom > Ventilasjon > Bad/vaskerom Våtrommet mangler tilluftsventilering, f.eks. spalte/ventil ved dør. Det er ikke tilstrekkelig spalte under dør for tilluft. Kostnadsestimat: Under 10 000

Primærrom

Bruksareal 1. etasje: 89 kvm Primærrom 1. etasje: 75 kvm Gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken, 3 soverom og sommerstue. Sekundærrom 1. etasje: 14 kvm Utvendig bod

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på hytten datert 01.06.2016.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende fritidsbolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Eigedommen har tilkomst til privat veg. Det er om lag 450 meter til fylkesveg. Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik.

Oppvarming

Varmekabler i gulv på bad og i gang. Vedfyringspeis i stue.

 • Beliggenhet

  Fint beliggende i høyden på Liereid med suveren utsikt over fjord og fjell. Uteområder mot både sør, vest og nord som gir 100% optimale solforhold. 3 minutter gange ned til båtplass, naustbod og felles strand. Ca 40 minutter kjøretur fra Haugesund sentrum. Underkant av 30 minutter å kjøre fra Stord.

  Regulering

  Eigedom gnr.29 bnr. 37, ligg som «tomt 16» i område «Fritidsboliger 7» med føremål «fritidsboliger» i reguleringsplanen for «Liereid Hyttefelt gnr. 29 bnr. 17 m.fl.» med planident 2010005. Reguleringsplanen sine føresegner gjeld. Dersom føresegner manglar, gjeld «kommuneplan for Sveio» sine føresegner i tillegg.

  • kr 3 690 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 540,-
  • Tinglysing skjøte kr. 540,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 105 980,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 795 980,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 5 568,- pr. 2023. Det er to terminer pr år.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Liereid Hyttefelt velforening. Årlig avgift 4.500,-. Dekker forsikringer og diverse utgifter på fellesanlegg.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 22.03.2023 og selgers Egenerklæring datert 14.03.2023. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 30. mai 2023

 • Ansvarlig megler: Lars Erik Sørgård
 • Oppdragsnummer: 01230114
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.