Vormedalsvegen 273

Vormedal
Prisantydning

2 650 000,-

Solgt
 • BRA140㎡
 • EierformSelveier
 • Soverom2
 • Byggeår1960
 • Omkostninger80 070,-
 • Totalpris2 730 070,-

Vormedal - Enebolig med stort potensialet - Utsikt til Karmsundet - Stor og flott beplantet tomt!

Beskrivelse

E N T R È Entré i god størrelse med skyvedørsgarderobe til yttertøyet. Tilkomst fra entré til stue, kjøkken, 2.etasje og kjeller. Parkett i gulv og tapet på vegg.

S T U E Stue med L-utforming, i god størrelse. Her har du plass til flere sitte- og spisegrupper. Store vindusflater mot sørvest, sørger for en lys og fin atmosfære, samt gir deg utsikt mot Karmsundet. Varmepumpe og vedovn sørger for god oppvarming. Parkett i gulv, tapet på vegg og panel i taket. Stuen har ellers god takhøyde.

K J Ø K K E N Et eldre med usedvanlig velholdt kjøkken. Her er det rikelig med plass til spisebord og generelt godt med skap- og benkeplass. Fliser over benkeplaten. Belegg i gulv og tapet på vegg.

2.etg; B A D Et eldre, men velholdt bad. Her er det belegg i gulv og tapet på vegg. Gulvstående toalett, vask i seksjon, dusjkabinett og varmelampe montert på vegg.

S O V E R O M Hovedsoverom i meget god størrelse. Her er det luftebalkong mot sørvest. Generelt mye skapplass i plassbygde garderobeskap. Soverom 2 med teppe i gulv og plassbygd garderobeskap.

G A N G I gangen er det sikringsskap med automatsikringer og et plassbygd skap. Bod med tilkomst til kryploft og generelt godt med lagringsplass.

Kjeller; V A S K E R O M Opplegg til vaskemaskin. Arbeidsbenk. Matbod. Utgang til hage. Kjellergang med VVs 200L, god plass til lagring og inspeksjonsluke/tilkomstluke til krypkjeller.

U T V E N D I G Utvendig er tomten rikelig beplantet med diverse trær, planter og busker. Gruset innkjørsel og en enkel garasje.

Detaljer

Boligen er innredet over 2,5 etasjer og inneholder kjeller med; Vaskerom, matbod og trapperom. Det er også her tilkomst til krypkjeller. 1.etasje med gang, kjøkken og stue. 2.etasje inneholder to soverom, bad og bod.

Bygningsinformasjon

Sammendrag av takstmanns tilstandsrapport: Store eller alvorlige avvik - TG3: -Innvendig > Pipe og ildsted -Innvendig > Rom under terreng -Våtrom > Vaskerom -Våtrom > Bad -Tekniske installasjoner > Branntekniske forhold

Avvik som kan kreve tiltak - TG2: -Utvendig > Nedløp og beslag -Utvendig > Veggkonstruksjon -Utvendig > Vinduer -Utvendig > Dører -Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger -Innvendig > Overflater -Innvendig > Krypkjeller -Innvendig > Innvendige trapper -Kjøkken > Overflater og innredning -Tekniske installasjoner > Vannledninger -Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg -Tomteforhold > Grunnmur og fundamenter -Tomteforhold > Terrengforhold -Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak - TG2: -Utvendig > Taktekking -Utvendig > Takkonstruksjon/Loft -Utvendig > Utvendige trapper -Innvendig > Radon -Tekniske installasjoner > Avløpsrør -Tekniske installasjoner > Varmtvannstank -Tomteforhold > Drenering

Primærrom

Bruksareal Kjeller: 21 kvm Vaskerom og trapperom 1. etasje: 119 kvm Gang, kjøkken, stue, bad, bod og 2 soverom. Primærrom Kjeller: 0 kvm 1. etasje: 114 kvm Gang, kjøkken, stue, bad og 2 soverom.

Ferdigattest

I følge kommunen foreligger det ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette er vanlig med tanke på boligens byggeår. Evt. ombygging/bruksendring etter dagens regelverk vil være søknadspliktig/kreve ferdigattest.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende bolig som kan leies ut i sin helhet.

Vei/vann/kloakk

Offentlig vann og kloakk via private stikkledninger.

 • Beliggenhet

  Boligen ligger vestvendt med utsikt mot Karmsundet. Her har man kort avstand til skole, barnehage og flere dagligvare butikker. En liten kjøretur unna er Oasen storsenter med alt som finnes av fasiliteter og servicetilbud der. Flotte turområder i Norheimskogen og Moksheimskogen kun et lite stykke unna.

  Adkomst

  Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt.

  Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

  Regulering

  Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

  • kr 2 650 000,- (Prisantydning)
  Omkostninger
  • Dokumentavgift 2,5% av kjøpesum
  • Tinglysing pantedokument kr. 585,-
  • Tinglysing skjøte kr. 585,-
  • Gebyr e-tinglysing kr. 250,-
  • Boligkjøperforsikring(vagfri) kr. 12.400,-
  • kr 80 070,- (Omkostninger totalt)
  • kr 2 730 070,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning da dokumentavgift beregnes med 2.5% av endelig kjøpesum.

 • Kommunale utgifter

  kr 13 233,- pr. 2021. Det er fire terminer pr år. Avgifter varierer etter forbruk.

  Ligningsverdi

  kr 487 503,- for 2020 Ligningsverdi gjelder for primærbolig og er opplyst av skatteetaten.

 • Diverse

  Det er bestemt at en arving har forkjøpsrett og dermed mulighet å tre inn i høyeste bud, konferer megler. Det er en forutsetning for handelen at forkjøpsretten ikke benyttes. Etter handelen avsluttes skal forkjøpsretten bestemmes brukt/ikke brukt innen rimelig tid, konferer megler.

  Sentrale lover

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).  Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

  Finansiering

  Eiendomsmegler A tilbyr økonomisk rådgivning gjennom en samtale med en av Haugesund Sparebank eller Skudenes & Aakra Sparebank sine rådgivere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring.

  Boligkjøperforsikring

  Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven og dekker inntil 10 timer advokatbistand, skadetakster og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har kun en egenandel på kr. 4000,- utover nevnte 10 timer advokatbistand. Denne egenandelen tilbakebetales hvis det blir utbetalt forsikringsoppgjør, uansett størrelse på denne. Forsikringen tegnes senest på kontrakts møtet. Les mer om forsikringen i salgsoppgaven.

  Bakgrunn for opplysninger i salgsoppgaven

  Salgsoppgaven er utarbeidet ut ifra opplysninger gitt fra selger, befaring av eiendommen samt innhentelse av nødvendige dokumenter og evt. takst.

 • Vedlagt følger Takstrapport datert 13.10.22 og selgers Egenerklæring datert 10.10.22. Om du mener noen av vedleggene mangler, ta kontakt med megler.

Lurer du på hvor mye du kan låne? Sjekk ut lånekalkulatoren til din lokale bank.

Sist oppdateret: 1. des. 2022

 • Ansvarlig megler: Joakim Steine
 • Oppdragsnummer: 01220013
 • Eiendomsmegler A AS Org. nr. NO 893527702 MVA

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket.

Før du fortsetter!

For å gi deg en bedre opplevelse bruker vi informasjonskapsler for å lagre ikke-sensitiv informasjon om de valgene du gjør. Godkjenn vår bruk av cookies, eller tilpass på innstillinger.

Informasjonskapsler som nettstedet ikke kan fungere skikkelig uten. Dette inkluderer informasjonskapsler for tilgang til sikre områder og CSRF-sikkerhet. Vær oppmerksom på at Crafts (CMS) standard informasjonskapsler ikke samler inn personlig eller sensitiv informasjon.

Statistiske informasjonskapsler hjelper oss å forstå hvordan besøkende bruker nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon anonymt.

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på tvers av nettsteder. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte bruker og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjepartsannonsører.