Vormedalsvegen 161, 5542 KARMØY

Vormedalsvegen 161

Karmøy
Prisantydning

2 990 000,-

 • BRA202㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom3
 • Byggeår1965
 • Omkostninger85 820,-
 • Totalpris3 075 820,-

Beskrivelse

Bolig: Støpt trapp med smijernsrekkverk inn til vindfang med teppe på gulv og tapetserte vegger.

Glassdør fra vindfang til gang med teppe på gulv og garderobe.

Ett wc med belegg på gulv, toalett, servant og tapetserte vegger.

Gangen har panelovn og panelte vegger.

Skyvedør fra gangen og inn til forstue/spisestue. Stua har eikeparkett og tapetserte vegger.

Hovedstue med åpen himling og god takhøyde. Vedovn med glassfront. Peis. Eikeparkett på gulv og tapetserte vegger. Ett blyinnfattet vindu. Ett punktert vindu i stua. Persienner i vinduene. Utgang via nyere terrassedør til bakkenivå og hage. Lett å bygge terrasse her. Lysgroper til kjellervindu.

Flislagt bad fra 1980-tallet med reflektorovn på vegg, badekar med dusjmulighet, dobbel servant med underskap, sideskap og overskap.

Soverom1 med teppe på gulv, tapetserte vegger og dobbelt innebygget skap. Dobbelt soverom2 med teppe på gulv, tapetserte vegger og to doble innebygde skap. Soverom3 med teppe på gulv, tapetserte vegger og dobbelt innebygget skap.

Kjøkken med belegg på gulv. Innredning fra byggeår. Spiseplass.

Vaskerom med sidedørsutgang, opplegg for vaskemaskin og trapp opp til kaldloft.

Kjeller: Trapperom ned fra vaskerommet til gang.

Matbod med støpt gulv og betongvegger.

En vaskekjeller med støpt gulv, nyere varmtvannsbereder og opplegg for vaskemaskin.

Gang med teppe på gulv og panelte vegger.

Bad med dusjkabinett, wc og servant.

Snekkerbod med arbeidsbenker og god lagringsplass til verktøy.

Disponibelt rom (soverom) med teppe på gulv, dobbelt garderobeskap. Vindu er for små til at rommet kan brukes som soverom. Lysgropene må i så fall lages dypere, sette inn større vindu og omsøke til varig opphold i kommunen i så fall.

Disponibelt rom (soverom) med samme problemstilling med for små vinduer, lysgrop og omsøking til rom for varig opphold før man lovlig kan bruke rommet som soverom. Rommet har panelte vegger, teppe på gulv og dobbelt garderobeskap.

Kontor med mulighet for å lage soverom også her. Samme problemstilling som over. Stort kott/bod. Teppe på gulv.

Kjellerstue med teppe på gulv, panelte vegger, store vinduer og flott sjøutsikt.

Vindfang med teppe på gulv, panelte vegger og egen utgang til betongtrappa på nordsiden av huset ved den asfalterte parkeringen.

Garasje: Garasjen har betongpanner fra 1980-tallet, støpte vegger og gulv, port og portåpner, vindu i bakkant og innlagt belysning. Plass til vedlagring, bildekk etc.

 • Huset anses som et renoveringobjekt der bl.a. kjeller, to bad, vaskerom og kjøkken forventes renovert av kjøper. Vinduer fra 1965, 1993 og 2009.
 • Selger opplyser å ha fått godkjent igjenfylling av oljetank på eiendommen. Den ligger ved siden av vaskeromstrappen i nord og på østsiden av huset. Det ble utført av Nortank som fylte tanken med skum som blir hardt som betong/stein. Dette ble utført høsten 2019.
 • Det er oppdaget fukt i kjelleren og det anbefales å oppgradere fuktsikring samt drenering før kjelleren renoveres. Lite som må rives før en dreneringsjobb kan gjøres. Høy bakkefukt er målt. Tatt alder i betraktning fremstår kjeller som i normal stand i følge takstmann.
 • Nylig tilknyttet offentlig kloakk og det er utført rørfornying frem til huset og hatt kamerainspeksjon.
Detaljer
 • Attraktiv beliggenhet med fantastisk utsikt til Karmsundet både sørover og nordover samt Avaldsnes kirke. Eiendommen ligger helt nederst på nedsiden av Vormedalsvegen i en gate uten gjennomgangstrafikk og kun noen få hus i gata. Regulert friareal på nedsiden av tomta. Det skal bygges ny sykkel og gangsti langs Vormedalsvegen.
  1. etg.: Vindfang, gang, forstue, finstue, kjøkken, wc, dusjrom, vaskerom og 3 soverom. Kjeller: Vindfang, kjellerstue, gang, mellom-gang, bad, tre soverom (ikke godkjente soverom) og 2 boder.
 • Flott hage med flere flotte Rhododendron, plen på 2-3 nivå, beplantning og trær.
Bruksareal per etasje

Kjeller: 98 kvm. 1. etg.: 104 kvm.

Bygningsinformasjon

Grunnmur i betong. Tegl pipe. Oppført i tre. Utenpåliggende trekledning. Betongpanner på tak.

Primærrom

Kjeller: Vindfang, kjellerstue, gang, mellom-gang, bad og tre soverom (ikke godkjente soverom). 1. etg.: Vindfang, gang, forstue, finstue, kjøkken, wc, dusjrom, vaskerom og 3 soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Nylig tilknyttet kommunal kloakk. Privat vei.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

 • Beliggenhet

  Attraktiv beliggenhet med fantastisk utsikt til Karmsundet både sørover og nordover samt Avaldsnes kirke. Eiendommen ligger helt nederst på nedsiden av Vormedalsvegen i en gate uten gjennomgangstrafikk og kun noen få hus i gata. Regulert friareal på nedsiden av tomta. Det skal bygges ny sykkel og gangsti langs Vormedalsvegen.

  Adkomst

  Følg Vormedalsvegen sørover fra Norheim. Boligen får du på din høyre side, det er husnummer på veggen. Boligen ligger helt nederst og til venstre.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 990 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon 585,-
  • Tinglysning skjøte 585,-
  • Boligkjøperforsikring (valgfri) 9 900,-
  • Dokumentavgift 74 750,-
  • kr 85 820,- (Omkostninger totalt)
  • kr 3 075 820,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 9 918,- pr. 2019. Det er fire terminer pr år.

  Ligningsverdi

  kr 732 702,- for 2018 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

  Hvitevarer medfølger ikke handelen.

  Innredning av rom for varig opphold i kjeller er ikke omsøkt og godkjent av kommunen. Heller ikke utgraving av den sørlige delen av kjelleren eller vinduer med lysgrop.

  Sentrale lover

  Handelen reguleres av Avhendingsloven. Eiendommen selges som den er, jmf. avhendingslovens § 3-9. Selgers risiko for eventuelle skjulte feil og mangler reduseres i forhold til avhendingsloven. Eiendommen har uansett en mangel, jmf. avhendingslovens §3-9, dersom selger forsømmer sin opplysningsplikt etter avhendingsloven §3-7 eller §3-8. Det samme gjelder dersom eiendommen viser seg å være i vesentlig dårligere stand enn hva kjøper hadde grunn til å forvente ut fra kjøpesummen og forholdene forøvrig.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank, Etne Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 05.05.20, info angående kloakk, diverse tilbud og selgers Egenerklæring datert 10.05.20 . Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut Haugesund Sparebank sin lånekalkulator.

Lånekalkulator

Sist oppdateret: 21. nov. 2020

 • Ansvarlig megler: Vidar Opheim
 • Oppdragsnummer: 1-20-00149
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

1

Megler med lokalkunnskap

Alle meglerne i Eiendomsmegler A er engasjerte og har høy kompetanse og god lokalkunnskap i sitt spesialområde. En dyktig megler som har de rette verktøyene til rådighet er den viktigste faktoren for å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Vi står på fra første møte begynner til salgsmøte slutter - fra kontrakt til kontrakt.


Ema megler

2

Uforpliktende verdivurdering

Det er svært viktig å gå ut i markedet med rett pris - er prisen for høy kan det ødelegge salget. Vår lange erfaring og gode oversikt over boligmarkedet, både generelt og med de lokale variasjoner som ofte finnes, gjør oss i stand til å anslå prisantydning på en god måte - selvsagt i samarbeid med deg som eier.

Ema images verdivurdering

3

Takst og forsikring

Vi ordner takstmann og forsikrer for deg. Det er valgfritt å tegne boligsalgsforsikring, men vi anbefaler det alltid på det sterkeste.

Ema images takst

4

Klargjør boligen for salg

Før markedsføringen begynner, må markedsmateriellet utformes. Vi bruker produksjonsselskapet Vestbris til foto, luftfoto og film slik at du er sikret et supert resultat. Alle våre kunder får videovisning av boligen i de digitale annonsene - noe som er unikt i vår region. Teksten som følger annonsen skriver megleren, som har god erfaring med hva potensielle kjøpere ønsker å vite om boligen.

Dette bør du gjøre før fotografen kommer
Ema images fotografering

5

Skreddersydd markedsføring

Alle får vite at akkurat din eiendom er for salg! Vi i Eiendomsmegler A følger utviklingen og gjør det som skal til for å få høyest mulig salgssum. Ingen av våre konkurrenter kan matche vår digitale markedsføring. I tillegg får alle våre kunder videovisning for å skape en opplevelse som skiller seg ut i mengden. Boligen markedsføres i vår digitale boligavis, i tillegg til omfattende digital annonsering skreddersydd til ulike potensielle kjøpere via Google, Facebook, Instagram, Finn.no, H-avis.no og VG.no.

Se ukens nyheter
Ema images markedsføring

6

Visning med godfølelsen

Hovedmålet med vår markedsføringen er å gi folk et godt førsteinntrykk av salgsobjektet, samt være sikker på at samtlige, potensielle interessenter kommer på visning. Der skal de bli møtt av en smilende, hyggelig og kompetent megler som viser fram boligen på en god måte. Megleren kan også være behjelpelig med gode tips til hvordan du gjør boligen klar til visning. Vi er med deg hele veien!


Ema visning

7

Budrunde og signering

Etter visning sitter megleren klar til å ta imot bud. Målet er å oppnå høyest mulig salgssum for boligen din. Megleren tar seg av all kommunikasjon og alt det praktiske rundt budrunden, og selvsagt alt papirarbeid før, under og etter kontraktsmøtet og informerer kjøper og selger underveis på hva de skal gjøre. Vi holder deg selvfølgelig orientert under hele prosessen.

Gå til vår kundeportal
Ema images signering

8

Oppgjør og overlevering

Vi har egen oppgjørsavdeling som sørger for at alt går riktig for seg når penger og bolig formelt skal skifte hender, slik at både du og kjøper kan senke skuldrene i visshet om at alt er i de beste hender.

Ema images overtakelse