Vormedalsvegen 156, 5542 KARMØY

Vormedalsvegen 156

Karmøy
Prisantydning

3 290 000,-

 • BRA92㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår2020
 • Omkostninger20 745,-
 • Totalpris3 310 745,-

Halvpart av tomannsbolig på Moksheim - 3 soverom - Innflytningsklar om kort tid

Beskrivelse

Vi har for salg en prosjektert bolig på Moksheim med alt på ett plan, 3 soverom, separat vaskerom og romslig stue/kjøkken på 33 kvm. Boligen har MøreRoyal vedlikeholdsvennlig kledning. Innvendig er det god standard med Aubo kjøkkeninnredning og listefrie løsninger. Her er det kort vei til fine turområder helt i det fri samt gangavstand til nærmeste dagligvarebutikk. Boligen har gode solforhold. Den som er for salg er bolig mot sør. Se tegninger og kart. Ta kontakt med megler om du ønsker å vite mer om boligen.

Bestill salgsoppgave for komplett leveransebeskrivelse av boligen, eller kontakt megler direkte.

Boligen er under oppføring og er klar for innflytning om kort tid. Det blir tinglyst veirett til felles innkjørsel. Det blir stilt garanti iht §12 i Bustadoppføringsloven.

Bygningsinformasjon

Grunnmur av støpt såle, kledning av tre og pulttak.

Primærrom

Alle rom unntatt sportsbod inngår i boligens p-roms areal.

Ferdigattest

Selger plikter å besørge ferdigattest innen overtagelse. Dersom overtagelse blir avholdt ved midlertidig brukstillatelse skal selger rekvirere ferdigattest innen brukstillatelsens utløp.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

 • Beliggenhet

  Moksheim

  Adkomst

  Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Her er det kommuneplanen som er gjeldende.

  • kr 3 290 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 9 675,-
  • kr 20 745,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 310 745,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  Ved første gangs oppføring av bygg skal årsgebyret for vann- og avløp gjelde fra og med dato det blir gitt brukstillatelse eller eiendommen tas i bruk. Det er to terminer pr år.

  Ligningsverdi

  Vi har ikke mottatt ligningsverdi. Ny eier må påregne at ligningsverdien vil bli ca 30% av markedsverdi.

 • Diverse

  Bindende avtale om kjøp av bolig er først inngått når kjøpetilbud er akseptert av selger.

  Utbygger stiller garanti iht §12 i Bustadoppføringsloven senest ved det som inntreffer først av bortfall av evt. forbehold eller ved byggestart. Utbygger kan når som helst velge å stille §47-garanti for evt. innbetalinger fra kjøper for å få disse utbetalt.

  Ligningsverdi, kommunale avgifter, eiendomsskatt mv er ikke beregnet ennå .

  Ved evt. forskjeller gjelder tegninger foran beskrivelsen og deretter salgsoppgave, annonser mv.

  Utførelse: Alle arbeider/leveranser skal være ihht. NS 3420 normal utførelse.

  Toleranser: Generelt for bygg skal det benyttes toleranser i henhold til bygg detaljblad NBI 520.008 normal krav, som angitt i tabell 35, planhetstoleranser for ferdige overflater i bygg i henhold til NS 3420-1.

  Off. Krav: Leveransen i henhold til TEK 2017.

  Tegninger: Salgstegninger og 3D bilder mv er illustrasjoner og ikke bindende for den endelige leveransen.

  Setninger: I nybygg vil det normalt oppstå riss i ved skjøter og sammenføyinger, dette p.g.a. setninger og uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at riss i materialoverganger mellom tak/vegg og i hjørner ikke er reklamasjonsberettiget, men vil kunne bli flikket ved 1 års befaring.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Bustadoppføringsloven. Iht §12 plikter entreprenøren å stille garanti for oppfyllinga av avtalen straks etter avtaleinngåinga.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke anledning å tegne boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger leveransebeskrivelse og situasjoskart . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 29. jul. 2021

 • Ansvarlig megler: Svein Arne Pedersen
 • Oppdragsnummer: 1-20-00147
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.