Viksevegen 54 B, 5514 HAUGESUND

Viksevegen 54 B

Haugesund
Prisantydning

3 990 000,-

 • BRA141㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom5
 • Byggeår2019
 • Omkostninger15 325,-
 • Totalpris4 005 325,-

Ny og lekker funkisinspirert bolig med høy standard i rolig omgivelser - Lave kjøpsomkostn. - 5 soverom, 2 bad!

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. Etasje: Gang, soverom, bad, bod og stue/kjøkken. 2. Etasje: Stue, soverom x4 og bad.

Lekker og helt ny funkisinspirert familiebolig. Boligen har flere gode kvaliteter, blant annet to stuer og hele fem soverom.

Gjennomgående høy standard, med stilige og tidsriktige farge/materialvalg.

En lekker gang er det første man møter i denne boligen. I gangen er de flotte fliser på gulv, og pene overflater. Hovedetasjen har et soverom, og her har man lagt et stiling vegg-til-vegg teppe på gulv. Lekker og behagelig detalj.

To store og flotte bad, et på hver etasje. Begge er smakfullt innredet, hvor man blant annet kan nevne flotte kombinasjoner av malte overflater og fliser, pen innredning og dusj/badekar.

Herlig åpen løsning mellom stue og kjøkken. God plass her, som likt ellers i boligen. Store vindusflater ut mot terrasse og hage. Utrolig stilig og stor kjøkkeninnredning. God benkeplass, og oppbevaringsmuligheter i skuffer og skap. Lekker en-Stavs hvittonet eikeparkett på gulv. Vedfyr i stue. I tillegg finner man en kjekk stue i 2. Etasje, hvor det er samme gode kvaliteter med flott parkettgulv, malte overflater og store vindusflater.

Stilig detalj i 2. Etasje med gjennomgående naturlig lys fra vinduer i begge ender av boligen. Dette gir en helt spesiell og behagelig romfølelse.

I 2. Etasje har man tilgang på hele fire soverom, samtlige av god størrelse, parkett på gulv og malte overflater i stilige fargevalg. Her bør man kunne få plass til hele familien!

Boligen er bygget med stort fokus på en hverdag med så lite vedlikeholdt som overhodet mulig. Dette viser igjen på materialvalg og planløsninger. Kledning i vedlikeholdsvennlig og stilig farge, asfaltert gårdsrom, terrasse og en flat gressplen. Sportsbod like ved inngangsdør.

Detaljer
 • Ny enebolig i rekke i attraktive omgivelser på Vikse
 • Lave kjøpsomkostninger (kun dok. avgift av tomteverdi!)
 • Boligen har gjennomgående gode kvaliteter!
 • Lekkert Kjøkken
 • Boligen har 5 soverom og 2 lekre bad
 • Utstrakt bruk av fliser og parkett på gulv
 • Boligen er bygget med fokus på bruk av vedlikeholdsvennlige produkter, blant annet Bergene Holm sin NORD kledning.
 • Terrasse og gressplen
 • Asfaltert gårdsrom
 • Sportsbod
 • Kort avstand til Haugesund og alt hva man til daglig vil ha behov for
Bruksareal per etasje
 1. etasje: 70 kvm
 2. etasje: 70 kvm
Primærrom
 1. Etasje: Gang, soverom, bad, og stue/kjøkken.
 2. Etasje: Stue, soverom x4 og bad.
Ferdigattest

Selger plikter å besørge ferdigattest innen overtagelse. Dersom overtagelse blir avholdt ved midlertidig brukstillatelse skal selger rekvirere ferdigattest innen brukstillatelsens utløp.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedovn i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Viksevegen har en flott beliggenhet i landlige omgivelser på Vikse. Her slipper man unna by livets mas og tjas, samtidig som man bor kun få minutters kjøring fra Haugesund sentrum.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 3 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 525,-
  • Tinglysning skjøte 525,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 4 375,-
  • kr 15 325,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 005 325,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  Da bolig er ny er det pr. dags dato ikke beregnet kommunale avgifter på denne eiendommen. Ny eier må påregne årlige kostnader til Haugesund kommune og HIM.

  Renovasjon

  Dette forutsetter lite abonnement hos HIM. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten. Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti. Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen hvis ikke annet er spesifisert under diverse.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 26. mar. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 1-19-00805
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.