Viksevegen 56 B, 5514 HAUGESUND

Viksevegen 56 B

Haugesund
Prisantydning

4 950 000,-

 • BRA162㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom4
 • Byggeår2020
 • Omkostninger28 570,-
 • Totalpris4 978 570,-

Helt ny og lekker funkisbolig over to etasjer - 2 stuer, 2 bad og vaskerom - Livsløpsstandard - Garasje - Lav dok.avgift

Beskrivelse

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. etasje: Gang, Stue/kjøkken, soverom, bad og vaskerom. 2. etasje: Gang, stue, soverom x3 og bod x2.

Lekker funkisbolig i landlige omgivelser på Vikse, kun få minutter unna Haugesund sentrum.

Boligen er bygget så vedlikeholdsvennlig som overhodet mulig, og er innredet over to etasje. Her er det lagt til rette for en bolig man kan bo i lenge, uansett situasjon.

Boligen har gjennomgående gode kvaliteter, hvor det blant annet kan nevnes: - Parkett på de fleste gulv - Flise på bad, gang og gulv vaskerom - Helsparklede overflater - Listefrie overganger vegg/himling - Lekker kjøkken med integrerte hvitevarer - Royal kledning - Elko plus - Klargjort for Futurehome Smarthus.

Boligen har 4 soverom, samtlige av god størrelse.

Begge bad har god standard, fullflisede, stilrene, moderne, og man har både badekar og dusj tilgjengelig.

Eget vaskerom av god størrelse med bi-inngang.

Stor stue med åpen løsning til kjøkken. I stuen har man store vindusflater, som gir godt med innslipp av naturlig lys. Virkelig et behagelig rom å oppholde seg i.

Flott kjøkken med integrerte hvitevarer og kjøkkenøy. Gode arbeidsflater, og masser av oppbevaringsplass i skuffer og skap.

Tomten er opparbeidet med gressplen, asfaltert gårdsrom, og et stort støpt terrassedekke som delvis er overbygget. Lettstelt tilværelse med minimale vedlikeholdsbehov.

Detaljer
 • Helt ny og lekker funkisbolig
 • Boligen ligger landlig til på Vikse, kun få minutter fra Haugesund sentrum
 • Gjennomgående gode kvaliteter og høy standard
 • Her er det lagt opp til minst mulig vedlikehold
 • Boligen er over to etasjer
 • 4 soverom
 • 2 bad
 • Vaskerom
 • Garasje
 • Pent opparbeidet tomt

Velkommen på visning i Viksevegen 56 B!

Bruksareal per etasje
 1. etasje: 81 kvm.
 2. etasje: 81 kvm. Garasje: 30 kvm.
Primærrom
 1. etasje: Gang, Stue/kjøkken, soverom, bad og vaskerom.
 2. etasje: Gang, stue og soverom x3
Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest datert 09.07.20

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Viksevegen har en flott beliggenhet i landlige omgivelser på Vikse. Her slipper man unna by livets mas og tjas, samtidig som man bor kun få minutters kjøring fra Haugesund sentrum.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 4 950 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 17 500,-
  • kr 28 570,- (Omkostninger totalt)
  • kr 4 978 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  Ingen gebyrer registrert på eiendommen. Kommunalt vann og avløp er pr i dag ikke utregnet. Dette vil forekomme når boligen tas i bruk.

  Renovasjon

  kr 2 678,- pr. år. Dette forutsetter standard abonnement hos HIM.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger tegninger og grunnkart. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 16. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 2-20-00153
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse