Vikevegen 6, 5574 VINDAFJORD

Vikevegen 6

Vindafjord
Prisantydning

2 090 000,-

 • BRA224㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår1958
 • Omkostninger63 320,-
 • Totalpris2 153 320,-

Isvik - Innholdsrik enebolig med flott utsiktsbeliggenhet - Store oppgraderinger i perioden 2002 til 2019 - Tomt på 1.552 kvm, stor terrasse og 2 garasjer!

Beskrivelse

I 1. etasje. Gang, mellomgang, toalett, soverom, stue og kjøkken.

Lys gang ønsker deg velkommen inn i Vikevegen 6. Her er det lagt varmekabler og fliser på gulv som er gjennomgående videre til toalettet. Gang er innredet med praktisk garderobeløsning hvor en har god plass til familiens sko- og yttertøy. Trenger en mer oppbevaringsplass? Ingen problem, praktisk garderobeløsning finner en også i mellomgangen i eneboligen.

Både gang og toalett har hvitt smart-panel på vegg videre er toalettet innredet med vegghengt toalett og hvit baderomsinnredning. Stort soverom i denne etasjen som nylig er blitt utvidet. Herlig stue med god plass til stort sofahjørne og stort spisebord for alle anledninger. Peisovn. I rommet er det to store vindu med nydelig utsikt mot sjøen og fjellandskapet. Utgang fra stue/kjøkken til vestvendt terrasse med gode solforhold.

Kjekk kjøkken-øy med sitteplasser deler fint opp mellom stuen og kjøkkenet. Det er satt inn tiltalende Aubo kjøkken med hvite fronter og fliser mellom under- og overskap. Et stort kjøkken med god skap- og benkeplass. Det er integrert platetopp, komfyr, mikro og kjøleskap. Downlights i tak.

I 2. etasje: Mindre loftstue med utgang til luftebalkong, 2 soverom, vaskerom og bad med badstu.

Stort hovedsoverom med god plass til dobbeltseng, 2 nattbord og med skyvedørsgarderobe. Vaskerom med fliselagt gulv og smart-panel på vegg. Opplegg for vaskemaskin og benkeplate med utslagsvask.

Flott, helfliset og romslig bad med grå fliser og detaljer med teglsteinsmur. Varmekabler. Det er badstue, boblekar på badet, dusj i glassbyggesten, vegghengt toalett og pen baderomsinnredning med to vasker og overskap med speil. Downlights i tak.

I underetasjen: Gang, bod, disponibelt rom, tidligere vaskerom med dør til garasje og 2 soverom.

 • Jevnlig oppgradert enebolig som ble oppført i 1957.
 • Originalt taktekke med eternitt, fasadeplater på 3 side og ny kledning mot nord i 2018.
 • Oppført nytt inngangsparti med takterrasse i 2018 med takterrasse.
 • Ny inngangsdør 2018 og nytt vindu mot nord på toalett fra 2018, to store vindu i stue er skiftet i 2014 og det er nytt vindu på kjøkken mot nord fra 2018.
 • Innvendig er nybygget innredet med gang og toalett. Nye overflater, downlights i tak og lagt nye varmekabler i gang og på toalett. Toalett med nytt vegghengt toalett og ny innredning. Rør-arbeid gjort av firma.
 • Flyttet vegg mellom soverom og gang for å lage større soverom i 2015. Nytt tak, downlights og nytt gulv i gang 2015.
 • Soverommet er etterisolert mot øst, det er oppussede vegger og nylagt gulv likt som i gang 2015.
 • Satt inn tiltalende kjøkken fra Aubo med hvite fronter i 2011, ny oppvaskmaskin og kjøleskap fra 2017. Samtidig som det ble satt inn nytt kjøkken fikk rommet nytt tak med downlights.
 • Soverom 2 i eneboligen ble pusset opp i 2015 med nytt gulv og malte vegger. Nytt gulv i mindre loftstue, hovedsoverom og malt alle rom i loftsetasjen 2015.
 • Vaskerom 2. etasje pusset opp i senere tid med fliselagt gulv og smart-panel på vegg.
 • Flott, oppusset bad pusset opp av tidligere eier, trolig en del arbeid som egeninnsats. For vurdering av badet, se vedlagt takstrapport.
 • I eneboligen er rørsystemet oppgradert til rør-i-rør system, dette gjelder det meste av vannrør i eneboligen.
 • Installert varmepumpe i stue i 2017 og satt inn varmepumpe i underetasjen.
 • Nyere sikringsskap med automatsikringer. Det er også innlagt tv og internett fra Altibox i eneboligen.
 • Bakre del av garasje trolig oppført i 1984, påbygd i 2013/2014 og ferdigstilt frem til 2019.
 • Betydelig arbeid med opparbeiding av tomten slik den fremstår i dag. Fjernet mye trær og beplantning, planert og laget gressplen i 2016.
 • Ny, stor terrasse tilknyttet garasjen fra 2016. I perioden 2015 - 2019 ble gårdsrommet utvidet, drenert, planert og gruset.
Detaljer

Innholdsrik enebolig med stor tomt på 1.552 kvm. Nydelig utsiktsbeliggenhet. Innholdsrikt med gang, disponibelt rom, bi-inngang til garasje, bod, toalett, bad, 5 soverom, mindre loftstue og åpen kjøkken/stueløsning. Jevnlig oppgradert: Nyere opparbeidet tomt, garasje, rør-i-rør-system, tilbygg med toalett, oppussede overflater og bad, kjøkken fra 2011.

Velkommen på visning av Vikevegen 6!

Bruksareal per etasje

Kjeller: 85 kvm 1. etasje: 78 kvm Loft: 61 kvm

Bygningsinformasjon

Enebolig trolig oppført i tre på grunnmur i betong, 3 sider med fasadeplater og 1 side med kledning i tre, taktekke av eternitt.

Primærrom

Kjeller: gang x 2 stk, soverom x 2 stk og vaskerom. 1. etasje: gang m/ trapp, wc, soverom og kjøkken/stue. Loft: gang, vaskerom, bad og soverom x 2 stk.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann via private stikkledninger. Privat avløp/septik. Vedr slamtømming : Kontakt HIM - post@him.as - tlf. 52 76 50 50

Oppvarming

Varmekabler på bad 2. etasje. Varmekabler gang og toalett 1. etasje. Varmekabler soverom 1. underetasjen.

Peisovn. Varmepumpe i stue 1. etasje og i underetasjen.

Ellers elektrisk oppvarming.

I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Vikevegen 6 har flott beliggenhet høyt i terrenget med nydelig utsikt mot sjøen, naturen og fjellandskapet. På eiendommen kan en nyte sol fra tidlig på dag til utpå kvelden.

  Barne- og familievennlig med gangavstand til butikk, idrettsanlegg, barnehage samt barne- og ungdomsskole.

  Adkomst

  Følg E134 fra Aksdal østover, passer Hodnafjellet og følg veien rett frem. En kjører da i 70 og 80 soner. Etter en stund vil en kjøre inn i 60 sone ta deretter av hovedveien til venstre ved første mulighet. Følg veien og en får Vikevegen 6 som andre enebolig på venstre side.

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved a trykke pa kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 090 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 52 250,-
  • kr 63 320,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 153 320,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 8 999,- pr. 2019. Dette gjelder vann, brannsyn, feiing og eiendomsskatt, samt årlig tilsyn av avløpsanlegg. Det er fire terminer pr år.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM, 2 terminer i året. I tillegg kommer gebyr til HIM for tømming av septiktank. Priser fra HIM.as: Bolig inntil 4,5m³/minstesats, tømmes hvert 2. år kr. 1.210,-, inntil 1,6 – 10m³, tømmes hvert 2. år kr. 2.347,-, over 10m³, tømmes hvert 2. år, kr. 2.817,-

  Ligningsverdi

  kr 454 196,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av selger.

 • Diverse
  • Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.
  • Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.
  • Selges med nesten ubrukt Svaneseng. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.
  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport 01.09.20, kart og selgers Egenerklæring datert 27.08.20. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00293
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse